valla o kadın kafasına koymuş sizin ayrılmanızı hatta oğlunun mutsuzluğunu
siz evlenseniz de bi şekilde ayıracak sizi bu besbelli ortada
nişanlın epeydir annesinin dizinin dibinde kaldığı için duygu sömürülerine çok düşmüş belli
işin komik tarafı nişanlın günahlarını sana döküyor
vicdanın rahatsa etkilenme sözlerinden o sana diyor ya yarı yolda bırakan sensin
sen de o zaman nişanlına "dümdüz uzun bir yolu yarıya getiren sensin" de
hiçbir suçunun olduğunu düşünmüyorum annesi ortada bu adamın kendini yiyip bitirme
gelin ata binmiş ya nasip demiş hayat bu...
bu arada kaynının boşandığı kız nasıl biriydi okumuş biri miydi
belliki kv yıllarca evin tek kadını olduğu için başka kadın çekemiyor
ama durumu hiç iyi değil bunu söylemeliyim bir anne evlatlarının başına bu kadar bela olamaz
onun evlendiği kız okumamış köylerinden bi kızdı ama kız evleri ayırmak istedi ama kaynım olacak çoçuk çok yobaz kaba kıza iyi davrandığını sanmıyoru bir hafta sonrada ayrıldı anne evine gitti kız
canım bir şeyi çok merak ediyorum. tamam belli ki çok sevmişsin ama tüm bu olanlardan sonra o insandan ve ailesinden tiksinip soğumadın mı? bu durumda ondan tiksinmen ve hemen ayrılıp kurtulman lazımdı. çok güzel süslü püslü şeyler yapmışsın, hayaller kurmuşsun ama inan ki tüm bu yaptığın şeyleri hak edecek çok daha kaliteli insanlar çıkacak karşına
canım benim yanıma gelince susuyo beni çok sevdiğini söylüyo ama kendi evindeyken ve yanında baskaları varken değişiyo ben eskisi gibi olur diye sabrettim ama olmadı kalbim kırıldı bende ayrılmayı istiyorum artık tek dileğim hakkım çıksın
yazdıklarını okuyunca piraye aklıma geldi biraz benziyor. benim nişanlımda ilk zamanlar kapan kapan dedi snra ayakları yere bastıkça söylenmekten vazgeçti bnde kendmce uygun gördüğüm hazır olduğum zamanda kapandım zaten, karşı tarafı baskılama sewgi arttıkça azalan bişe bence. we biliyorm ki burdan kaç git demek kolay ama sizin için zor bir durum olsa geerek. ewli değilm ama sadece sewgi yetmiyor maalesef we ewlennce sadece onla değil ailesyle de ewleniyosunuz biyerde, koparamazsınız. zaten anladığım kadarylada annesinin sözünden çıkmayan birisi. diğer ark.ların dediği gibi kadın ayırmayı koymuş kafasına. sewginizi göstern o kadına ayıramasın mutlu etmeyin derdim ama hayat inatla yürümüyor maalesef, we ne yazk ki sözlünüz sizden yana değil. şimdi böyle olan ewlennce değişmez, tawiz wermeye başladığınız an önünü alamazsınız. beni sewiyorsan şunu yaparsın bunu yaparsın demeyi biliyorsa kendisi ne yapabilirmiş sewiyorsa onu bi görmek lazım. herşy gönlünce olsun. hayır bildiğimzde şer şer bildiğimzde hayır olabilr
onun evlendiği kız okumamış köylerinden bi kızdı ama kız evleri ayırmak istedi ama kaynım olacak çoçuk çok yobaz kaba kıza iyi davrandığını sanmıyoru bir hafta sonrada ayrıldı anne evine gitti kız
kv okumayan gelin bile ayrı ev dedi okuyanı neler ister kafasıyla el atmış işe belli
canım üzgünüm ama bu sorunlar aile temelli
kendi karısına iyi davranmayan bi adamla sen nasıl aynı evde yaşayacaksın hem bitane de değil 5tane
nişanlına hiç söyledin mi peki bizim özelimiz nasıl olacak diye 6erkeğin içinde
erkekler böyledir işte yüzeysel olarak akıllarına girilir onlarda o yüzeyde kalırlar
bu detayları hiç düşünmemiştir o..belki de fırsatı olmadı anasının dolduruşlarından
herşeyin hayırlısı olsun hakkında canım umarım su akar yolunu güzel bulur
Neler oldu canım geldiler mi yüzük atıldı mı :26:
Allah sana sabır versin, senin için en hayırlısı neyse o olsun inşallah. Ne olur uykusuz falan kalayım deme, dik dur, kendini ezdirme, istemediğin hiçbir şeye zorlayamazlar seni. Güçlü ol canım..yarın aksam gelecekler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?