- Konu Sahibi anneadayi30
-
sana uygun olmadigini, hayatinin kalanini paylasmak istemedigini düsündügün biriyle evlenip mutsuz olmaktansa tabiki ayrilmak cok daha mantikli ve buna herkes anlayis gösterir. zaten söz veya nisanin asil amaci evlilik ön hazirligi, karar vermeye yardimci olmasi degil midir?
ben ayni hisleri biraz gec farkettim ... dügüne sadece birkac gün vardi delikafadulden ömür boyu mutsuz olmaktansa ayrildim. iyiki de öyle yapmisim... esimi tanima sansim olmayacakti... hayatimin en büyük askini ve mutlulugunu teget gececektim ...
millete birkac gün dert anlatmak ömür boyu asik suratla gezip dert anlatmaktan daha kolay...
7 yıl siz ne yaptınız allah aşkına yaa.... bu nasıl uzun bir ilişki, sen anlaşamadığınızı yıllar öncede anlamamışmıydın? ha belki anladın ama sevgilin kırılmasın ailem üzülmesin diye zoraki sürdürdün .. Anlaşamadığınızı birden bu senemi anladın ilginç.:bbo:... hayat senin hayatın bu kadar sabır niye, kimin için, neye göre.... sözlüyken ayrılmak kadar doğal birşey yok. Şimdi böyle düşünüyorsunuz sonra evlenince herşey kötü olunca sineye çekiyorsunuz. Sözlüyken ayrılmayı çok büyük bir olay gibi gören biri evlilikte boşanmayı ölüm gibi görür.... Bu kadarda net..
ya arkadaşlar neden herkes at yüzüğü diye öğüt veriyor. derdi ney iyice bi dinlesek anlasak. neden 7 yıl sonra sevgim bitti ayrı dünyaların insanlarıyız diyo bakalım. acaba sözlüsünün bi ters hareketinmi gördü. veya aykızın yüreğini çalan başka birimi var. bunun temeline inmek lazım arkadaşlar az bi zaman değil dile kolay 7 yıl. bi çırrpıda silinip atılmaz. canım eski resimlerine bak mutlu anlarınızı hatırla neden bir anda yzüük atmayı düşündün beni çok etkiledin valla. iyi düşün sağlam adımlarla git. sağlıklı kararlar ver. herşey bu kadar kolay mı yüzük atmakla herşey düzelecekmi. sevgin tamamen bittimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?