- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.171
- 798
- Konu Sahibi altinsarisi
-
Bizim eşimle okullar bitti,sonra bir de askere gitti.Döndüğünde iş arayışları da oldu. Tüm bu süreç,sizin süreçten daha uzun sürdü. Demem o ki biraz akışına bıraksan. Askerliğini yaptı mı mesela?Mesleğini eline aldı mı?
Yorumları okuyamadım kibedelli yapacakmış,
kızın kalbine indirmeyin bir de askerlik falan :)
Yorumları okuyamadım kiİşi yok henüz ama dimi yani adama hala hak verebilirim :)
Böyle kaldımha ha canım zenginmişler, iş yok ama ha desen bulunuyormuş, ayrıca zaten ev araba hazırmış.
buna ne diyeceksin bakalım
Böyle kaldım
Yok ya bu işte bir iş olabilir. Aileler bile istememiş olabilir yani.canım sen yaştan yürü bence, 24 yaşındalar daha, okul yeni bitmiş.
dur bir soluklan yeğenim falan de.
24 yaş da küçük geliyor bana nedense :)
Kesinlikle başka iş var . Erkek normalde acele eder kızı başka biri ister falan diyeYok ya bu işte bir iş olabilir. Aileler bile istememiş olabilir yani.
Evliliklere engel genelde maddiyat oluyor sizde o sorun da yok, evlenmek kolay olmalı bu durumda. Bence oyalama var.Şuan ilişkimiz devam ediyor bu olaydan sonra birdaha konu açılmadı ki bende artık bana gerçek bir tarih vermeden üstüne konuşmam. Şuan o kadar sıkıldımki insanlar ne kadar kolay evleniyor hayretler ediyorum ben daha sözlenemedim bu bile dünya olaya dönüştü. Kafam karışık ne yapacağımı bilmez bir haldeyim.
Acele edilen birşey olduğunu düşünmüyorum şuan için , okulumuz bitti beklemek için bir sebep olmamasından bahsediyorum ve geçmiş olan 6 yılımız var.
6 yil sevgili olmuslar evlilik icin acele etmeyin diye yorum atilmis
Herneyse ben ciddi bi problem gormedim ortada ha haziran ha temmuz birbirinizi tüketmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?