- Konu Sahibi dertli_simge
-
canım ben istihareye inanıyorum, sonuçta dinimizde istihareye yatma diye birşey yok mudur?
falcıya gelince haklısın. ama annem gitti ona. çok meşhur bir falcıymış, herşeyi biliyormuş vs. diye duymuş ve benim işimi sormak için gitmiş.
maalesef bu durumdan bende müzdaribimsevgilimle kavga ettiğimiz zaman bana s.. git diyor. Senin sözlünün ettiği küfürleri etmedii ama nihayetinde s.. git te bir küfür.Konuşuyorumm küfür etmesinden rahatsız olduğumu söylüyorum bana sende kızdırma ozaman diyor. yine sinir edince yine yapıyor nasıl değiştiricem bilemiyorum bende
bak kardeşim yaşin hiçde yaşlı değil bunu kafana takma bence sonuçda sen yaşayacaksın bi ömür nişanlınla
senin nasıl hissetmen önemli ayrıca sen hocalara felan takılma
sen yat istahareye belki annen seni ikna etmek için de söylemiş ola bilir
sen nişanlının yanında mutluysan sorun yok herkes dört dörtlük değil
ben de inanıyorum cnm istihareye fakat ben şöyle düşünüyorum. annen senin dini yönünü inancının baskın olduğunu bildiği için sana yalan söylüyor ve iyi bir şey yaptığını zannediyor yani ona göre senin iyiliğin için sana yalan söylüyor. sırf sen evlen diye. annen madem bu kadar baskı yapıyor annenle konuş ve ona yediğin tüm küfürleri açıkça söyle sana değer vermediğini defalarca el kaldırdığını söyle ve sor annene "ben evlenirsem ve bu adam beni döverse bana eziyet ederse boşanırsam daha mı iyi olur evde kalmaktan?" bu soruyu sor kesinlikle cnm annen senin nazlandığını düşünüyor ama durum çok ciddi
Adam bana önce "or..pu" sonra da "ya..k kafalı" diyecek ve ben hacı hocanın ağzına bakacağım ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?