Sözlüm galiba artik beni begenmiyor? =(

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
Merhaba arkadaslar,
ben bir telefon alacaktim, fakat bu ayin sonuna falan. Sözlüm arastirmis bulmus tam istedigimden bende dedim en iyisi hemen gidip aliyim bosuna neden bu ayin sonunu bekleyim hazir bulmusken. Gittim tabi normal giyindim ciktim. Sacimi toplamistim. Bana bakti sözlüm giderken otobüste. Senin cildin kavluyor, kremin yokmu? Sacinda basinda dagilmis yataktan kalkip gelmissin gibi. Herhalde dus almalisin ve sacinida kestirsen iyi olur falan dedi. Buda benim cok zoruma gitti. Ben bakimliyim, bakimli derken makyajla aram yoktur, fakat kremimi sürerim, sadece sacim cok sIkIcIdIr hic sekillendiremem
=( birde az oldugu icin sacimin helede hicbirsey yapilamiyor malesef. Bu dediklerinden dolayi ona cok kirildim cok alindim, beni sanki artik begenmiyormus gibime geldi. Sizce ne yapmaliyim bu durum karsisinda? Kendim oldugum gibimi oluyum yoksa cidden kendime bastan asagiya bakimmi yapayim? Bakim derken neler yapmaliyim? Lütfen fikirlerinizi bekliyorum arkadaslar. Simdiden tesekkürler.

Bence onun ilgisini çekecek şeyler yap canım.Mesela kuaföre git saçlarını değiştir, şekillendir,makyaj yap,farklı giyin değişiklik hoşuna gidecektir diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Canımm erkekler doğal olun derler hep ama bu yalandır böyle daha iddalı dikkat cekici şeyler dene kendinde mesela sacların sekile girmiyorsa evde fön makinenle fırçyla fön cek makyajınıda ağır yapma zaten ama güzel bir eyeliner cek havalı ol kıyafetine özen göster eşorfman giysen bile süslenn ne bilmmm dahada fazla bak kendine saçını kestir sıkılıyorsan ama ayrıca çıt çıt al farklı farklı çık karşısına evde başbaşayekn bile dudaklarına ruj sürme vazelnle falan sürr daha dolgun göstert body shoptn güzel kokulu kremler al vücut spryleri kulllnn dahada baştn cıkarıcı oll

Evt benden aynen bunu kastediyorum canm

Son düzenleme:
Bence nap biliyomusun.. Full makyaj yap saçlarını güzelleştir(fön çek maşa yap) güzel kremler sür ve sözlünü baştan cıkarcak parfümünü sık :) Sana şöle bi baksınn utansın dediği şeye. Ve sende onun sana yaptıgını yap . Deki bu aralar sende bişe var askım. Parfüm sıkmıyomusun bi tuhaf kokuyosun falan de ! O seni kırmış belli sende kır onu tatlm erkekler hakediyo

canım benim eski sevgilimden ayrılma sebebimde buydu yani aslında bu en son patlama sebebim oldu. ben normalde hergün makyajını saçını yapan herkesin beğendiği hatta sevgilime yakıştırmadığı biriydim. hatta sevgilim bile derdi sen bana göre daha güzelsin falan diye. ama gel gelelim senin bu neki. yok saçıma tac takamam loğusa kadınlar takarmış. yok saçımı arkaya toplayamam yüzüm büyük gözükürmüş. yok çantamı omzuma asmamalıymışım kolumda taşımalıymışım. herkes desinmişki way nekdar güzel bi sevgilisi varmış nekdar bakımlı çok tikymiş falan. beni fıttırttı. ben ona kalbi kırılmasın diye hiçbir kusuruna sölemedim hiç beğenmemezlik yapmadım ama beni delirtmişti. seninki neki. bence çok büyütme bunu seni artık beğenmediğinden değildir bu. biraz daha dikkat edersin evden çıkarken saçına başına olur biter. canını sıkma

git saçının rengını bır değiştir öncee farklılık yüzüne en çok ykışacak bir model vermen lazım tabı fön çek ne bilim maşa flan seksi gözükürsen kölen olur emın ol:)))

