Sözlümün annesi beni sevmiyor.

kizlar bende yeni sözlendim, kayinvalidemi bu hafta sonu ariyim diyorum cok takiyorum bende acaba aramasam ayip olurmu diye 2 haftada bir arasam olurmu sizce? zaten arada bir gidicegim kayinvalidemi ziyarete, sizce böyle olurmu? yoksa dahami sIk aramaliyim ne olur aydinlatin beni cok takiyorum üzülüoyrum yanlis anlasirim diye

vallahi Böyle aramakmış sormakmış görev giBi yapmak Bana göre değil.. içimden gelirse ararım özlediğim için ararım.. Beni arayan da görev icaBı değil özlediğinde konuşmak istediğinde arasın.. Ben de aramam kayınvalide adayımı.. arasam ne konuşacaz ? zaten sık görüyorum, ama sadece görüyorum, oturup sohBet edemiyorum, hiç de takılmıyorum aramış aramamış.. Beni sevdiceğim ilgilendirir.. Beni seviyo mu, beni sahipleniyo mu, zamanımız güzel geçiyo mu ? Tamam Budur olay.. gerisine takılıp kasmam kendimi.. görev icaBı yapamam Böyle şeyleri.. ama kayınBaBama can kurBan.. o 3 gün görmesin arar, mutlaka en kısa zamanda gel çok özledim der.. her telefonda Beni sevdiğini söyler.. Benim için kayınBaBa değil öz BaBadır.. özeldir, Başımın tacıdır.. ama annemizle yağli Balli sevgi pitirciği bi ilişkimiz olmadiğindan arama gereği duymam, saygılıyızdır BirBirimize, Saolsun çok güzel yemekler yapar, iyi Besler =) yani illa BirBirimizi sevmeliyiz mutlaka sevmeli Beni aramalı sormalı diye Düşünmemek lazım.. sevgi Bu, kendiliğinden olusur.. sevmesin.. sevmediğini her dakka Belli etmesin , saygısını korusun yeter..

Sende otur evlilik sözleşmesi yaz ve imzalat evlilikte sonuçta bir anlaşmadır

Sik sik aramayin derim
en azindan haftada bir
o'da gorusemiyorsaniz
ozel gunler haricinde
benim eltim sozlu her cuma gunu ariyormus

ama haftada bir gorusuyorsaniz
ve icinizden gelmyorsa aramanin anlami yok

Canım bencede o aramamış ben aramalımıyım ay yanlış anlarmı die canını hiç boşa sıkma.Ben nişanlıyım hiç aramıyorumm niye çok ağlattı,beni kırdı diye.Baştan beri mesafeliydim son zamanlarda yaşadıklarımdan dolayı iyice geri çekildim.Geçen gün tutmuş kızımı,gelinimi özledim,sesini duymak istedim die bana laf yapıyor.Saygımı herzaman korudum,korurum da.Önemli olan aradaki saygıyı korumak fazla yüzgöz hiç iyi bişi değil.Kapanma konusundada gerçekten istiyorsan yap canm kimse seni istemediğin bişey için zorlayamaz.Bunu kesin bir dille belirt..

Konu bence arayıp aramamak deil.. Konu kızın istemeye istemeye kapanmasına zorlamak. Canım biliyomusun aynı sorun bendede var..Sözlenmedik daha ama 2 senedir cıkıyoruz sürekli diyoki annem biz evlendikten sonra senin kapanmanı isticek falan diyo.. Ben dedm kesinlikle kapanmam ben karışmam ikiniz arasnda diyo:S korkuyorum açıkcası beni çok seviyo ama kardeşine beni anlatırken demişki çok tatlı çok güzel gelinim demiş kardeşide kapalımı demiş oda hayır ama kapancak evlenince ben açık gelin istemiyorum demiş .s Çok şaşırdım..

sen kücüksün, aramak sana düser.
burda bu konuda sikayetci olan cok kisi var,
ama ne zamandan beri büyükler kücükleri ariyor ki?

diger konularda tepki göstermekte haklisin, ama herseyi karsi taraftan beklememen lazim bence.
bende yarim senelik evliyim, kayinvalidem daha bi kere bile aramamistir beni.
bu beni sevmiyor anlamina gelmez ki.

Yok hayatım maalesef öyle kayınvalideler var sahiplenmeyen.Aynı kayınvalideye bende sahibim.Nevşehirde 2 sokak ötemde oturur bi de hamileyim ne arar ne sorar,gelme gitmesi yok karnım burnumda komşular merak eder o etmez deli olurum.Evlenmeden önce arardı o da eşim verirdi tele de öyle konuşurduk evlendikten sonra aynı şehirde olmamıza rağmen sanki yüzlerce kilometre ötede gibi.
Ben ararsam görüşüyoruz yoksa hiiiiiç araryıp sormaz.Ben bişeyler yaparım gönderirim falan hele önceden yaptığım akşam yemeklerini,pasta çörekleri bile eşimle gönderirdim hatta eşim kızardı yemekmi taşıcam hergün oraya diye,onlar da sık sık evde gün yapmalarına rağmen 1 kere bile davet etmezler...yani anlıcan seninki evlenmeden böyleyse evlenince hiç bekleme güzelim.
Çokmu mühim bişey? Aslında değil ama sende benim gibi kafana takıyorsun işte

