sözlümle ayrılmak üzereyiz fikirlerinize dualarınıza ihtiyacım var

onların ilk hallerini görseydiniz ne kadar iyi derdiniz kaynanam ellerimi öperdi hersey o işe girdikten sonra ben oraya gitmeyi kabul etmedikten sonra basladı allah büyük hatadan döndürdü beni

Allah sana sabır versin, senin için en hayırlısı neyse o olsun inşallah. Ne olur uykusuz falan kalayım deme, dik dur, kendini ezdirme, istemediğin hiçbir şeye zorlayamazlar seni. Güçlü ol canım..

allah büyük cnm en büyük duam onların bin pişman olduğunu görmek kendileri etti ben elimden geleni yaptım sözlüm kendi kaybetti artık benim ahımı aldı hayallerimi yıktı

aslında seninkinin tek iyi yanı ne biliyo musun canım
hiç değilse annesinin lafına uyuyosa bile senin yanına geldiğinde farklı konuşup ümitlendirmiyor açıkça söylüyor
bence bu yeterli bişilere yön vermek için bırak o istediği kadar seni günah keçisi yapsın
görünen köy kılavuz istemez
herkes herşeyi biliyor kimse salak değil
neyse belli mi olur belki Allahım akıl verir de yarın 180derece dönmüş düzgün biri olarak gelir karşına
du bakalım yarın yepyeni bi gün inşallah senin için güzel şeyler olur canım dua ediyorum

şükretmelisin iyikide böyle olmus.evlenmeden yol yakınken olmus en azından.ya evlendıkten 1-2 ay sonra bu yuzunu görseydın.boşanmak zorunda kalcaktın belkıde karnında bebegınle kalcaktın yada herseyıne katlancaktın okuduguna yazık olucaktı.boşver herseyde bır hayır vardır allah görüyo iyiyi kötüyü.onada hakettigini verir nasılsa.sende daha ıyısını bulursun zamanla.

onların ilk hallerini görseydiniz ne kadar iyi derdiniz kaynanam ellerimi öperdi hersey o işe girdikten sonra ben oraya gitmeyi kabul etmedikten sonra basladı allah büyük hatadan döndürdü beni

hep öyledir zaten baştan eller ayaklar öpülür ki
oğullarının aklına sevimli iyi kv olarak girilsin
ilerde nasılsa bişi atarız ortaya kız istemez o zaman da biz iyiydik o kötü derler
kvlerin beyin mekanizması çok farklı işliyor bizler onlara yetişemeyiz

allah büyük cnm en büyük duam onların bin pişman olduğunu görmek kendileri etti ben elimden geleni yaptım sözlüm kendi kaybetti artık benim ahımı aldı hayallerimi yıktı

Hayallerini yıkanın ,hayalleride yıkılır canım sen merak etme..
Allah herşeyi görüyor ,biliyor..Hiç kimsenin ettikleri yanına kalmaz bunu bılıyoruz sen içini rahat tut canım..Sen istemediğin hiç bişeyi de kabul etme canım..Ben de Yozgatlıyım ama pek bilmem oraları ,hiç gitmedim.Benim sevgilimde Yozgatlı benım de şüphelerim var biraz ailelerimiz olur mu ilerde eğer nasibimse.Hiç bilmiyorum ama bana da öyle şeyler de dese bende kabul edemem çok kötü bir durum..Sen hep Allaha dua et içten kalben ..Bak gör kalbıne huzur dolucak ..Dualarım senınle olucak canım

Kalp kırmak Kabe'yi yıkmak gibidir.

Şapka düşmüş, kel görünmüş. Allah'ın sevdiği kuluymuşsun, yat kalk şükret. Ailen %500 haklı, bir süre sonra fırtına durulunca daha net görecek ve anlayacaksın. Sakın kendini suçlamaya kalkma, dik dur,yol ver gitsin, Allah'a havale et.

Bu arada yaptığın şeylere bayıldım Böyle becerikli kızı kaçırdılar onlar ağlasın Ailendeki olumsuzluklar yüzünden bu kadar bağlanmış olabilirsin ona, gerçek yüzünü bu yüzden görememiş olabilirsin. ooooooo daha dur seni daha doktorlar mühendisler ister
Rabbim karşına huyuna suyuna gönlüne göre olanı çıkarsın

Canım bu arada yaptıkların çokkk çokkk güzel :)) :81::114:
Dişarda arasan bıle bu kadar tatlı bulamazsın .Çok hoşuma gitti yaptıkların ..Yeteneklısın bence

