iyide benim bozuldugumu anladi sonra defalarca özür diledi. Ben seni her halinle seviyorum. Ben sadece sana tip verdim vs. dedi durdu eger böyle devam ederse cidden bende iliskimi gözden gecirmek zorunda kalirim!
iyide arkadasimi tanimiyorduki? Benim sayemde tanidi tüm arkadaslarimi. Ayrica arkadasim gibi tipliler sözlüm gibi tiplere bakmazki!
bu işler tiple mi oluyor
canım sözlün ve sen kaç yasındasınız?
ne kadar zamandır berabersiniz?
sen bilirsin tatlım ama ben olsam o lafları yutmazdım onda gördüğüm eksikleri o an bende kusardım işine gelirse valla ... eğer süslencek güzelleşceksen once kendin için yap bunu sozlun söyledigi için değil ben eşimede hep bunu derim ne senin için ne baskası için ben bakıosam kendime aynada once kendime güzel görünmek ve kendimi iyi hissetmek için derimvalla begenmeyen önce kendi bir aynaya bakcak bu değil sözlüm kocam bile olsa ...
haklisin ama kendim icin yapiyorum! Artik kendime bakacagim ki ilerde bende bu sözleri ona sarfedebileyim!!!!!
en iyisini yaparsın cnm ... ezdirme kendini neymiş öle daha evli bile degilsiniz herşeyi birden aşmış seni eleştirmeye başlamış ....
bencede sacini basinai kestirsen full makyaj yapsan bu seferde diycekki kendine cok bakiosun altu ustu telefon alicaz neden bu sus!!! ne tuhaf yakirici olarak neden soylemis onu anlamadim oyle bile olsa benim esim baska krem alir yada ne biliyim gozumdeki catapi silir yani bence biraz sasirt onu hak edioo :) sende ona de ne bicim ayakkabin var oyle boyle..
dimi biz cok safiz anam ne derlerse kirilmasin diye yapiyoruz ama sira onlara gelince dayilanicaklar yani ben esimin gozunu korkuttum taki sevgiliyken oyle dayi dayi konusuodum bana birsey diyemez isterse desin lafim hazir ki bilir yani guven olsun bakim olsun biz ne icin variz birbirimizi tamamlamak icin sen beni kucumseyecek tamamlamiycaksan benimde saana ihtiyacim yook yani daha yolun basindasin bu sekilde alistirma ben busekilde memnunum begenmuiosan baskasini bul de ya madem aran yok makyajla degismek zorunda degilsin onun icin elde neler var :) cok sweviyorum bu lafi cunku benim ilk sevgilim tam manasiyla okuz idi !!!! iiki tanimisim onu ki esimin degeri paha bicilmez!!!!
dimi seni o bu skeilde begendi dah aisini bulabirse bulsun
ben hep derdim ki
espiri ile buldugun bulacaginin en iis benim ii bak bana :) aklina yer edioo biliomusun icine islioo halbuki cok dahaiisini bulurdu esim bana fazladir:) yani kendimi kotumsemek degilde iste guzel allahim buluo buluo da verioo ama siksik bu sekilde soyleyince benimsiolar:) sende oyle de korkut istiosan dene bulabilicekmiisn diye!! benimkisi dusunmedi bile bu sorunun cevabini!!
meraba saclarm az demışsın eger maşa yaparsan çok gorunur..dolgun durur.yada krepe yaparsa tarakla tepelerıne.makyjı ıhmal etme ama cok kokos olmana gerek yok yanls anlama.guzel kokulu vct kremlerı surebılrsn.parfumunde tbı.arkadasından bahsetmıssın kafana takma bence guzelse guzel cnm sozlun senı sevmıs yanı bı guzel kız yuzunden ona yonelcek dıye bısı yok olmamalı
sacima istedigimi yapiyim olmuyo ya deli olacagimfön cekmiyorum kabariyo cok igrenc duruyo busefer ütülüyorum cok az duruyo ne yapacagimi sasirdim. Hafif dalgali olsun diyorum malzemelerini aliyorum tutmuyo durmuyo disari cikiyorum aninda bozuluyo daha berbat duruyo ya benmi beceremiyorum acaba?
cnm bigudmi kullanıyosun dalgalandırmak ıcın ?
sac iicn dalgalandirici spreyler var köpük daha dogrusu ismini bilmiyorum tam olarak onlarla
anladım cnm eger masa alabılıyosan masayla yapmadan once o kullandıgın sprey veya kopugu surersın ozmn guzel olur ıste.yada bıgudiye sarmadan once.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?