soz attigim icin istenmeyen kisi miyim?

Once soylesen tanismazdim demis ya.iste o zihniyetten uzak durun.onceden sozlenmis olmayi ne olarak goruyorlar bilemedim.sizin bir sey demeye kendinizi ifade etmeye calismaya inanin ihtiyaciniz olmayacak karsiniza duzgun biri ciktiginda

BUNA INANMAYI ISTIYORUM HEMDE COOK FAZLA

Aminnnnn sonsuz aminlerr
Ins denk gelir Rabbim duysun bunlari

Yasim 31 ya arkadasim nesi kucuk ki((

bende yıllar önce söz attım. dünyada bir tek sen misin söz atan.. hem bir de söz yaa.. eften püften 2 teneke parçası alıp birbirine taktıkgın saçmalığın daniskası bir olay. söz nedir ki? hiç bir şeyy değil. nişan denince olayın bir ağırlığı var. söz e bakıyorum hiç bir anlamı olmadığı gibi ağırlığı bile yok :)

Herkesin başına gelebilir ne güzel yol yakınken donmussun sonuçta bosanmamissin ki bosanmista olabilirsin buda normal ama.keşke en başta soleseydin

Peki sence bunu hic soylemesem.mi
Onemsemiyor gibi yapayim
Olur ta duyarsa da onemli deil diyip gecistirsem dogru olur mu?

Herkesin başına gelebilir ne güzel yol yakınken donmussun sonuçta bosanmamissin ki bosanmista olabilirsin buda normal ama.keşke en başta soleseydin

Ya kardes basi sonu sen deme bari
Topu topu 3 gorusme Allah askina
Sanki aylar sonra mi soyledim
Anlayissiz heriftu okuzdu Allah bir daha cikarmasin boyle tipler bana dilerim insallah

Peki sence bunu hic soylemesem.mi
Onemsemiyor gibi yapayim
Olur ta duyarsa da onemli deil diyip gecistirsem dogru olur mu?
ya ne diyeyim bilmedim.. ben benimkine herşeyimi bülbül gibi anlatmıştım ama benim huyum böyle.. bizim içinde cok önemli bir şey olmadığı için ben ve eşim böyle şeyleri dert etmeyiz.
ama seninle ilgili kısmı bilmiyorum... ne desem yanlış olabilir. çünkü hayat ve yaşayız tarzımız etrafımız farklı...
buna sen karar vereceksin...

Nasil yani be de anlattim bir ay surdu zaten sevgilide ote gitmedi dedim anlamadi
Onun tabusu varmis soz veya nisan atanla gorusmem diyen bir kafa anlayin siz

Ama yuz sevgilisi olsun soz atmasin
Ya onemli olan yasanilan
Eger takiyorsa ki bu takiyordu bisi yasanmadi diye anlattim napim bn daha sucum ne???

Dusun dusun cikamadim isin icinden
Su sorun yapmayan adamlari istiyorum tanismayi
Nasil bir cehalet ahir zamanda
Ya bisi yasanmadi ya yasansa ki o da olabirdi hayat tercihi ne var bunda?

Evet tam bir mal dunkof kafa Allah im ya
Birde kafa tutuyor
Sakın ama sakın bir daha görüşme..insanlar kac kez boşanıp evleniyor..benim arkadasimin ablasi 3.kez evlendi ve bekar çocuklarla..sen düşün.bende nisanlimdan ayrıldığımda sen gibi düşünürdüm ama alakasi yokmuş..eminim daha iyisi çıkacak..bekliyoruz bakalim :)

Dilerim bu durumu asarim
Icimdeki korkuyu yansitiyorum
Kendime neden guvensizim 2 gundur sordugum bir soru ama cevap bulamadim
Neden ya neden??

Canim ben 1 2 sene isime mi konsantre olsam?
Kendi isimi kurma fikrim var muhendisim
Belki o zaman kendim3 ayri bir guvenirim diye dusunuyorum

Sosyal sorumluluk projeleri yapip insanlara yardim etmeyi planliyorum anlatamam icimde deli gibi bir istek var

Bir yandan da bu isleri otelersem ki yas 31 hep oteledim de ne oldu?
Al iste sacma bir soz tecrubesi ve sonuclari

Insan neyden korkarsa onu yasiyor lafi dogeu heralde
Yada neyi tabulastirrisa mi diyeyim

iyi de kardeş benim hayatım ile görüştüğüm kişi ile senin ki bir mi de bende anlattım ama yazıyorsun ..
teyyy allahım yaa. sen bulduğun cinsmiş benim bulduğum değilmiş..
ben asla cins olduğuna inandığım hoşlanmadığım birisi ile 3. grş meye kadar gitmem...
ne yaparsan yap ne dersen de...
ben anlatırım beğenmeyen olursa, tak sepetini koluna haydi herkes kendi yoluna güle güle türküsünü söylerim.
sende söyle..
kadın bildiğin bende yaptım sizin ki gibi tutmadı, sizden neyim eksike döndü

Evet işine yönel ama beynini şartlama sakın..şu kadar yıl kimseyle gorusmicem yada su kadar zaman sadece caliscam diye..
Bence kendini zamana bırak..an'ı yaşa..geçmiş geçmişte kaldı gelecegide bilmiyoruz..kendine güven

Evlenip boşanmişşinizda ondan saklamissiniz gibi olmuş bu. Cok gereksiz bence uzulmenize hic gerek yok.. kotu birsey yapmadiniz.
Bende 5 sene biriyle ciktim herkesin haberi vardi herkes biliyor goruyordu. Sonra ayrildik baskasiyla evlendim o zaman beni kimsenin istememesi lazimdi.
Cnku arada soz yuzuk yok herkesin haberi var gezip tozuyorum.
O kaybeder siz durust davranmsissiniz.
Karsiniza daha mutlu olacaginiz kisiler cikicaktir mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…