Merhaba kızlar ben sözleneli 1.5 ay oldu. Sözlüm evin en büyüğü ve tek erkekannesi çarşaflı ben açığım kapalılık muhabbeti bi döndü şakayla ama ben istemiyorum sözlümde ben istesem kapalı alırdım dio ama ailesi baskı yaparsa fikri değişirmi bilemiycem çok güvenemiyorum.. Ben kendi aileme bile bu konuda rest çekmiş insanım yani ben istediğimde olur bu diyorum. Söz yüzüklerini taktık takar takmaz teyzesi şakayla karışık ee ne zaman kapanıyosun dedi bütün kadınların içinde bende şaşırdım durakladım biraz şimdilik düşünmüyorum böle bişey dedim ama kötü oldum mutfaktada yine annesi bu muhabbeti açtı bi kapansa filan die neyse 1.5 ay oldu sözden 1 hafta sonra ben annesini aradım konuştuk. Sonra beni bir kere bile aramadı hadi beni aramıyosun annemide aramadı. Bide bu nasıl iş ben anlamadım beni hiç aramıyor diyormuş. Dün akşam sözlüm hadi bi annemi ara dedi saat 23.00 olmuştu bu saatte olmaz dedim yarın ararım.Ama içimden gelmiyo napmalıyım çok dertliyim insan gelinini sahiplenmezmi aramazmı
Merhaba kızlar ben sözleneli 1.5 ay oldu. Sözlüm evin en büyüğü ve tek erkekannesi çarşaflı ben açığım kapalılık muhabbeti bi döndü şakayla ama ben istemiyorum sözlümde ben istesem kapalı alırdım dio ama ailesi baskı yaparsa fikri değişirmi bilemiycem çok güvenemiyorum.. Ben kendi aileme bile bu konuda rest çekmiş insanım yani ben istediğimde olur bu diyorum. Söz yüzüklerini taktık takar takmaz teyzesi şakayla karışık ee ne zaman kapanıyosun dedi bütün kadınların içinde bende şaşırdım durakladım biraz şimdilik düşünmüyorum böle bişey dedim ama kötü oldum mutfaktada yine annesi bu muhabbeti açtı bi kapansa filan die neyse 1.5 ay oldu sözden 1 hafta sonra ben annesini aradım konuştuk. Sonra beni bir kere bile aramadı hadi beni aramıyosun annemide aramadı. Bide bu nasıl iş ben anlamadım beni hiç aramıyor diyormuş. Dün akşam sözlüm hadi bi annemi ara dedi saat 23.00 olmuştu bu saatte olmaz dedim yarın ararım.Ama içimden gelmiyo napmalıyım çok dertliyim insan gelinini sahiplenmezmi aramazmı
Sözlüme söylüyorum saçmalama öyle şey olurmu niye sevmesin seni diyor. Aramak içimden gelmiyo nie böyle oldum bilmiyorum annemde sanki damat tarafı biziz gelin tarafı onlar diyo apartmanda bi komşumun kızı benden bi hafta snra sözlendi kaynanası nasıl üstüne titriyor görseniz bende kendimi kötü hissediyorum bu akşam arıycam ama nasıl konuşucam bilmiyorum
bir arkadaşımın annesi çarşaflı kardeşlerde tesettürlü ve pardesülüydü..
gelin aldılar..
severek oldu tabi kız psikolog ve nasıl geldiyse o eve öle kabul ettiler br defa bile kendi özgür düşüncelerine karışmadılar..
yapılan çok saçma dayatmayla hiç kimseye hazır olmadığı birşey yaptırılamaz..
madem içlerinden geçmiş söz gününümü bulmuşlar
evlilik olur kız aileye benimser aile kızı sonra tatlı bir dille bu düşünceye sıcak bakıp bakmadığı sorulur bu kadar..
o da fikir almak için..
zorla asla yaptırılamaz
canım başkalarının ilişkilerini görüp niye kendi ilişkilerinde eksiklik arıyorsun
sözlendin diye illa yağ bal olmak zorunda değilsiniz ki
bence mesafe her zaman iyidir boşver
Evet haklısın ama ben hep kolkola gezebileceğim cici bi kaynana hayal etmiştim bu hayal sanırım
Evet sağolun kızlar sizin sayenizde biraz daha iyiyim hergün bu konuyu düşünmekten fenalık geçiriyorum bende çok fazla düşünmemeye çalışacağım artık yapabilirsem
alışırsın zamanla...
sözlüne sıkı sıkı sarıll... hiç bırakma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?