- 12 Kasım 2014
- 183
- 22
- 18
- Konu Sahibi dilaragusel
-
Once soylesen tanismazdim demis ya.iste o zihniyetten uzak durun.onceden sozlenmis olmayi ne olarak goruyorlar bilemedim.sizin bir sey demeye kendinizi ifade etmeye calismaya inanin ihtiyaciniz olmayacak karsiniza duzgun biri ciktiginda
Biz evlendirilmek icin tanistirildik esimle.onceden atilmis sozu genel hatlariyla anlattim.ama cok ayrintilara girmedim.sonucta yasananlar benim ozelimdi.tek o degil hic kimse butun hepsini bilmek zorunda degil.herkesin bilmesi gereken bir sınır var esimde o kadarini ogrendi.esim nedense nisanlanan insanlarin evli gibi yasadigi dusuncesine sahipti.ben oncelikle nisanli degil sozlu oldugumu anlattim, sonrasinda nisanliligi yanlis bildigini, o sekilde yasamak icin nisan yapmaya gerek olmadigini soyledim.benim icimde varsa nisan yapmayi mi bekleyecektim? Hos beraber yasayan insanlar kotumuymus ki hem? Bu takintilar gereksiz bence.insan ahlaki baska bir sey.ben seninleyken sadece sana aitsem, sozumun eriysem, kasim gozum ayri oynamiyorsa daha ne ariyorsun ki gecmiste ne oldu diye.onu benim kararliligim ve hic arkama bakmayacak olmamin garantisi etkiledi sanirim.ve zaten onun kafasindan gecen tarzda seyler yasansaydi ben bu kadar kolay atamazdim zaten sozu.evlenecegim insan icin degil, kendim icin basimi one egecek bir sey yasamadim ben.hic birimiz cam fanusta yetismedik, hepimizim hayatindan birileri gecti bir takim seyler yasandi ve bitti.eline erkek eli degmemis kiz isteyenlerinde eline kiz eli degmemis erkek olmalari gerek.size bu kotu hisleri yasatan insandan bence uzak durun.gercekten iyi, anlayisli insanlar var ve umarim denk gelir size de.
Memleketten ziyade insan olması önemli istanbullu olsa ne yazar adam olamadıktan sonra, bak canım yaşın daha küçük belliki sıkıntılı bir süreç arayış içerisindesin, okulun felan yok ise bir meslek edin çevren oluşsun arkadaşların olsun ufkun açılır hayat daha eğlenceli olur herşey evlilik değil oda zamanı gelince olur. Kısmet yani!! Kendini sev derken kendine değer ver ahmetler, Mehmetler çok ama senden birtane var. bencil ol anlamında demiyorum kendine değer ver anlamında....
Canım pardon ben senin yaşının küçük olduğunu düşündüm yaş belirttiysende görmemişim demekki.....Yasim 31 ya arkadasim nesi kucuk ki((
Canım pardon ben senin yaşının küçük olduğunu düşündüm yaş belirttiysende görmemişim demekki.....
bende yıllar önce söz attım. dünyada bir tek sen misin söz atan.. hem bir de söz yaa.. eften püften 2 teneke parçası alıp birbirine taktıkgın saçmalığın daniskası bir olay. söz nedir ki? hiç bir şeyy değil. nişan denince olayın bir ağırlığı var. söz e bakıyorum hiç bir anlamı olmadığı gibi ağırlığı bile yok :)Aynen ama boyu da benle ayni yada kisaydi
Oyle erkek de istemiyorum
Olumsuzdum
2.gorusmede de ayniydi olumsuz
Bir daha prim asla vermicem
Ilkinde pat soylicem
Kendimi nasil sevebilirim var mi oneriniz
Ne bilim hep dikmat ettim hayatima ya bu soz olayini buyutmeyi asmam lazim mecburum
Herkesin başına gelebilir ne güzel yol yakınken donmussun sonuçta bosanmamissin ki bosanmista olabilirsin buda normal ama.keşke en başta soleseydinSevgili arkadaslarim merhaba,
Cuma dan beri kendime gelemedim.
Ben ne zaman buraya yazsam hep dedikleriniz dogru oluyot ve size guvenim sonsuz.
Ben gorucu usulu 1 ay sozlu kaldim.
Nisan da yapmadik.
Aile arasinda yuzuk takildi.
Bir arkadasim gecen hafta bir cocukla tanistirdi, hersey olumlu. Cv doldurmustuk. Cocuk da nisan atmis, bu yuzden beni anlar diye dusundum.