Şuan hayalerımden bussuru seyler geçti :) ..Küçük bir dükkanın olucak böyle çeyizlik eşyalar yapmışsın bussuru tatlı tatlı.Dükkanın içide pembiş pembiş..Ne güzel olurdu
Bence sen böyle çeyizlik ,güzel şeyler yapmaya devam et çok güzeller

Hakkında hayırlısı olsun tatlım üzme kendini .

bu turk erkeklerı ne menfaatcı olmus.cıkarına uymuyo dıye sozunden donuyor,sozlusunden vazgecıyor.hıc mı sevmıyor yahu.hayat arkadası degıl hızmetcı arıyor resmen.allah hayırlısını nasıp etsın ama bellı kı senden ayrı bır yol cızmıs kendıne.

Adam dediğin sözünden dönmez canım,
Siz bir yola çıkmışsınız, en başında konuşup anlaşmışsınız sen beklentilerini anlatmışsın ama sevdiğin insan sabit bir karaktere ve düşünceye sahip olmadığı için vazgeçmiş. Anası nereye çekerse oraya gidecek yapıda biri. Kendi de neyin ne oldugunu bildiğinden yükü şimdi sana atıyor.. Sakın inanma böyle insanlara ve ezdirme kendini sen kendine ne kadar değer verirsen inan insanlarda o derece değer verir, kısaca yakma kendini, aileni dinle ..

herşey apaçık aşikar sen neden üzülüyorsun onu anlamadım? ALLAH ın sevgili bir kuluymuşsun ki yüce rabbim gözünün önüne açık açık sermiş onların nasıl insanlar olduklarını.sence evlensen o çocukla annesi sana rahat verir mi? ayrıca bence çocuğun beyni olgunlaşmamış ki annesi ne derse onu yapıyor.ne pahasına olurs aolsun.asla ağlama dönüp arkana bakma.kendi okulunda mesleğinde ilerle.lütfen canım emin ol bu senin için daha hayırlı görünüyor.

Merhabalar;

Üzgünüm ama Nişanlının ailesinden uzakta otursanız bile nişanlın annesinin sözü dinledikten sonra onun dediğini yaptıktan sonra bişeyin değişmeyeceği kanaatindeyim.belki yaşayacaklarınız daha aza inebilir ama büsbütün değişmez.

Çok şanslısın ya sen de diğer gelin gibi bir hafta evi kalp boşanmak isteseydin. Aşk tekrar bulunur , sana saygı duyacak ailene saygı duyacak bağımsız hareket edecek bir erkek olmalı senin hayatında çünkü eğitimli bir kızsın . Kariyerin oluştukça ne eşin ne de ailesine laf anlatamazsın çünkü cahil insanla uğraşmak beterdir . Sana abla nasihati emin ol unutacaksın . Taviz verirsen hep verirsin . Mantıkla devam et yoksa hep ki kocan olur biri Adem biri annesi.

buda sözüm için süslediğim tepsi ve daha nişan yastığı damat bohçası kına speti gibi seyler yaptım o bunları gördü hevesimi gördü en basından beri elime gecen paralarla onunla yasayacagımız ev hayali için bir seyler alıp durdum neden böyle yapıor bir kızın böyle hayalleini yıkmak günah değilmi bunlar emek degilmi kendini haklı cıkarmak için mesaj attı mesajda su yazıyor ben sana evlenmeyelim yada ayrılalım demiyorum gel buraya yaşa evlenelim ama sen gelmek iştemiyorsun ayrılan yarı yolda bırakan sensin diyo onun bu kadar acımasız kötü olacagına inanmazdım ayakkabımı bile bağlayan adam simdi bu sözleri diyo dua edin kızlar buna ihtiyacım var en çok üzüldüğüm ben kavgalı bir evlilik içinde büyüdüm bu yüzden evliliğimi güzel mutlu hayal ettim o en çok bu hayalimi yıktı allah görüyo inançlıyım diyo dindar takılo ama gercekten allah korkusu olan bunu yapmazdı [/QUOTE]

canım hiç üzülme Rabbim her şerrin içine bir hayır saklarmış iyi tarafından bakmaya çalış tüm olayların bu annesinin kuklası olan bir adam imzayı attıktan sonra da sana gerçek yüzünü gösterebilirdi. O zaman böyle insanlardan kurtulmak çok daha zor yapışır kalır hayatına. o büyük ihtimalle üniversite hayatında sana çok farklı bir rol çizip onu oynamış köyüne geri dönünce de fabrika ayarlarına dönmüş bu kadar ucuz kurtulduğuna şükret bir çocuk falan sevindir. Allah karşına senin kıymetini ve değerini bilecek birini çıkartsın

