canım sen meraktan hiç mi izlemedin?evet yaptığı yanlış insan yediremiyo kendine ama başa bir kadına gitmesinden daha iyi değil mi ? bırak takılsın kendi kendie
bence ilk arayan sms atan sen ol ve düzelt ilişkini.. hadi bunu bitirdin diyelim bir sonrakinde olmayacak mı zannediyoesun ? herkesin dediği gibi erkeklerin geneli böyle malesfki ..
pekı ne yapacaksın? aılen anlamadı mı senın durumundan kötü gıden bır seylerın oldugunu?
bağımlılık haline gelmediği ve sizin evliliğinizi etkilemeyeceğini düşündüğünüz sürece bence bunları izlemesi aldatma değildir.
okuyoruz, aylarca yıllarca başka kadınlarla birlikte olan, birlikte yaşayan kocalar bile affedilebiliyor.
boşananlar bile geri dönebiliyor, aldatan eşine.
bu sebepten eşinden ayrılanı ben duymadım.
kadın doğum videosu demişsiniz, her erkek merak eder doğum nasıl bişeydir diye.
silikon deseniz, yani ameliyat görüntüsünden haz duyulur mu bilmiyorum. hiç hoş olduğunu sanmam.
bunun dışında zaten birlikte olduğunuzu da yazmışsınız, belki de hayal dünyasını geliştireceğini düşünmüştür nişanlınız.
evlenmeden önce erkekler böyle şeyleri merak eder.
ama evlendikten sonra bağımlılık halini almamalı.
bu konuda dikkatli olmalısınız.
son attığı mesaj da zaten ayrılmadığınızı, sizi özlediğini gösteriyor.
bence daha fazla uzatma cvp ver. yaptığını her erkek yapıyor. bende aynı videoları pc ninde yakaladım. sildi hepsini bi daha bakmadığını söledi bende bidaha açmadım konuyu. madem güzel bir ilişkin var gururun için harcama. pişman olucaktır çünkü
ben napıyım şimdi msj cevap veriyimmi vermiyimmi bilemedim
tabi ki verin,
aranızda özel bir iletişim vardır mutlaka,
onun özür dilemek için yol açmış olması bile bişeydir.
konuşalım mı gibisinden kızgınlık içermeyen ama kırgınlığınızı ifade eden bişey yazın.
dün akşam o kadar çok msj attım ki ona hiçbirine cvp vermedi. şimdi o attığında cvp yazarsam yine üste çıkmaya çalışırsa diye korkuyorum. yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal
az önce msj attı aynen yazıyorum
" ne zaman sorun yaşasak içime sıkıntı düşse nefes almakta zorlansam sanki gökyüzüde dünyaya küsüyo hava bok gibi oluyo daha da kasvet kaplıyo içimi"
cevap yazmıyım dimiiii
dün akşam o kadar çok msj attım ki ona hiçbirine cvp vermedi. şimdi o attığında cvp yazarsam yine üste çıkmaya çalışırsa diye korkuyorum.
Birak biraz sürünsün...
Üstelik kendi hislerinden bahsetmis, senin nasil oldugunla ilgilenmemis.
Burada kirilan taraf sensin,önemli olan senin ne hissettigin.
Ayni sekilde sen de cevap verme.
Ta ki mesajlarin icerigi yumusayip "seni cok seviyorum" seklini alincaya kadar.
Korkma,seni birakmaz.
Biraz rahat ol, aklini sürekli onunla mesgul etme. Disari cik,arkadaslarinla takil, komik filmler izle
veeee o telefondan uzak dur. Bir de sana yazdigi mailleri tekrar tekrar okuma :)
yazma cevap bekle sabret bir hatta kapa telefonunu akşam 8 gibi açarsın sonra çık arkadaşlarınla buluş sana ulaşamasında meraklansın neden kapalı derse şarjı bitmişti taktım dışarı çıktım dersin. önemsemez tavırlarla konuşursun tmm cnm durma evdede bugün eğer çalışmıyorsak çık dışarı seni çantada kekeklik görmesin cevapta atma
kızın kafası iyice karıştı birimiz yaz dedi birimiz yazma o zaman orta yolu bulalalım bekle bugün cevap atma hemen tmm cnm kendinie bak keyfine bak bugün kendini dinle bakalım o yine yazacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?