Olumlu olursa soylicektim soz attigimi. 3.gorusmede soyledim. Birincide bir kahve ictik aksamdi kisa oturduk. Ikincide olumsuzdu benim icin, biraz zaman gecirince olumlu hisler besledim.
3.de soyledim.
Bana sen adaletsizlik yaptin. Ilkinde soylemeliydin dedi. Bede bunu en basta soylesem tanismaz miydin dedim. EVET dedi.
Basimi yataktab kaldiramiyorum.
Onun da kiz kardesi var, soz atabilir. Mutsuz bir evlilik olup bosanmaktansa ne var soz atmakta.
3.gorusmede anlattim 15dk sessiz kaldi, ne olur bisi soyle , seni uzmek de istemem. Buba hakkim yok dedim. Inanilmaz kasmisim kendimi, sanki suc isledim. Hazmediyorum dedi en son. Bende sende yasadin anlarsin diyince, cevabi een bel alti vuruyorsundu.
Anladim ki; o nisandan anlayisi ileri boyut bisiler yasamis ve saplantili. Guvenmiyor. Bana dokunsam kacacak gibisin, goz goze gelsek gozumu kacirinca bravo otokontrolune hayranim derdi. Bu kadar cizgimi belli etmeme ragmen gitti.
Simdi toplum gozunde ben ayip bisi mi yaptim? Her erkek yargilayacak mi?
O zaman sevgiliyken tatillere giden kizlara ne demeli. Sucum flort etmemek yuzuk takmak mi?
Nefes alamiyorum. Tum enerjim cekildi.
Hayatim boyu hep dikkat ettigim bir konu bu, imtihanina bakat misiniz?
Cevaplariniz icin Allah razi olsun simdiden.
Sizler de annesiniz, teyze ve halasiniz.
Yani toplunsunuz.
O yuzden, psikologa da gidicem ama dusuncenizi ogrenmem lazim.
bende yıllar önce söz attım. dünyada bir tek sen misin söz atan.. hem bir de söz yaa.. eften püften 2 teneke parçası alıp birbirine taktıkgın saçmalığın daniskası bir olay. söz nedir ki? hiç bir şeyy değil. nişan denince olayın bir ağırlığı var. söz e bakıyorum hiç bir anlamı olmadığı gibi ağırlığı bile yok :)
Herkesin başına gelebilir ne güzel yol yakınken donmussun sonuçta bosanmamissin ki bosanmista olabilirsin buda normal ama.keşke en başta soleseydin
ya ne diyeyim bilmedim.. ben benimkine herşeyimi bülbül gibi anlatmıştım ama benim huyum böyle.. bizim içinde cok önemli bir şey olmadığı için ben ve eşim böyle şeyleri dert etmeyiz.Peki sence bunu hic soylemesem.mi
Onemsemiyor gibi yapayim
Olur ta duyarsa da onemli deil diyip gecistirsem dogru olur mu?
Kendide ayrılmış g.zekalı
ya ne diyeyim bilmedim.. ben benimkine herşeyimi bülbül gibi anlatmıştım ama benim huyum böyle.. bizim içinde cok önemli bir şey olmadığı için ben ve eşim böyle şeyleri dert etmeyiz.
ama seninle ilgili kısmı bilmiyorum... ne desem yanlış olabilir. çünkü hayat ve yaşayız tarzımız etrafımız farklı...
buna sen karar vereceksin...
Sakın ama sakın bir daha görüşme..insanlar kac kez boşanıp evleniyor..benim arkadasimin ablasi 3.kez evlendi ve bekar çocuklarla..sen düşün.bende nisanlimdan ayrıldığımda sen gibi düşünürdüm ama alakasi yokmuş..eminim daha iyisi çıkacak..bekliyoruz bakalim :)Evet tam bir mal dunkof kafa Allah im ya
Birde kafa tutuyor
Sakın ama sakın bir daha görüşme..insanlar kac kez boşanıp evleniyor..benim arkadasimin ablasi 3.kez evlendi ve bekar çocuklarla..sen düşün.bende nisanlimdan ayrıldığımda sen gibi düşünürdüm ama alakasi yokmuş..eminim daha iyisi çıkacak..bekliyoruz bakalim :)
Sakın ama sakın bir daha görüşme..insanlar kac kez boşanıp evleniyor..benim arkadasimin ablasi 3.kez evlendi ve bekar çocuklarla..sen düşün.bende nisanlimdan ayrıldığımda sen gibi düşünürdüm ama alakasi yokmuş..eminim daha iyisi çıkacak..bekliyoruz bakalim :)
Kendine güven şu icinde bulunduğun durumdan bir sıyrıl bir an önce..çünkü bu duygu senin davranışlarına yansiyo ve beden diline geciyoDilerim bu durumu asarim
Icimdeki korkuyu yansitiyorum
Kendime neden guvensizim 2 gundur sordugum bir soru ama cevap bulamadim
Neden ya neden??
