- Konu Sahibi pembebogurtlen91
-
baştaki morlu gibi olan hoşmuştarif ettiğim böyle birşeydi.
bu arada hayırlı uğurlu olsunEki Görüntüle 1804012 Eki Görüntüle 1804013
yani bilmiyorum ki abartı olmasın ama biraz da şık olsun diye kararsızlık yaşıyorumAçıkçası evde söz için bana hepsi çok abartılı geldi
Tesettür modası bilmem ama bizde evde nişanda dahi düz bir klasik elbise olur böyle dizde tek renk işlemesiz vs
Sözde de etek buluz pantolon buluz yeter benim keten pantolon ile bady vardı da ben örnek sayılmam
Özellikle ilk elbise bana abartılı geldi sanki 5 yıldızlı otelde düğüne görümce giyip de gidermiş gibi
Ben mi çok eskide kaldım yoksa tesettürde saç vs de görünmediği için giysîler mi çok ön plana çıkmış bilemedim
Bence daha klasik olabilir de ille de bunlar arasında ise üçüncü ona da böyle yeşil vs renk varsa iyi durur gibi
Amannn siz ne ile kendinizi iyi hissederseniz o olsun
İşte her kafadan bir ses çıkar boş verin el alemi
siz rahat olun içinde bu bana yakıştı deyin yeter
şöyle 3 seçenek koydum o kadar çok elbise var kiBence seçenekler çok az olduğu için herkes 1 demiş.
Biraz daha bak canım ya. 1 bence söz elbisesi gibi durmuyor, 15-16 yaşında yeni yetme bir kız için bayram ya da arkadaşlarıyla özel bir buluşma için gibi.
hangi rengini mesela 2 numaranın renkleri 4.sayfada varbende tesettürlüyüm.. ben olsam 2 ama başka bi rengini
çok zor dimiBence 1 en hoş olan :) benimde yaza söz nisan birlikte olacak ne giysem diye düşünüyorum :) mutluluklar dilerim
Bu elbise evde söz için fazla gelebilir canım nişan için daha uygun sanki 3.model kalıp olarak sana uyarsa farklı renklerinden düşünebilirsin aslındayok canım söz nişan ayrı olacakçok kararsızım elbise bakmaktan midem bulandı
Hepsi gider sanki sana kuzum 3.model basen olarak açarsa eğer o olmaz diğerleri gayet tatlı 1.model zaten senlik ama 2.modeli nişan için düşün derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?