Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Misal sevgilim bunu denedi işte benimkiyle kavga ediyoruz beni anlamıyor yenge diye
Canım ne konuşacaksın daha da poposu havaya mı kalksın, boşver ya saygı duymazsa da duymaz zorla bu kabul ettirme çabası nedir, sallamayınEltimin bana karşı tutumu çok farklı onlar evli biz sözlüyüz sürekli bi laf sokmaya çalışmalarına anlam veremiyorum ilişkimize saygı duymuyor ben kalp kırmamak için sustukça üzerime daha çok geliyor onun yüzünden ilişkime zarar vermekten korkuyorum çünki o kadar rahat ki sözlüme istediğini söylüyor benim yanlış anlayıp anlamamam umrunda değil. Bu kendi aralarında şaka olarak değil her konuda yani.Misal sevgilim bunu denedi işte benimkiyle kavga ediyoruz beni anlamıyor yenge diye ve eltimin verdiği cevap "boşver yengem bazı insanlara birşey anlatamazsın anlamak istemiyodur" Ben artık kıskanç mıyım diye kendimden şüphe etmeye başladım ama değilim kıskanmıyorum sadece saygı duymasını istiyorum ilişkimize. Sözlüme bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim ve bir takım şeyler yaşadığımız için bana hak verdi yengemle konuşucam dedi. Sizce konuşsa ben yanlış anlaşılır mıyım?
Bence konuşup tavrını belli etsin seni ezdirmeyecegini anlasınEltimin bana karşı tutumu çok farklı onlar evli biz sözlüyüz sürekli bi laf sokmaya çalışmalarına anlam veremiyorum ilişkimize saygı duymuyor ben kalp kırmamak için sustukça üzerime daha çok geliyor onun yüzünden ilişkime zarar vermekten korkuyorum çünki o kadar rahat ki sözlüme istediğini söylüyor benim yanlış anlayıp anlamamam umrunda değil. Bu kendi aralarında şaka olarak değil her konuda yani.Misal sevgilim bunu denedi işte benimkiyle kavga ediyoruz beni anlamıyor yenge diye ve eltimin verdiği cevap "boşver yengem bazı insanlara birşey anlatamazsın anlamak istemiyodur" Ben artık kıskanç mıyım diye kendimden şüphe etmeye başladım ama değilim kıskanmıyorum sadece saygı duymasını istiyorum ilişkimize. Sözlüme bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim ve bir takım şeyler yaşadığımız için bana hak verdi yengemle konuşucam dedi. Sizce konuşsa ben yanlış anlaşılır mıyım?
Sözlüm gitmiyor .Evet daha açıklayıcı olmuş. Sizebir soru sorayim; sizin yengeniz kızlı erkekli ortama sizi cok ısrar ederek cağırsa ve siz de gitseniz?
Bu durumda sözlünüzün husumeti sizinle mi olur yoksa yengenizle mi?