iyi de kardeş benim hayatım ile görüştüğüm kişi ile senin ki bir mi de bende anlattım ama yazıyorsun ..Nasil yani be de anlattim bir ay surdu zaten sevgilide ote gitmedi dedim anlamadi
Onun tabusu varmis soz veya nisan atanla gorusmem diyen bir kafa anlayin siz
Ama yuz sevgilisi olsun soz atmasin
Ya onemli olan yasanilan
Eger takiyorsa ki bu takiyordu bisi yasanmadi diye anlattim napim bn daha sucum ne???
Dusun dusun cikamadim isin icinden
Su sorun yapmayan adamlari istiyorum tanismayi
Nasil bir cehalet ahir zamanda
Ya bisi yasanmadi ya yasansa ki o da olabirdi hayat tercihi ne var bunda?
Evet işine yönel ama beynini şartlama sakın..şu kadar yıl kimseyle gorusmicem yada su kadar zaman sadece caliscam diye..Canim ben 1 2 sene isime mi konsantre olsam?
Kendi isimi kurma fikrim var muhendisim
Belki o zaman kendim3 ayri bir guvenirim diye dusunuyorum
Sosyal sorumluluk projeleri yapip insanlara yardim etmeyi planliyorum anlatamam icimde deli gibi bir istek var
Bir yandan da bu isleri otelersem ki yas 31 hep oteledim de ne oldu?
Al iste sacma bir soz tecrubesi ve sonuclari
Insan neyden korkarsa onu yasiyor lafi dogeu heralde
Yada neyi tabulastirrisa mi diyeyim
Sevgili arkadaslarim merhaba,
Cuma dan beri kendime gelemedim.
Ben ne zaman buraya yazsam hep dedikleriniz dogru oluyot ve size guvenim sonsuz.
Ben gorucu usulu 1 ay sozlu kaldim.
Nisan da yapmadik.
Aile arasinda yuzuk takildi.
Bir arkadasim gecen hafta bir cocukla tanistirdi, hersey olumlu. Cv doldurmustuk. Cocuk da nisan atmis, bu yuzden beni anlar diye dusundum.
Olumlu olursa soylicektim soz attigimi. 3.gorusmede soyledim. Birincide bir kahve ictik aksamdi kisa oturduk. Ikincide olumsuzdu benim icin, biraz zaman gecirince olumlu hisler besledim.
3.de soyledim.
Bana sen adaletsizlik yaptin. Ilkinde soylemeliydin dedi. Bede bunu en basta soylesem tanismaz miydin dedim. EVET dedi.
Basimi yataktab kaldiramiyorum.
Onun da kiz kardesi var, soz atabilir. Mutsuz bir evlilik olup bosanmaktansa ne var soz atmakta.
3.gorusmede anlattim 15dk sessiz kaldi, ne olur bisi soyle , seni uzmek de istemem. Buba hakkim yok dedim. Inanilmaz kasmisim kendimi, sanki suc isledim. Hazmediyorum dedi en son. Bende sende yasadin anlarsin diyince, cevabi een bel alti vuruyorsundu.
Anladim ki; o nisandan anlayisi ileri boyut bisiler yasamis ve saplantili. Guvenmiyor. Bana dokunsam kacacak gibisin, goz goze gelsek gozumu kacirinca bravo otokontrolune hayranim derdi. Bu kadar cizgimi belli etmeme ragmen gitti.
Simdi toplum gozunde ben ayip bisi mi yaptim? Her erkek yargilayacak mi?
O zaman sevgiliyken tatillere giden kizlara ne demeli. Sucum flort etmemek yuzuk takmak mi?
Nefes alamiyorum. Tum enerjim cekildi.
Hayatim boyu hep dikkat ettigim bir konu bu, imtihanina bakat misiniz?
Cevaplariniz icin Allah razi olsun simdiden.
Sizler de annesiniz, teyze ve halasiniz.
Yani toplunsunuz.
O yuzden, psikologa da gidicem ama dusuncenizi ogrenmem lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?