Sözlüm var ve bi youtube ünlüsune aşık oldum

Bu arada ne berkcanmış be, milyonlar izliyor .çoğu dizi o kadar izlenmiyor bugün. adam iyi iş yapıyor femekkki bravo valla :) Ben bilmiyordum burdan duyup bakdım

Tabi olgunsanız yaşınıza göre, telkin edin :))

Evet aynen o kişi :)

Umarım sözlümle her şey yoluna girer. O mail atma kısmına gelecek olursak o zor kim bilir kaç kişi yazıyordur.

Çok haklısınız ben de çok utanıyorum ama lütfen sert konusmayın şu an tek hedefim sözlümle arayı tekrar ısıtmak ve bu saçmalığı unutmak. Psikolojik destek bile alırım gerekirse. Başarılı olamazsam ona daha fazla haksızlık etmez ve ayrılırım ama umarım bu olmaz

Psikologum soylemisti, unlulere asik olmak psikolojik bir rahatsizlikmis. Gidip problemin kaynagini ogrenebilir seni omrun boyunca etkileyecek iliskinede dogru bir yon cizebilirsin bu sayede
Çok uzarsa bu iş psikolojik destek düşüneceğim

Sözlünde beğenmedğin bişeyler mi var? Giyim kuşam etrafa olan tavrı yada size olan tavırları gibi?

Ö mü O mu? :) Benim bildiğim baş harfi O'yla başlayan var bi tane fena değil hoş çocuk eğer oysa :) Ünlülere platonik olunması doğaldır ama reel ilişkinizle kıyaslamanız, soğumanız, ciddi ciddi kafaya takmanız pek sağlıklı değildir. Ha tabi bu ünlüyle iletişim halindeyseniz o başka. Çok kafanıza taktıysanız yardım almanızı önerebilirim.

Berkcanın araba kaçırma macerasını aç izle, ilk dakikada soğursun diğer çocuktan Ama tabi ki Şahide Türe nin hastasıyız orası ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…