- 6 Aralık 2015
- 268
- 132
- 98
- 29
- Konu Sahibi lonelinessyk
-
Kendine guvenemeyen adam madem calismakta gozun yoktuda bana niye vesile oldun oyle degil mi ailemin huyunu suyunuda biliyordu aileyi de gectim evlenmek isteyen adam calisir zaten ve bu arada dediginiz gibi son bir kac haftadir ben aslında oyleyim ariyo bazen bakmiyorum mesaj atiyo cevap vermiyorum gene mi tripler ne oldu diyo sen daha iyi bilirsin diyorum off gene ayni mi ozur dilerim tamam daha dikkatli olucam duzelicek her sey diyo bakiyorum gene aynisi yılışıyo ozledim ben askimi bilmem ne simarikliklar yapiyo benim gonlumu dahaca almadan konuyu cozmek yerine kapatiyo hemen bende icime ata ata doldum artik en son yuzugunu gel al dedim almaya gelmedi ki ararsa yazarsa da cevap atmicam zaten yuz yuze gorusme ayarlayalim ben yuzugu kendi ellerimle vericem5-6ay iş bulmak için yeterli bir süre.
İş beğenmemek gibi bir lüksleri var şimdiki gençlerin.
Evlenmek istiyorsan seviyorsan gidip nerde olsa çalışacaksın kardeşim.
Hadi çalışmamasını anladık adam tembel, peki ailesi neden sizle iletişimde değil hiç.
Ağırdan satması gereken sizsiniz.
Biraz geri çekin kendinizi aramayın sormayın.
Özellikle sen.
Soğumuş gibi davran ve istikrarlı ol.
Arasa geç aç , mesajına geç cevap ver ya da hiç verme.
Sanki artık soğumuş ve evlenmek istemio gibi.
İşle ilgili hiç bişey sorma.
Nabız yokla bakalım seni sallıyo mu,yoksa işine mi gelio.
Aynen öyle ben ayrılmaya çok yeltelendim hep beni ikna etti ben seni seviyorum boş yere kuruntu yapıyosun her şeyi yoluna sokucam ayarlıcam diye bende ona silah zoruyla hayatimda tutmuyorum seni işinde gucunde bir insan olmayacaksan bitsin diyorum düzelticem her seyi diyo öyle guzel konusuyo ediyo ki inaniyorum bakiyorum gene ayni tas ayni hamamTek secenegin var o da ayrilmak. Evkenince de is olsa da calisnayacak sozlun. Ailesi de isteksiz. Sozlunun acik acik soylemesini beklemene gerek yok. Istemedikleri her hallerinden belli. Ilerde kendini yakmamak icin simdiden ayril. Tek basina caba okmaz, evlilikler iki kisi yurur. Bu adamla evlenirsen herseyle tek basina ugrasacaksin. Bunu kimse kaldiramaz. Bu adam kendi sorumlulugunu alamiyor daha, evliligin sorumlulugunu hic alamaz. Ayrilmaktan baska caren yok.
Valla kararlı olmazsan kimse seni sallamaz.Kendine guvenemeyen adam madem calismakta gozun yoktuda bana niye vesile oldun oyle degil mi ailemin huyunu suyunuda biliyordu aileyi de gectim evlenmek isteyen adam calisir zaten ve bu arada dediginiz gibi son bir kac haftadir ben aslında oyleyim ariyo bazen bakmiyorum mesaj atiyo cevap vermiyorum gene mi tripler ne oldu diyo sen daha iyi bilirsin diyorum off gene ayni mi ozur dilerim tamam daha dikkatli olucam duzelicek her sey diyo bakiyorum gene aynisi yılışıyo ozledim ben askimi bilmem ne simarikliklar yapiyo benim gonlumu dahaca almadan konuyu cozmek yerine kapatiyo hemen bende icime ata ata doldum artik en son yuzugunu gel al dedim almaya gelmedi ki ararsa yazarsa da cevap atmicam zaten yuz yuze gorusme ayarlayalim ben yuzugu kendi ellerimle vericem
Sözlünüz çalışmaya gönüllü değil demek ki, sözü atar mısınız bilemem ama rest çekmeniz lazım çünkü ileride evlendiğinizde işine gelmeyen zora geldiği işlerden ayrılır hep birileri baksın ister, akrabamın böyle bir damadı var, iş beğenmez, çoluk çocuğu ne yer ne içer umursamaz, çocukların tüm masraflarını karısının ailesi karşılıyor, doğum masrafını bile kadının ailesi karşıladı, aman diyeyim iş konusunu alttan almayın sonra çok sıkıntı çekersiniz, çok üzülürsünüz.Annesinin iş bulup gorusme yap dedigine şahit oldum ama sozlum gidip gorusmedi ailesi de sikayetci işe girip calismamasindan
Hayatta ne dertler sıkıntılar var biliyorum benimki onların yanında ne ki ama ben şimdiden öyle bezdim bunaldım ki anlatamam tahammül edemez oldum ki evlenince de böyle şeyler yaşarsak ben kanser olurum herhalde tavsiyeleriniz aklımda bu yolda ilerlicemValla kararlı olmazsan kimse seni sallamaz.