Öncelikle kimse kimseyi kapanmaya zorlayamaz yada teklif edemez!
Bence sözlünüzün ailesi biraz samimi olmaya gelmiyor sanırım!
En ufak bir samimiyette kapanmayı dile getiriyorsa
gelin olduğunuzda kim bilir istek kat sayısı yada iğneleyici laflar hangi rakamlara ulaşacak düşünmeden edemedim.
Zırt pırt sözlünüzün annesini aramak zorunda değilsiniz ki.
Kayınvalide küçüğe ilgi sevgi vermeden kendine ilgi saygı istiyor belli.
Bence hiç taviz vermeyin.
Sizi hala sahiplenmiyorsa kendine ilgiyi hak etmiyordur.

soz yuzuklerini takar takmaz kapalilik aciklik muhabbeti mi kismisti da o konuyu acti sozlunuzun teyzesi, cok ilginc bir insanmis...

ben cok sey soylemeyecegim...
durumunuza bakilirsa kisaca ileri acikliginiz yuzunden sorun yasayacaginiz anlasiliyor.
bana kalirsa bu durumu sozlunuzle enine boyuna konusun.
boyle bir fikrinizin olmadigini ve ileride ne nisanliniz ne de ailesi tarafindan bu konuda basinizin agrimasini istemediginizi dile getirin.

bir de benim anlamadigim carsafli bir kayinvalidenin acik bir gelini nasil kabul edebildigi?
nasil kabul etti hayret ettim cunku bas ortusunden degil carsaftan bahsediyorsunuz...

konu sizin konunuz degil ama yorum yapmadan gecemeyecegim.
ne demek ''ben karismam sizin aranizda'', bu nasil bir cevap Allah'im ya...
sanki sevgilinizle degil kayinvalidenizle evleneceksiniz de pazarlik yapip ikiniz bu konuda anlasacakmissiniz gibi

sende benim gibisin desene canım insanları anlamıyorum açık kapalı ne fark ediyo kendi hayatı bu kişinin müdahale etmek niye ben zaten çok açık giyinen bi insan değilim hele onlara gidince uzun hırkalar etekler filan giyiyorumm çok saçma buluyorum bu dayatmayı Allah yardımcımız olsunn..

Ben sadece beni aramıyorla değil tavırlarında bunu seziyorum beni aramasın tamam annemide aramadı hiç annemde söylüyo hep böyle zamnlarda aileler birbirine gelir gider ne yapılcak ne edilcek nişanı ne zaman yapıcaz konuşulur değilmi? kapalılık muhabbeti zaten başlı başına dert

Kızlar bu arada dün aradım aramadan önce arkadaşımla konuştum baya anne desene bi şok geçirsin sevinsin dedi.Aradım başta teyze dedim tabi konuştuk havadan sudan yeni eve geçince sizi çağarıcam dedi (yeni eve taşınacaklar) halanlar filanda gelir dedi konuşamadık görüşemedik hiç dedi annemi sordu bende seni özledim dedim ona :) oda wallahi bende özledim dedi nasıl sevindim anlatamam sonra kapattık kapatırken kısık sesle iyi akşamlar anne dedim okadar teyze dememden sonra bilmiyorum duydumu ama...ahhh bide bu kapalılık konusunu atlatsam

ne düşündüğünü kesin bi dille söyle konu açıldığında
kapanmayacaksan, kapanmıycam de
yok ilerde birgün düşünüyorsan, öyle söyle

ne istediğini söyle açıkça ne hissettiğini... böyle ısrarların niyetin varsa da vazgeçirdiğinden de bahset
insanlar konuşa konuşa şekerr

O kadar kolay olmuyo tabii. Ben çekiniyorum açıkcası. Ya aramızda hiç bişe yok çok iyi anlaşıyoruz o kadar çok seviyorumkii tek bu kapanma konusu bende çok açık giyinen biri değilim benim ailemde kapalı ama bana hiç bi zaman baskı yapmadılar baskıyı bırak fikrimi bile sormadılar çünkü kapanmak istesem kapanırdım ama sevgiliminde bu olaya tarafsız kalması beni korkutuyo dedimki ben sevgilime evlendikten sonra çocuğum büyüdğünde kapanırım zaten orta yaşlarda dedim sevgilim tamam ama annemlede konuş bu konuyu o bu konuda çok ısrarcı dedi napcağımı bilmiyorum

Ya işte şöyle diyebilir anne ben kapalı istemiyorum açık istiyorum ozaman karışmazlar sanırım benimki öyle demiş bu arada dün kapalılık konusunu açtım sözlüme yaa bu konudan çok sıkıldım artık diyip kapattı :2:

Aynen tatlım bi konu açılsa söyliycem laf söyliyip gittiği için oturup konuşamıyoruz ama sözlümede çok iş düşüyo ben açık istiyorum kapalı istesem kapalı alırdım demesi lazım her seferinde ki demiş bi kere artık bakalım bidaha ne zaman açılır bu konu. Onların yanına giderken ne giycem die düşünmek çok sinir bozucu

öncelikle merhaba sözünüz hayırlı olsun

senin yaşadığın olayın benzerini bende 3 yıl önce yaşamıştım
her defasında temcit pilavı gibi önüme koyup durdular o konuyu ama nişanlım o sıralarda sen ne zaman istersen dedi ki bende zaten kapanma taraftarıydımmm ki 3 yıl sonra kendi arzumla içimden gelerek kapandım
içinde varsa olur onun bunun demesiyle zaten kapanılmaz

sana tavsiyem kesinlikle kendinden taviz vermeee

sen ne zaman istersen o zaman kapan yada kapanmayacağını direk sölee

bu şekilde insanları mukayese eden insanlara sinir oluyorummmm zaten

hakkında hayırlısı olsunnnnn:78::78:

Diyemez cnkü benm sevglimde beni kapalı istiyoo !! Of .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…