Evt benden aynen bunu kastediyorum canmCanımm erkekler doğal olun derler hep ama bu yalandır böyle daha iddalı dikkat cekici şeyler dene kendinde mesela sacların sekile girmiyorsa evde fön makinenle fırçyla fön cek makyajınıda ağır yapma zaten ama güzel bir eyeliner cek havalı ol kıyafetine özen göster eşorfman giysen bile süslenn ne bilmmm dahada fazla bak kendine saçını kestir sıkılıyorsan ama ayrıca çıt çıt al farklı farklı çık karşısına evde başbaşayekn bile dudaklarına ruj sürme vazelnle falan sürr daha dolgun göstert body shoptn güzel kokulu kremler al vücut spryleri kulllnn dahada baştn cıkarıcı oll
Tatlımmm kuaföre git onlar sana yüzüne gidecek saç modellerini uygulayacaktır.. Sexy giyin sexy giyinmek illaki açıklık değildir biliyosun saç renginide iddalı birşyler yap bence dolgun durmasını istiyorsan dediğim gibi çıt çıt al kullan hattaa taktıgın takılar bile iddalı olsun küçük küpeler kullnma daha göstrşli aksesuarlar kullan salaş olduğun zamanlar bile ilgisini çeek bir yönden yanında gezerken görsünnn hatun neymiş hiç takma kafana şekerimmm sakın pohpohlama onuu ayrıca pohpohlarsan gün gelir seni beğenmez sen kendine her zaman fazlasıyla bak
Yaa sen paranoyaklştın yada gerçekten hissediosunnn dur bakalımm cok rahtsız olmaya başlarsan uzaklaş o arkadaşından
tamam canim, dediklerini kesinlikle uygulayacagim
yokda sinirime gitti ama yinede bilmiyorum hem diyorki her defasinda arkadaslarinin arasindan tek seni secerdim en göze batan sensin halbuki yalan ya, benim arkadaslarimdan birtanesi cok süslü asiri bakimli makyajli gösterisli onun yanindadami ben göze batiyomusum? Göz göre göre yalan söylüyor! Inanmiyorum o yüzden dediklerine cünkü arkadasimin teki cidden cok güzel birisi
Ama baak sana şunu söyliceem mesela ben sevglmden gerçktn cok daha güzelimm onun sadece boyu ve kası varbu yzden dikkt cekiyor aslnda yani yüz olarak ben daha iyiyiymm ama onunla birlktyken ondn cok daha yakısıkları birlkte olmak istedi ben kıyaslama yaptıgımda bilee o hep en önce geliyor sanki ondaki yüzz dünyadaki en güzel yüz yüzündeki bir tebessüm aydıntıyor dünyamı seni sevdiği için onaa özel gelen sen olablrsn böyle yalan söylüyor falan diye düşünürsen olmaz ki hem yalan söylüyor olsa bilee boşver sende daha cok bakımlı kokoş olabilirsin bakalım o arkdsın makyajsız normal kıyafetlerle senin kadar dikkat cekicimi :)))
tamam canim, dediklerini kesinlikle uygulayacagim
yokda sinirime gitti ama yinede bilmiyorum hem diyorki her defasinda arkadaslarinin arasindan tek seni secerdim en göze batan sensin halbuki yalan ya, benim arkadaslarimdan birtanesi cok süslü asiri bakimli makyajli gösterisli onun yanindadami ben göze batiyomusum? Göz göre göre yalan söylüyor! Inanmiyorum o yüzden dediklerine cünkü arkadasimin teki cidden cok güzel birisi
yol ver gitsinerkekler bişeyler birşeyler bulmaya basladıgı zaman o ilişkinin çatırdamış oldugunu gösterir ... onun içinde suslenip puslenme aman beni begensin diye sallasana yaa amann k.cını kaldırma bide hakaret ettim gitmiş makyaj yapmış maymun gibi demeye başlar bu tipler
tatlım bir de emin ol sen daha çekici gelmesen seninle değil arkadasınla sevgili olurdu.
erkekler bu konuda çok katılar.
ben sevgilimle ilk tanıstıgımda, henüz 18 yaşında saçlar bakımsız, makyajsız, sadece bir kot ve bir t-shirt giymiş bir genç kızdım.
ama yanımda 1.80 boyunda saçları platin sarısı, gözleri mavi, makyajlı çok bakımlı bir arkadaşım vardı.
ve sevgilimin ilk andan itibaren dikkatini çeken ben oldum
hatta tüm gün yapmadıgı şaklabanlık kalmadı benim numaramı alabilmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?