öncelikle hepinize cok tesekkür ederim cevaplarinizdan dolayi.
Bende saclarimi degistirmek istiyorum fakat olmuyor. Benim saclarim cok ince cok az duruyor
ve hicbri sekilde fön vs. ise yaramiyor topuz yapinca aramizdan bir arkadasin dedigi gibi yüüzm büyük duruyor gibi düsünüyorum. Birde birsey farkettim her defasinda sokaklarda corab üzerine uzun elbise giyenlere bakar ve derki su sogukta giyiorlar simdi böyle ilerde dizleri falan agircak vs. sonra bende giymistim havalar iyiken cok seksi oldugumu söylüyor. Herhalde sIk sIk öyle gezmemi istiyor ama bunu bana belirtemiyor. Ben sorunca öyle giyineyimmi diye yok havalar soguk düzelince giyersin falan diyor ama bence istiyor öyle giyinmemi! Makyaja gelince ben aslinda eyeliner falan yapiyorum fakat bu aralar yapamadim sinavlardan dolayi vaktim olmadi cok yogundum. Bu arada sacimi nasil kestirsem bilmiyorum ama gidip kestirecegim kesinlikle bir degisiklige ihtiyacim var. Uzun olunca sacim cok az duruyor yani kabarik durmuyor. Benim yüzüm hafif dolgun ve yüzüm kücük nasil bir sac kesimi yakisir sizce bana?

Bu arada arkadaslar benim birtane kiz arakdasim var kendisi genelikle cok göz alici giyisiler giyer cok agirda makyaj yapar yani bayagi gösterislidir benim sözlüm onu kafasina takmis gibi sanki ya. Onun makyajini cok agir buldugunu söylüyor acik giyindigini söylüyor, fakat her gördügündede bugün cok soluk duruyodu yada cok esmer tenli arkadasin vs. diye konusuyor. Birkerede facebookda arkadasimin resmini görmüstüm telefonda sözlüme dedimki arkadasim cok acik giyinmis resminide koymus faceye dedim, sözlüm hemen facebooka benden habersiz benim adima girdi bakti resmine! Kendi facede üye olmadigi icin! Fakat bende bunu farkettim iki kisi birden ayni yerden girerse ilk gireni face atiyor. Yeniden giris yapman gerekiyo. Bunu ona dedigimde ben onun icin girmedim vs. dedi durdu inkar etti. Hatta sözümüzde bile arkadasim ona hep bakmis durmus annem ve babamda farketmis bunu. Kiz istemedede vardilar ordada aynen hem sözlüme bakip durmus. Bunu bir kac kisi daha farketmis sizce normalmi bu? Ya bilmiyorum paranoya oldum yada cidden sözlüm arkadasimdan hoslaniyor? Ve arkadasimda ondan hoslaniyor? Anlamadm ya of

Tatlımmm kuaföre git onlar sana yüzüne gidecek saç modellerini uygulayacaktır.. Sexy giyin sexy giyinmek illaki açıklık değildir biliyosun saç renginide iddalı birşyler yap bence dolgun durmasını istiyorsan dediğim gibi çıt çıt al kullan hattaa taktıgın takılar bile iddalı olsun küçük küpeler kullnma daha göstrşli aksesuarlar kullan salaş olduğun zamanlar bile ilgisini çeek bir yönden yanında gezerken görsünnn hatun neymiş hiç takma kafana şekerimmm sakın pohpohlama onuu ayrıca pohpohlarsan gün gelir seni beğenmez sen kendine her zaman fazlasıyla bak

tamam canim, dediklerini kesinlikle uygulayacagim
yokda sinirime gitti ama yinede bilmiyorum hem diyorki her defasinda arkadaslarinin arasindan tek seni secerdim en göze batan sensin halbuki yalan ya, benim arkadaslarimdan birtanesi cok süslü asiri bakimli makyajli gösterisli onun yanindadami ben göze batiyomusum? Göz göre göre yalan söylüyor! Inanmiyorum o yüzden dediklerine cünkü arkadasimin teki cidden cok güzel birisi

Yaa sen paranoyaklştın yada gerçekten hissediosunnn dur bakalımm cok rahtsız olmaya başlarsan uzaklaş o arkadaşından