çok üzüldüm anlattıklarına, arkadaşın dediği gibi kısa özeti ailesinin kuklası olmuş böyle adamdanda çokta hayır geleceğini sanmıyorum. sen herşeyi kabul etsen bile annesi seni ezmeye çalışıyor besbelli evlenince evin yurdun onun yanı olacak üzerine gelsede bu adam seni koruyup kollayamaz o kapasite görünmüyor eşim deyip şimdi sahip çıkmıyor!! ellinden geldiğince alttan almışsın hiç bir şey istememişsin karşı tarafta keşke senin kadar anlayışlı olsaydı. alıştığın yaşamdan kolay kolay kopamazsın, kurduğun hayal 2 kişilik bir evdi gidip ailesiyle yaşarsan zaten ikinizi yaşayamacaksın, okumakla ilgili hayallerinden asla vazgeçme çok şükür benim kayınvalidem olsun babası olsun bir çatırdama oldumu ikimizi barıştırmak orta yolu bulmak için çaba gösteriyorlar sağolsunlar ikimizin aileside asla kavgalarımızda kendi evlatlarının arkasında olmuyor olurlarsa kötüye gider işler bak senin annen ortayı bulmaya çalışırken kaynana ayrılsınlar aman bitsine getirmiş ve senin kaynanan bence senide istemiyor köyden kız istiyordur kesin kii böyle kötüye ittmiş herşeyi oğlu para kazanmaya başlayınca oğlunu uzaktan yönetemem diye korkuyodur, bırakmak istemiyordur.. hakkında hayırlısı olsun, canın başta yansada sonra şükür edeceğin hayata kavuşursun inşallah unutma ki her şerde bir hayır vardır!!!

[/B]İlk önce kendinin değerini bil. inan böyle insanlar için değmez. şimdi bu kadar fedakarlık yapacaksın ama görünen o ki hepsi boşa gidecek. o anayada hiçbirşey demiyorum günahtır be yazıktır... gerçi sözlününde karakteri belli oldu böylece. kendinden ödün verme ve aileni asla ezdirme canım... helede değmeyecek insanlar için... aman deyim. kimse vazgeçilmez değil. kaç kere hayalleri yıkılan biri olarak söylüyorum. RABBİM yardımcın olsun...

ayrıl hatta kurban kes üstüne şimdi ortaya çıkmış bunlar ya evlendikten sonra başlasaydı verilmiş sadakan varmış

yazdıklarınız için tesekkür ederim yüzükleri attık kendileri yüzügü ve esyaları almaya gelmeyip burada oturan akrabalarını yollamaya karar verdi bu derece karakteri düşmüş bnan son sözüde ben seni yarı yolda bırakmıyorum evlenmeyelim demiyorum şartlarımı kabul ediyorsan buraya gelip kapanacaksan burada yasamayı kabul ediyorsan evlenelim etmediğin için beni yarı yolda bırakan sensin denesek bile artık baban bana karsı soğudu annemde seni istemiyor artık dedi hakkını helal et dedi bende uzatmaya gerek yok hakkımı allaha havale ettim eğer haklı olan kimse o görür senin böyle değişeceğini bilseydim seni aileme sokmazdım çok pişmanım allah gönlüne göre versin annen sana istediği gibi birini bulsun ben artık yokum dedim akrabalarıda gelip altınları yuzukleri alacak kızlar hepinize tesekkür ederim derdime ortak oldunuz allahım sizlere hayırlı olan ne varsa nasip etsin benim için dua edin hakkım çıksın

şu benim için kapan diyen erkeklere sinir oluyorum madem kapalı istiyodun benimle çıkmasaydın kapalı biriyle takılsaydın
ya da o kadar nerde yaşanacağına dair plan yapılıyo niye fikrin değişiyo bulsun köyünden bi kız evlensin o zaman

siz daha iyilerine layıksınız

Rabbim ne eylerse güzel eyler. şimdi bir boşluğa düşersin herşey bomboş gelir ama korkma olurmu hep dua et bunlar geçici süreçler. dahada mutlu olacaksın inşALLAH. Allaha havale etmekle en doğru şeyi yaptın. bir genç kızın duygularıyla oynamak günahtır vebaldir. neyse ya ben daha fazla konuşmiyim hakim olamıyorum kendime. herşeyibu kadar basit sanıp insanların hayatlarıyla oynayan kendini bilmezlerden korusun ALLAHIM. şükret... senin adına sevindim. kariyerini yap keyfine bak. bundan sonrada ne olursa olsun kendinden çok ödün verme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…