Sözlümün küfrü :'((

aynen öyle adamlar baştan alarm veriyorlar ama işte....

kızlar cevaplarınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum.

evet ettiği küfürler yenilir yutulacak değil. hepsinde geri barışmam kısmen kendimi de suçlu bulduğumdan kaynaklanıyordu. açıkçası onu bu hale büyük oranda benim getirdiğimi düşünüyordum.

mesela sonu hakaretlerle biten bir kavgamız şöyle başladı: msn de konuşuyorduk. bir durum oldu, o 'kavga çıkacak ben gidiyorum' dedi. ben sinir oldum çünkü daha 5 dakika olmuştu. geri gelmesi için saçma sapan bir hareket yaptım, msn avatarına bikinili fotoğrafımı koydum. fotoyu görünce aradı niye koydun dedi, ben de msn e gel kaldırayım dedim. sonuçta msn e geldi, ben fotoyu kaldırdım ama sohbetin sonu bol hakaretli bir kavgayla bitmişti (

yine başka saçma sapan bir hareketim: bizim yaşlarda yeni evlenmiş bir çocuktan konuşuyorduk. çocuk 100 bin liraya ev almış. ben biraz imrenerek bahsettim sevgilim de bunun kendisi için zor olduğunu söyledi, ben de "sen o çocuktan daha uzunsun ve yakışıklısın alırsın" dedim. bunun saçma sapan, hiçbir mantığı olmayan bir laf olduğunu kabul ediyorum ( bazen söylediğim şeyin nereye gideceğinin farkına varamıyorum (( sonuçta kavga başladı ve kavganın sonunda bana "or...pu" demişti (

yani kısacası kızlar: bilinçaltımda kendimi suçluyorum. bu çocuğu ben bu hale getirdim mahvettim, şimdi bırakmayıp ceremesini çekeyim diyorum sanırım. tabi yaşın kemale ermesi, akrabaların "simge evde kalacak" dedikoduları, babamın alayları filan da cabası ((

şimdi söyleyin lütfen, yukardaki gibi saçma sapan hareketlerime binaen ben bu küfürleri haketmiş oluyor muyum???

Son düzenleme:

kusura bakmayın ama yuh!
siz ne yaparsanız yapın size or....u demeye kimin ne hakkı var?
ben hakettim yazmışsınız nerdeyse.
eee niye konu açtınız o zaman? ben hakettim zaten diyin oturun yerinize.
sonrada bunu ben bu hale getirdim diyin evlenin alın koynunuza!

bir anne baba daima cocuklarin 'iyiligine ister' derler ya iste o ne yazikki senin annen baban icin gecerli degil..
cok üzüldüm.. Allahim korusun, ben nisanlimla tartissam böyle bir küfür etse ayrilma sebebidir bu benim icin cünkü bikere SAYGI bitmis demektir bu tür bir küfür ediyorsa..
Saygi Sevgi olmadan bir evlilikte yürümez hic birsey kurulmaz.. Saygisi olmiyan birisi sana söverde seni döverde..
Ben anneme nisanlim bana o...pu dedi desem annem dünyayi basina yikar.. ben bariscam diye yalvarsamda annem ASLA izin vermez..
(ki allah korusun diyorum nisanlim cok sükür cok saygili biri beni asla incitmez..)
diyecegim o ki BASKALARI ICIN YASAMAYI BIRAKIN, o ne der su ne der diye BOOOOOOSSSSVVVVEEERRRR !!!!
Kesinlikle evlenme, eyer istemediginden EMINSEN, KESINLIKLE EVLENME!!
kendini yakarsin annene babana komsulara akrabalara HIC birsey olmaz
iskenceyide itilmeyi kakilmayi dayagida sen görür sen cekersin.. yol yakinken dön bence..
millet 3 5 gün konusup susar, kimseye takma kimse seni zorla evlendiremez..
biran önce konus at nisani eyer gercekten eminsen.. ki sahsen ben bana böyle saygisizlik yapan biriyle hayata evlenmezdim..

daha şimdiden böyle küfürler ediyosa evlenince neler yapar tahmin bile edemiorm.. evlilikte saygı çok önemli çünkü.

