Sözlüm beni dizi oyuncusuyla kıyaslamaya başladı

Aslında olay sevgilimin beğenmesi de değil geçtim onu , beni o kız gibi yapmaya çalışıyor , saç elbise onun tarzı olan şeyleri bende görmek istiyor benim için esas sorun bu .

bir gün reklam izlerken bıyıklı bir adam çıktı çok güzel bıyık yakışmış dedim
eşim bıyık bıraktı daha evvel cücük bırak dedim yapmadı
eşimde yap dediğimi yapmaz, yapma dediğimi yapar
o yüzden adama yapma de ki yapsın
takıntılık yapmış sözlünde bence sende birini beğenti bul
üzerinde dene

Tamam evet uyuz bi durum yalan yok, ama üzerine çok sinirlenilesi bir şey de değil, zevkine uyuyorsa al giy, saçını nasıl seviyorsan öyle yap. Sana seçenek olarak sunuyor sanırım, zorlamıyor değil mi?

Zorluyorsa sert ve ters davransan olur ama öbür türlü gerçekten önemli bir durum değil, "Ben böyle kullanmayı seviyorum" deyip geç. Çok ısrarcı ise de aynını ona yap.

Ayyy Hayır daha evlenmeden bide sözlü olarak böyle yapması ne cesaret. Tekme yerim diye hiç düşünmüyor. Ona de ki canım napcaksin hayaller hayatlar.. ben de yanıma ne ünlüleri yakistiriyorum da işte yanimdaki sensin de.

Aslında olay sevgilimin beğenmesi de değil geçtim onu , beni o kız gibi yapmaya çalışıyor , saç elbise onun tarzı olan şeyleri bende görmek istiyor benim için esas sorun bu .
bence o kızı az biraz andırıyor olmalısın
bana da kursta kadının teki dedi
kiralık aşk mı ne orada kızılsaç bi kız varmış muhteşem güzelmiş siz hiç özenmiyor musunuz kızlar
özenin öğrenin biraz biz gençken taklit ederdik onları dedi bana
açtım google dan baktım ben kara esmer bir kızçe kız beyaz tenli kızıl
özenmedim de özensem nolcak ne kadar ona benzeyebilirim saçı kızıl yapsam bile bambaşka biri çıkar ortaya o çıkmaz
öyle yani yine çok konuştum neyse bence biraz benziyorsundur kısaca o kadın kadar kör değilse sevgilin tarz olarak önermiştir belki

benim eski eşimde Genco manyağıydı çocuk kafalı oluyor bazısı ayrılırkende bir dizide bir adam 15 yıl sevdiğinin peşinde koşmuş onu örnek gösterdi bir 1 yıl içinde evlendik diye karakterleri istemiyor beyinsşz en azından sende aynını ona yap izleyelim de ordaki yakışı biri vardır onun gibi giyinmesini söyle bakalım napıcak

Canım nişanlın seni çokta beğenmiyor sanırım yoksa her detayına kadar seninle uğraşmazdı. Yinede bilemedim. Kimisi çocuk gibi oluyor.

Yapacagın sey belli illaki sevdiğin bir oyuncu vardır. Ay falanca bi programda sunu giymişti çok yakışmıştı sanada alalım de yada saç sakal stilini söyleyip öyle yapmasını iste.

İmajından çok skıldım değiştirelim biracık ya falan de komplekse girsin biraz bakalım nasılmış.

deli gibi gülüyorum ofiste Allah iyiliğini versin DDDDD

Yok kızla benzemiyoruz ben sarışınım ve yüz hatlarımız farklı onun burnu benimkinden büyük ağız yapımız da benzemiyor tek gözlerimiz benziyor .

Beni beğendiğini söyler ve aslında çoğu kişi de sözlüme fazla olduğumu söyler ,belki kızı daha çok beğeniyor.. Bende öyle düşünüyorum biraz daha durup bekleyeceğim belki bırakır böyle yapmayı , eğer devam ettirirse aynı şekilde bende ona yapıcam bakalım nasılmış .

işte diziler insanlara bunu yapmak için var. dizi amacına ulaşmış.
sende neden kızıyorsun ki..sistematik bir şekilde bynimize işlenen duygular ile hareket eden adamın lafına bakılmaz kızılmaz, acınır. vah vah beynini yıkadılar bu diziyi seyretmemesini nasıl saglarım demen lazım dı bence...
tatlı birşeykilde o sacma salak diziyi seyretmemesi gerektigini anlat. zaman alacaktır ama yapabilirsin.
yada ayrıl.
sözlü de bana pek manasız birşey gelir...

sizin güzel gözükmenizi istiyor kanımca

Kac yasinda bu cocuk cok merak ettim ben 20 den fazla veremem su davranisa cunku

Nasıl engelleyeyim ki diziyi izlemesini ben ona dedim çok saçma bir kere senaryo çok alışılagelmiş bir senaryo üniversitedeki çirkin çocuk yıllar geçince yakışıklı oluyor ve kız o beğenmediği çocuğun peşinde koşuyor vs saçma bence yıl 2016 hala böyle senaryolar var:) ve oyunculuklar çok vasat ,tek ordaki o çocuğun oyunculuğu güzel kız falan çok yapay oynuyor sözlüm sende izle deyince bende bu tarz şeyler demiştim o hala yok çok güzel falan filan dedi yani vazgeçiremem , katılıyorum dizilerin amacı kesinlikle bu ..

bir kere bin kere söyleyeceksin. ama sen uzaklaştırıcı bir şekilde söylememişsin, inadına seyredicem dedirtmek için konuşmuşsun.
daha tatlı ve ikna edici heeee gercekten dogrusunu dedirtecek kelimeler sec.
hıh salak bunu seyrediyorsun dersen olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…