Yaa sen paranoyaklştın yada gerçekten hissediosunnn dur bakalımm cok rahtsız olmaya başlarsan uzaklaş o arkadaşından

bilmiyorum cidden arkadasimla görüsmüyorum pek zaten ama yinede güvenemiyorum kimseye 100%

Ama baak sana şunu söyliceem mesela ben sevglmden gerçktn cok daha güzelimm onun sadece boyu ve kası var bu yzden dikkt cekiyor aslnda yani yüz olarak ben daha iyiyiymm ama onunla birlktyken ondn cok daha yakısıkları birlkte olmak istedi ben kıyaslama yaptıgımda bilee o hep en önce geliyor sanki ondaki yüzz dünyadaki en güzel yüz yüzündeki bir tebessüm aydıntıyor dünyamı seni sevdiği için onaa özel gelen sen olablrsn böyle yalan söylüyor falan diye düşünürsen olmaz ki hem yalan söylüyor olsa bilee boşver sende daha cok bakımlı kokoş olabilirsin bakalım o arkdsın makyajsız normal kıyafetlerle senin kadar dikkat cekicimi :)))

arkadaşından uzaklaşma bence sözlünden uzaklaş böyle bir durum varsa!
canım bak kendine alışkanlık edin, sürmesiz rimelsiz rujsuz dışarı çıkma.
bu hem senin kendine olan güvenini yerine getirir, hem de sözlünün ilgisini çeker
saçlarım çok az demişsin, eğer maddi imkanın varsa kaynak yapıyorlar mesela çok güzel oluyor.
ayrıca saç rengini 2-3 ton kadar açmak insanın yüzüne aydınlık bir hava veriyor.
erkekler böyle patır patır konuşurlar işte, karşılarındaki alınır mı üzülür mü düşünmüyorlar.
kıyafet konusunda da, etek-elbise giyinemesen bile devamlı, bir kemer kıyafeti tamamen değiştirebiliyor.
küçük ayrıntılarla daha farklı görünebilirsin.
topuklu bir çizme bile seni baştan yaratabilir

yol ver gitsin erkekler bişeyler birşeyler bulmaya basladıgı zaman o ilişkinin çatırdamış oldugunu gösterir ... onun içinde suslenip puslenme aman beni begensin diye sallasana yaa amann k.cını kaldırma bide hakaret ettim gitmiş makyaj yapmış maymun gibi demeye başlar bu tipler

yani iste makyaji silince cok cirkin oluyor cogu insan! Bende o yok benim cildim dogal ayrica minyon tipliyim yasimi göstermiyorum olgun durmuyorum o yüzdende biraz cekici durmuyorum istedigimi yapayim ama bende sözlümün yaninda daha güzelim ona eminim kendisi jöle vs. kullanmaz hep ayni sac tipiyle gezer. Öyle kiyafetleride modayi takip eder gibi degil. Boyu uzun zayif sadece benimde kisa ve balik etliyim.

tatlım bir de emin ol sen daha çekici gelmesen seninle değil arkadasınla sevgili olurdu.
erkekler bu konuda çok katılar.
ben sevgilimle ilk tanıstıgımda, henüz 18 yaşında saçlar bakımsız, makyajsız, sadece bir kot ve bir t-shirt giymiş bir genç kızdım.
ama yanımda 1.80 boyunda saçları platin sarısı, gözleri mavi, makyajlı çok bakımlı bir arkadaşım vardı.
ve sevgilimin ilk andan itibaren dikkatini çeken ben oldum
hatta tüm gün yapmadıgı şaklabanlık kalmadı benim numaramı alabilmek için

iyide benim bozuldugumu anladi sonra defalarca özür diledi. Ben seni her halinle seviyorum. Ben sadece sana tip verdim vs. dedi durdu eger böyle devam ederse cidden bende iliskimi gözden gecirmek zorunda kalirim!

iyide arkadasimi tanimiyorduki? Benim sayemde tanidi tüm arkadaslarimi. Ayrica arkadasim gibi tipliler sözlüm gibi tiplere bakmazki!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…