Küfür hak etmek diye birşey olabilir mi ya...
Adamın tutumunu çok yadırgamamak lazım bu durumda.
Sen kendine saygı duymazsan o sana hiç duymaz.

Arkadaşım,
sen hala onu haklı çıkartmaya çalışıyorsun.

Böyle düşünmeye devam edersen daha çokkkk küfür hakedersin(!)

Böyle Bir Adamla Evleneceğine Evde Kal Daha İyi..
Annene de Çok Kızdım..
Yazık..

sg_ceyda, aslında ben de ne yaparsam yapayım küfretmemesi gerektiğini düşünüyorum. hatta ona da diyorum "bir derdin varsa küfretmeden güzel güzel anlat diye... tamam diyor sonra ilk kavgada hakaretler havada uçuşuyor: salak, manyak, gerizekalı vb..

bunu sormamın sebebi, kavgalarda hakaret etse filan hep beni suçluyor. senin yüzünden diyor. eski saçma sapan hareketlerimi hatırlatıyor. kavgaya sen neden oluyorsun sen şöylesin sen böylesin diyor. hatta benim ona saygısız olduğumu düşünüyor bu saçma sapan hareketlerimden dolayı.. "beni adam yerine koymuyorsun" diyor. haliyle benim de içim eziliyor.

canım bak hayat senin hayatın öncelikle kaç yasındasın bilmiyorum ama yasın kac olursa olsun hayata evlenmek küfür duymak canımızı yakmak için gelmiyoruz. bana sorarsan sözlüne kendi değerini bildir daha evli bile değilsiniz sana böyle şeyler söylemesi çok yanlış ilerde yaptıklarından cesaret alır seni döver bile sonrada annen gelip morali bozuktur der barıştırmaya çalışır ilerde çocuğun olur onun hatırı için dayanmaya çalısırsın vs. ama şuan seni bağlayan hiç bir şey yok öncelikle insanların sözlerini fln bi unut gitsin ve bunu sözlünle açık açık konus kendini koy ortaya böyle olursa ben yokum de ya sevmiyormu seni insan sevdiğine nasıl böyle der de . küfür etmek tam anlamıyla acizliktir buna izin verme kimse sana hakaret edemez şiddet uygulayamaz gül gibi kızsın ndn kendine bunu yaptırasın ki çözülebilecek bir sorun ama hemen affedersen hata yaparsın devamı gelir üzgünüm ama taviz vermeye gelmez öncelikle herkesi bi sil at kafandan ve ben bu adama aşık mıyım ve o bana aşık mı bunların cevabını bul ve sorunu çöz gerekirse peşinde köpek gibi dolansın

Son düzenleme:

cnm 28 yaşındayım çalışan bi bayanım. sözlüm benim ilk sevgilim, ben 25 yaşındayken çıkmaya başlamıştık. pasif, çekingen, arkadaş ortamlarında varlık gösteremeye biriyim yeni insanlarla tanışma imkanım sınırlı, o yüzden sözlümden ayrılırsam geleceğimi karanlık görüyorum. 90 yaşında yapayalnız kimsesiz bir şekilde kuytu bir huzurevi köşesinde ölmek istiyorum ( çocuklarım olsun, yarınlara güvenle bakıyım istiyorum ama sözlümün küfürleri hakaretleri beni çok soğuttu. aslında hala içimde sevgisi var tamamen bitmiş de değil ama gün gün eridi bilemiyorum ne yapmalıyım..

