- Konu Sahibi dertli_simge
-
az önce bi şeyler yazacaktım neyse dedim şimdi gene gördüm konunu dayanamadım artık.
anneni de seni anladım ben, ayrıl diyenleri boşver sen evlen bence hemen. herkes rahatlasın sülalenin komşuların ağızları kapansın. yaşın da 28 madem bir an önce doğur bekleme hiç 28 yaş bu şakaya gelmez sonuçta hem elalem kısır der çocuğu olmuyor der nemelazım ama tüm bunlar yaşanırken açacağın konuları söyleyim ben sana, eşim bana hakaret etti, eşim bana el kaldırdı, hamileyim ama şiddet görüyorum, boşanmak istiyorum ama ailem beni kabul etmiyor...
canım türkiyem'den insan manzaraları...
annemin ve babamın evde kaldın imaları, akrabaların dedikoduları, sevgilinin eski haline döneceği ümidi, 28 yaşına gelmiş olmak, bu kişinin son şans olduğunu düşünmek bu sonuca yol açıyor maalesef
Sen benden büyüksün ama sana tavsiyem senden büyük olacak. Annemin tavsiyesi bu sana.. Annem suan 42 yaşında ben 20 yasındayım az önce babam geldi eve terör estirdi anneme bir gram saygısı yok her günümüz cehennem cıkısımız yok birgün hepimizi öldürecek.. Bu söylediklerimi dikkate al asla böyle bir adamla evlenme evde kal daha iyi o derece.. Babam evlendiklerinde böyleymiş hiç değişmedi daha da beter oldu. Nolur ama nolur kendini ve ilerde doğacak cocuklarını yakma . Evde filan da kalmazsın gir bir işe calıs böylece annen baban cenesini kapatır sana baskı yapmaktan vazgecer para gelince tabi.. Canım nolur kendini yakma. Lütfen. Mantıklı düşün illaki sana değer veren daha düzgün biri cıkar karsına söz atmak ayıp değildir.
annemin ve babamın evde kaldın imaları, akrabaların dedikoduları, sevgilinin eski haline döneceği ümidi, 28 yaşına gelmiş olmak, bu kişinin son şans olduğunu düşünmek bu sonuca yol açıyor maalesef
canım annemin yalan söyleceğini sanmıyorum dini konularda hassastır çünkü. altı hoca aynı anda istihareye yatması ve hepsinin mutlu bir gelecek görmesi beni etkiledi biraz.
evet ben annemi alıp karşıma konuşsam, tamam der belki, ilk 2-3 hafta ses etmezler. ama sonra dalgalar, alaylar başlar. babam başlar "bir ilişkiyi yürütmedin, beceriksiz, sosyal çevren sıfır" der. annem "akrabaalr simge evde kaldı diyorlar" der. ve ben emin adımlarla kafayı yer intiharın kıyısına gelirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?