söz attım

nuru_ayn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
25
0
86
Konya
Arkadaşlar sizinle paylaşıp biraz rahatlamak istedim,2 ay önce biriyle sözlendim sözlüm dürüst güvenilir düzgün karakterli,dindar bir insandı bu özelliklerine bakarak onu ilerde sevebileceğimi düşünerek sözlendim ama geçen 2 ay içinde ona bir türlü ısınamadım ve sözü attım.Çevremdekiler bu durumun benim için evlilik adına olumsuz bir durum olacağını söylüyorlar öylemidir sizce de ilerde evlilik amaçlı görüştüğüm tanıştığım erkekler bunu sorun eder mi?

Erkeklerin bazıları eski erkek arkadaşları, sözlüleri, nişanlıları sorun edebiliyorlar.. Ama senin ilişki kuracağın kişi zaten senin söz atmış olduğunu bileceği için buna göre karar verecektir.. Çok takılma bence bu konuya.. Zararın neresinden dönülse kardır..

25 yaşındayım etrafında gazıyla girdim böyle bir yola ama içine sinmeden olmuyor işte mantıkla bir yere kadar

ya zaten sözde nişanda tanıma süreci deilmi.Öyle olmasa direk ewlenilir yani hiç takılma bu konuya canım sevmeden zoraki bi ewlilik yapsaydın daha mı iyi olurdu. Takma kafanaa şakkıdı

Etrafındaki insanların ne düşündülerini eğer kafana takar sorun haline getirirsen işin içinden çıkamazsın..
Denemişsin sözlenmişsiniz ama uymamış ayrılmışsınız.
Bu senin kararındır ve saygı duyulması gerekir.
Milletin ağzı çuval değilki büzesin.yerimseniben

ya aslında bu kadar yıpranacağımı tahmin etmiyordum ama çevremdekiler sanki ince hastalığa tutulmusum gibi davranıyor eğitimli bir insan olmama rağmen oturup düşünmeye başladım sözlüm de ayrılırken kendini demi düşünmüyorsun demişti bir nevi korkutma politikası

bundan sonra sevebileceğim içimin ısındığı bir insanla evlenmek istiyorum ama bu durum bunu engellerse cok üzülürüm

canım hayırlısı böyleymiş olmuş.kimsenin nedüşündüğü umrunda olmasın.ilerde evleneceğin insana herşeyi anlatırsan bi sorun kalmas.sonuçta kötü bişey yapmamışın.açıkça söylersin ona hrşeyibi sorun olmas bence.
sevgiler..

Neden olumsuz durum olsun ki tanima, tanisma, degerlendirme surecindesiniz yapamayacaginiza, olmayacagina karar vermissiniz bitirmissiniz, soylenenlere kulak asma...
Dendigi gibi zararin neresinden donersen kardir, sevmedigin adamla sirf mantik evliligi yapmak izdirap olurdu bence dogru karar...

Son düzenleme:
siz hiç dışarıdakilere kulak asma onları düşünerek hareket etmeye çalışma yaranamazsın.adı üstünde elmillet seni üzmek istiyo dahada onların karşısında güçlü dur.ver cevabını gerektiği yerde.önemli olan senin huzurun.a.s böyle mutlumusun tamam gerisini hiç düşünme kimseyi ilgilendirmez ayrılmışsın evlenmişsin falan-tatlicadiarzu-

teşekkür ediyorum paylaşımlarınız için onların dediklerinden cok kendi adıma üzülüyurm keske bu kadar acele etmeseydim evlilik için 1 ay gibi kısa bir sürede sözlenme kararı aldık,şimdi adım söz atmış oldu ve sözlüm içinde üzülüyorum bana karsı hiç bir yanlışı olmadı ama sevemedim onu keske bastan yapmasaydım bu hatayı

sizinde cevrenizde varmı arkadaslar söz atıp daha sonra baskasıyla tanısan görüşen sorun teskil ediyormu bu durum

canım bence hiç takma kafana böyle şeyi sorun edecek adamı da boşver gitsin

ben nişanlımdan ayrılmıştım iyiki de ayrılmışım diyorum şimdi şuanki eşimden çok memnunum ilk nişanlımla belki de bu kadar mutlu olamayacaktım sen milleti boşver mutluluğuna bak

peki eşiniz hiç sorgulamadımı bu durumu,ben süpheyle bakılan biri olmak istemiyorum inanın o kadar üzülüyorum ki yanlış olan hiçbirsey yapmamama rağmen kader demek istiyorum ama bende basında hata yapdım sevgiyi göz ardı ederek yani bu benim seçimim sevginin olmaması gibi bir mantıksızlığın adı mantık evliliği olamaz

yok canım sorgulamadı eşim bana ben nişanlıyken aşık olmuş ama tabi nişanlıyım diye açılmamış içinde saklamış hep daha sonra ben bazı sebeplerden dolayı ayrılınca bir süre sonra bana açıldı ve biz yeni bir sayfa açtık eski defterleri de yaktık

neden sorun olsunki... benim çevremdede var nişan atıp daha sonra evlenen.. eğer anlaşamıyorsanız ve içine sinmediyse uzatmanın anlamı yokmuş..bundan sonrası için hakkında hayırlısı

neden sorun olsunki... benim çevremdede var nişan atıp daha sonra evlenen.. eğer anlaşamıyorsanız ve içine sinmediyse uzatmanın anlamı yokmuş..bundan sonrası için hakkında hayırlısı

sevindim sizin adınıza Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah benim de karsıma çıkar sevdiğim ve beni ben olduğum için seven birisi dua edin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…