• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sözlüme nasıl davranmalıyım

ozge123456

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
122
22
98
Merhabalar sözlüm bu aralar sanki bana uzak duruyor eskiden böyle değildi acaba ben mi çok kuruntu yapıyorum ve odun bıriyim cilve filen yapamıyorum karşı taraftan bekliyorum acaba bu yuzden mi böyle davranıyor ya bana yardımcı olun yoksa kafayı yicem korkuyorum benden ayrılcak diye ve telefonda hiç askım demiyor ara ara diyor ama yanımda oldugunda böyle sevdiğini belli ediyor sarılıyor sonra bak böyle saçma sapan seyler düsünme artık diyor sizce ben nerden hata yapıyorum?Birde sözlüm Ispartada ben antalyadayım nasıl romantiklik yapabilirim lütfen yardımcı olun:110::110::110::110:

Herkesin sevgisini gösterme şekli farklıdır. Sevdiğinden eminsen takılma detaylara. O aşkım demiyorsa sen de. Sen yakın davran ki o da sana öyle gelsin. Adımı sen at erkeklerden birşeyler beklersen ömür boyu beklersin :KK48:

Herkesin sevgisini gösterme şekli farklıdır. Sevdiğinden eminsen takılma detaylara. O aşkım demiyorsa sen de. Sen yakın davran ki o da sana öyle gelsin. Adımı sen at erkeklerden birşeyler beklersen ömür boyu beklersin :KK48:
içim rahatladı ya sağolun sanırım issizlıkten böyleyim ben

Back
X