Söz Zamanı

Bistrijanka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2010
3
0
36
İstanbul
Merhabalar,
Üniversite 1. sınıf öğrencisiyim. Seneye Eylül sonu gibi, aile arasında söz yapmayı düşünüyorum. 20 yaşında olacağım. Sizce çok mu erken ?
Farklı bakış açılarına ihtiyacım var.
:çok üzgünüm:

Hayrola kaçıyor mu adam?
Hele bir okulunu bitir mesleğini eline al..
Kim öle kim kala..

eğitim hayatınız bitmeden mesleginiz olmadan ,ciddi işlere yol almaya gitmeyin derim bende :)

Çookkk erken. Okulun bitmeli ve meslegini eline almalısın.

çok erken ,fikirlerinin ve beklentilerinin değişebileceği bir yaştasın,üniversite bitmeden böyle bir karar alma

bencede çok erken..
o yaşındayken birlikte oldugum(3senelik bir iliskiydi) kişiyle bende aynı seyleri düşünmüştüm,iyiki öyle bir şey yapmamısim :) kabus olurdu kabus :)

herkesin bakis acisi farklidir bana göre erken
25 den önce evlenirsen icinde yasayamadiklarinin hevesi kalir
tabi bu benim fikrim herkez icin farkli olabilir

Allah Allah ya!
Hadi gençler gaza geliyor da nişan,söz istiyor da aileleri nasıl razı geliyor bunu anlamıyorum ben?

erken mi değil mi kişiden kişiye göre değişir..
bunu biz bilemeyiz burdan..
ben 21 yaşımda evlendim benim için erken değil çok zamanıydı bende öğrenciydim..
ama etrafımda 25 yaşındaki kızları gördüğümde erken diyebiliyorum..
tamemen seninle alakalı..

yaş olarak bakmıyorum olaya yaşın erken değil bana göre geçte değil ama.
okurken söz+nişan bana saçma gelir ama önce bitir okulu napıcaksın sözü falan..
Bitir okulunu al diplomanı ertesi günü evlen istersen. okul+aşk+söz+nişan falan zor olutr

Bence erkeeeenn ..daha üniversite yıllarını yaşa şöylee tadını çıkara çıkara ,sonra sözlün karışır ailesi karışır bilmem nee ,bi tartışma problem yaşasanız normal bi ilişki gibi değil daha bi ciddi olacağı için canın daha çok sıkılacak ,keyfin daha çok kaçıcak ,derslerinden bile uzak kalabilirsin bu nedenler yüzünden..okulunu bitirr güzelce kafan kurcalanmadan..(4yıllık için konuştum)

aileleri karıştırmayın bence daha. ben de 20 yaşındayım, lise 2 den beri süren 5 senelik bi ilişkim var. geçenlerde nişanlanalım dedi de, ödüm koptu :)
erken daha erken, sevgililik dönemi daha rahattır bence...

21 yaş bencede erken

evlilik tabiki sevdiğin anlaştığın biriyle çok güzel ama yaşlada alakalı sorunlar da olur

20 yaşında ki hayata ve sorunlara bakış açınla 25-26 yaşındaki bakış açın inan çok farklı olacak.25inden sonra 20sinde sorun ettiğin belkide evliliğine mal olacak sorunların aslında ne kadarf basit olduğunu göreceksin.

bir bayan için 25inden önce erkek içinde 30 unda önce evlilik erken gibi geliyor

evlilikte yapılan şeyler k uşkusuz çok güzel ama bekarkenki arkadaşlarınla yapılanlar gibi olmuyor ve asla o ortamı yaşayamıyorsun.

hayat sıkıntısı iş güç derdide cabası.herşey 4 4lük olmaz kuşkusuz ama bence okulunu bitir sosyal hayatını doya doya yaşa iş sıkıntısını çöz ondan sonra düşün

senin karakterinle ilgili bence erken ya da geç olması
ben 21 yaşındayım 1 senedir sözlüyüm
ama okulum bitti mesleğim var
sen daha okuyosun okulunu bitirip evlenene kadar kaç sene geçicek zor olur

Bu soruyu soracak kadar bile şüphen varsa yaşın kaç olursa olsun erken zaten.. Kendin bile emin değilken sana nasıl yaşında bi problem yok evlenebilecek zamanın diyebilirim ki..

Okurken söz, nişan bunlar zor olur güzelim. Yaş olarak bakmıyorum olaya ama senin ideallerin, yapmak istediklerin olacak belki söz durumundan dolayı gerçekleştiremeyeceksin içinde kalacak. Bir de bu dönemlerde sadece okul düşünmek gerekir, işin içine aileler de girince ister istemez sıkıntılar yaşanıyor bunlar da okulunu etkilemesin. İyi düşün hatta annenle de konuş bu konuyu o sana iyi fikir verir bence canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…