Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Söz için hangisi uygun ?

Söz için hangi elbise uygun olur ?

• 1

OY: 156 76,8%
  • 2

OY: 30 14,8%
  • 3

OY: 17 8,4%

• Ankete Katılan
    203
Açıkçası evde söz için bana hepsi çok abartılı geldi

Tesettür modası bilmem ama bizde evde nişanda dahi düz bir klasik elbise olur böyle dizde tek renk işlemesiz vs

Sözde de etek buluz pantolon buluz yeter benim keten pantolon ile bady vardı da ben örnek sayılmam

Özellikle ilk elbise bana abartılı geldi sanki 5 yıldızlı otelde düğüne görümce giyip de gidermiş gibi

Ben mi çok eskide kaldım yoksa tesettürde saç vs de görünmediği için giysîler mi çok ön plana çıkmış bilemedim

Bence daha klasik olabilir de ille de bunlar arasında ise üçüncü ona da böyle yeşil vs renk varsa iyi durur gibi

Amannn siz ne ile kendinizi iyi hissederseniz o olsun

İşte her kafadan bir ses çıkar boş verin el alemi

siz rahat olun içinde bu bana yakıştı deyin yeter

Açıkçası evde söz için bana hepsi çok abartılı geldi

Tesettür modası bilmem ama bizde evde nişanda dahi düz bir klasik elbise olur böyle dizde tek renk işlemesiz vs

Sözde de etek buluz pantolon buluz yeter benim keten pantolon ile bady vardı da ben örnek sayılmam

Özellikle ilk elbise bana abartılı geldi sanki 5 yıldızlı otelde düğüne görümce giyip de gidermiş gibi

Ben mi çok eskide kaldım yoksa tesettürde saç vs de görünmediği için giysîler mi çok ön plana çıkmış bilemedim

Bence daha klasik olabilir de ille de bunlar arasında ise üçüncü ona da böyle yeşil vs renk varsa iyi durur gibi

Amannn siz ne ile kendinizi iyi hissederseniz o olsun

İşte her kafadan bir ses çıkar boş verin el alemi

siz rahat olun içinde bu bana yakıştı deyin yeter
yani bilmiyorum ki abartı olmasın ama biraz da şık olsun diye kararsızlık yaşıyorum
çok teşekkür ederim:KK16:

1 numara çok uygun..

2 numara evde nişan olacaksa ona çok uygun

3 numara da isteme günü için uygun bence, sade şık, abartısız..

Hepsi de güzel.. Ama 1 e oy verdim ;)
Ben onu giyerdim gibi düşündüm..

Hayırlı olsun

Bence seçenekler çok az olduğu için herkes 1 demiş.

Biraz daha bak canım ya. 1 bence söz elbisesi gibi durmuyor, 15-16 yaşında yeni yetme bir kız için bayram ya da arkadaşlarıyla özel bir buluşma için gibi.

Bence 1 en hoş olan :) benimde yaza söz nisan birlikte olacak ne giysem diye düşünüyorum :) mutluluklar dilerim

1 numaranın üstünü hiç beğenmedim ben 3 diyorum düz bir elbise rengi de çok tatlı bizim tanıdıklarımız hep bu tonlarda düz bir elbise seçtiler isteme söz merasiminde

Bence seçenekler çok az olduğu için herkes 1 demiş.

Biraz daha bak canım ya. 1 bence söz elbisesi gibi durmuyor, 15-16 yaşında yeni yetme bir kız için bayram ya da arkadaşlarıyla özel bir buluşma için gibi.
şöyle 3 seçenek koydum o kadar çok elbise var ki

tarz olarak 3 model koydum yani 1. etek- bluz ,2. abiyemsi elbise , 3. düz elbisse şeklinde :KK51:

Back
X