Başka bir konu ararken tesadüfen gördüm ve yazmadan geçemedim. Ya hangi devirdeyiz, hacı hocayla böyle seylere karar mı verilir!!!! Yasını bilmiyorum ama evde kalmak ne? Ben 30umdan sonra evlendim, bilerek geç evlendim. Nacizane tavsiyem yol yakınken don, bir kere yuzgoz olmussunuz. Bugün küfür yarın dayak. Belli daha yasin genc, başka hayırlı fırsatlar çıkar karsına. Mesele evlenmek değil, o evliliği yürütmek. Bu da sana saygı duyan adamla olur.

anladım canım aslında ilk sevgilin ve bunun evleneceğin insan olması çok güzel birşey yani köt bir durum değil yaşın geçmiş falanda değil. sevgilin neden sana böyle davranıyor biliyormusun çünkü senin böyle düşündüğünü hatta ona muhtaç olduğunu sanıyor hal böyle oluncada erkek milleti değer vermiyor işte canı mı sıkılıyor geliyo sana küfrediyo dövüyo fln şimdi ona mesafeli davran yeni tanıştığın bi insanmış gibi eğer seni seviyorsa gönlünü almak için çabalar zaten ama abuk subuk laflar etmeye devam ediyorsa sana değer vermeyen biriyle bir ömür geçirmek yapayalnız evde kalıp yalnız yaşamak daha iyidir sana bunun garantisini verebilirim seni ne kadar seviyo anlamaya çalış gerekirse direk sor ne azaldı de aramızda de birşey demiyorum ama bana bidaha hakaret edersen ömür boyu yüzümü göremezsin de gerekirse tehtit et ayrılırım bile de onun tavırlarından anlaşılır zaten herşey ama sıkma canını hiç kimse için değmez bak ne güzel işin var bi hayatın var sen güçsüz bir insan değilsin

Zamane hocalarına güven olmuyor. İstareymiş, yıldız falıymış falan boşverin gitsin. Hepsi para kapmak için yapıyor. Kötü söylese ne olacak ki. İyi diyor karşısındakini etkiliyor parayı cukka ediyor.
Hocayı falan bırakın, size bir abla tavsiyesi, küfür eden hatta size çok çirkin küfürler eden bu adamdan hemen kurtulun. Akrabalarınızı falan takmayın. İleride mutsuz olduğunuzda akrabalarınız derdinize derman olamaz.
Karşısındaki bayana hatta sözlüsüne küfür edebilecek karakterdeki biri evlendiğinizde size daha kötülerini yapar.

canım biz ilişki boyunca bi yirmi kez ayrılıp barışmışızdır. dolayısıyla öyle bir noktaya geldik ki, ayrılmak istiyorum diyince ciddiye bile almıyor beni. ikimizin de kafasında yer etmiş çünkü, ayrılık sonrası o veya bu şekilde barış yapılacağı.

sadece bana ettiği küfürlerin dışında normalde de küfür ediyo. mesela trafikte diğer arabalara ve şoförlere o...pu çocuğu, a..na k..mun çocuğu, s..ik herif gibi küfürler... diyorum yapma rahatsız oluyorum. diyo ki biz o canımlı cicimli yılları geçtik birbirimizin yanında doğal olma seviyesine geldik diyo ((

ona psikoloğa gitmeyi öneriyorum asla gitmem diyo. napcam bilemiyorum. eskiden gerçekten böyle değildi.

demekki bugüne kadar sana gerçek yüzünü hiç göstermemiş canım burdan da ortaya bu çıkıyor yol yakınken uzaklaş istersen ayrıl ama yeterki değerini bilsin ben böyle biriyle evlenmem de ister kabul edersin ister etmezsin de her ne kadar daha önce çok ayrılıp barışsanızda kesin bir dille söylersen etkili olur ve ondan soğuduğunuda belirt mutlaka ama ben olsam napardım biliyormusun bunu yaşadığım an ayrılırdım sonra belki barışırdık ama herseye bir son vererek tekrarlanmayacaksa gerçekten ama sanırım sevgilin pek değişmeye meyilli değil ve fazla yüz göz olmussunuz

geç ya sen hocaların dediğini. geleceği Allah tan başkası bilemez ki. düşün Efendimiz bile geleceği bilemezken onlar nerden bilsin ki. sen içine sinmeye sinmeye evlilik mi yapacaksın? bugün söven evlendiğinde döver de. sen Allah tan ümidini kesme. sözlünün yaptığı alttan alınacak bişey değil kesinlikle.

herkesin güven anlayışı ne farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…