Merhaba kızlar ben sözleneli 1.5 ay oldu. Sözlüm evin en büyüğü ve tek erkekannesi çarşaflı ben açığım kapalılık muhabbeti bi döndü şakayla ama ben istemiyorum sözlümde ben istesem kapalı alırdım dio ama ailesi baskı yaparsa fikri değişirmi bilemiycem çok güvenemiyorum.. Ben kendi aileme bile bu konuda rest çekmiş insanım yani ben istediğimde olur bu diyorum. Söz yüzüklerini taktık takar takmaz teyzesi şakayla karışık ee ne zaman kapanıyosun dedi bütün kadınların içinde bende şaşırdım durakladım biraz şimdilik düşünmüyorum böle bişey dedim ama kötü oldum mutfaktada yine annesi bu muhabbeti açtı bi kapansa filan die neyse 1.5 ay oldu sözden 1 hafta sonra ben annesini aradım konuştuk. Sonra beni bir kere bile aramadı hadi beni aramıyosun annemide aramadı. Bide bu nasıl iş ben anlamadım beni hiç aramıyor diyormuş. Dün akşam sözlüm hadi bi annemi ara dedi saat 23.00 olmuştu bu saatte olmaz dedim yarın ararım.Ama içimden gelmiyo napmalıyım çok dertliyim insan gelinini sahiplenmezmi aramazmı
Merhaba kızlar ben sözleneli 1.5 ay oldu. Sözlüm evin en büyüğü ve tek erkekannesi çarşaflı ben açığım kapalılık muhabbeti bi döndü şakayla ama ben istemiyorum sözlümde ben istesem kapalı alırdım dio ama ailesi baskı yaparsa fikri değişirmi bilemiycem çok güvenemiyorum.. Ben kendi aileme bile bu konuda rest çekmiş insanım yani ben istediğimde olur bu diyorum. Söz yüzüklerini taktık takar takmaz teyzesi şakayla karışık ee ne zaman kapanıyosun dedi bütün kadınların içinde bende şaşırdım durakladım biraz şimdilik düşünmüyorum böle bişey dedim ama kötü oldum mutfaktada yine annesi bu muhabbeti açtı bi kapansa filan die neyse 1.5 ay oldu sözden 1 hafta sonra ben annesini aradım konuştuk. Sonra beni bir kere bile aramadı hadi beni aramıyosun annemide aramadı. Bide bu nasıl iş ben anlamadım beni hiç aramıyor diyormuş. Dün akşam sözlüm hadi bi annemi ara dedi saat 23.00 olmuştu bu saatte olmaz dedim yarın ararım.Ama içimden gelmiyo napmalıyım çok dertliyim insan gelinini sahiplenmezmi aramazmı
Konu bence arayıp aramamak deil.. Konu kızın istemeye istemeye kapanmasına zorlamak. Canım biliyomusun aynı sorun bendede var..Sözlenmedik daha ama 2 senedir cıkıyoruz sürekli diyoki annem biz evlendikten sonra senin kapanmanı isticek falan diyo.. Ben dedm kesinlikle kapanmam ben karışmam ikiniz arasnda diyo:S korkuyorum açıkcası beni çok seviyo ama kardeşine beni anlatırken demişki çok tatlı çok güzel gelinim demiş kardeşide kapalımı demiş oda hayır ama kapancak evlenince ben açık gelin istemiyorum demiş .s Çok şaşırdım..
Konu bence arayıp aramamak deil.. Konu kızın istemeye istemeye kapanmasına zorlamak. Canım biliyomusun aynı sorun bendede var..Sözlenmedik daha ama 2 senedir cıkıyoruz sürekli diyoki annem biz evlendikten sonra senin kapanmanı isticek falan diyo.. Ben dedm kesinlikle kapanmam ben karışmam ikiniz arasnda diyo:S korkuyorum açıkcası beni çok seviyo ama kardeşine beni anlatırken demişki çok tatlı çok güzel gelinim demiş kardeşide kapalımı demiş oda hayır ama kapancak evlenince ben açık gelin istemiyorum demiş .s Çok şaşırdım..
sen kücüksün, aramak sana düser.
burda bu konuda sikayetci olan cok kisi var,
ama ne zamandan beri büyükler kücükleri ariyor ki?
diger konularda tepki göstermekte haklisin, ama herseyi karsi taraftan beklememen lazim bence.
bende yarim senelik evliyim, kayinvalidem daha bi kere bile aramamistir beni.
bu beni sevmiyor anlamina gelmez ki.
O kadar kolay olmuyo tabii. Ben çekiniyorum açıkcası. Ya aramızda hiç bişe yok çok iyi anlaşıyoruz o kadar çok seviyorumkii tek bu kapanma konusu bende çok açık giyinen biri değilim benim ailemde kapalı ama bana hiç bi zaman baskı yapmadılar baskıyı bırak fikrimi bile sormadılar çünkü kapanmak istesem kapanırdım ama sevgiliminde bu olaya tarafsız kalması beni korkutuyo dedimki ben sevgilime evlendikten sonra çocuğum büyüdğünde kapanırım zaten orta yaşlarda dedim sevgilim tamam ama annemlede konuş bu konuyu o bu konuda çok ısrarcı dedi napcağımı bilmiyorum
ne düşündüğünü kesin bi dille söyle konu açıldığında
kapanmayacaksan, kapanmıycam de
yok ilerde birgün düşünüyorsan, öyle söyle
ne istediğini söyle açıkça ne hissettiğini... böyle ısrarların niyetin varsa da vazgeçirdiğinden de bahset
insanlar konuşa konuşa şekerr
Ya işte şöyle diyebilir anne ben kapalı istemiyorum açık istiyorum ozaman karışmazlar sanırım benimki öyle demiş bu arada dün kapalılık konusunu açtım sözlüme yaa bu konudan çok sıkıldım artık diyip kapattı :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?