Yokluğunu kararlı bir şekilde ona göstermen lazım.
Yılışmasında eriyip bitme hemen.
Merak etme seven erkek her türlü gelir.
Ben yerinde olsam , iş bulcaksın , enaz 5-6 ay çalışcaksın sonra ailenle gelceksin durumu tekrar değerlendircez ,ozamana kadar yüzük sende kalsın derim.evlilik için acele etme ,kendini saydırmadan aileni saydırmadan evlenirsen , bu ömür boyu böyle gider.lütfen kendine saygı duymalarını onlara öğret ondan sonra evlen.yoksa hayatının hatasını edersin bu aile ile.
Aynen öyle çevrede böyle çok örnekler var maalesef kimse de yaşamak istemez bende yüzüğü al dedim gelmedi eğer görüselim derse gorusup yuzugunu vericem o aramadan da kesinlikle aramayi dusunmuyorumSözlünüz çalışmaya gönüllü değil demek ki, sözü atar mısınız bilemem ama rest çekmeniz lazım çünkü ileride evlendiğinizde işine gelmeyen zora geldiği işlerden ayrılır hep birileri baksın ister, akrabamın böyle bir damadı var, iş beğenmez, çoluk çocuğu ne yer ne içer umursamaz, çocukların tüm masraflarını karısının ailesi karşılıyor, doğum masrafını bile kadının ailesi karşıladı, aman diyeyim iş konusunu alttan almayın sonra çok sıkıntı çekersiniz, çok üzülürsünüz.
Genel olarak bir işsizlik sorunu var ama evlenmek isteyen erişkin bir birey gerekirse sırtında taş taşır azimli ve kararlı olduğunu gösterir, kaldı ki ailesi bile iş buluyormuş görüşmeye gitmiyormuş, olmaz böyle, bir kız annesi olarak ailenizi de anlıyorum, herkes önce kendi evladı için kaygılanır, aileniz damatlarının azmettiğini çabaladığını görmek istiyor, hiçbir çaba olmayınca kimse gel evladım hazıra kon, mis gibi delikanlısın biz damadımıza bakarız demez, aradığı halde iş bulamıyorsa da gelir ailenize babanıza durumu izah eder, mahcubiyetini gösterir, aileniz de en azından çocuk uğraşıyor ama iş bulamıyor der, böylece arada güven sorunu da olmaz.Aynen öyle çevrede böyle çok örnekler var maalesef kimse de yaşamak istemez bende yüzüğü al dedim gelmedi eğer görüselim derse gorusup yuzugunu vericem o aramadan da kesinlikle aramayi dusunmuyorum
Sorun isinin olmamasi degil. Is bulsa da sizin evliliginiz yurumez. Adam da evliligi yurutucek kapasite yok.Aynen öyle ben ayrılmaya çok yeltelendim hep beni ikna etti ben seni seviyorum boş yere kuruntu yapıyosun her şeyi yoluna sokucam ayarlıcam diye bende ona silah zoruyla hayatimda tutmuyorum seni işinde gucunde bir insan olmayacaksan bitsin diyorum düzelticem her seyi diyo öyle guzel konusuyo ediyo ki inaniyorum bakiyorum gene ayni tas ayni hamam
Sizi üzmek istemem ama burdan bakınca öyle görünüyobiz kendi kendimize mi gelin guvey oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?