• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sözlünüz bir kızla aynı evde kalsa??

• Konu Sahibi Konu Sahibi benian22
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seni seviyorsa sorun olmaz cnm. o tür kızlar her yerde malesef içini rahat tut

bende kabul edemezdım.sende ona kendını onun yerıne koyarak ornekler ver.ben olsam napardın de.

heralde ben artık sözlüsü olmazdım.... açıklaması filan yok onun bikere zaten diğer erkek bunu nasıl kabul ediyo.. banyo yapcak tuvalate gidicek bunlar hep üzerinde kıyafetlerle oturmuyo insan bu kız hiç ağda filan yapmıyomu evde 2 erkek bence kızdada sevgilisindede var bi tuhaflık.. cok genişler.. direk bırakırım arkama bile bakmam

kzın sevgilisi olan buna nasıl izin veriyo o da bi garip.hem sevgiline söle kendini benm yerime koy diyee

canım haklısın çünkü ben erkek arkadaşımda 2 erkek beraber kalıyordu 1 gece diğer arkadaşı kız arkadaşını getirdi 1 gece kaldı ama ben yedim bitirdim erkek arkadaşımı bi gece kaldı ve bi daha kalmadı olurmu tabiki olmaz ne kadar güvensende

ayy bu ne ya kızlar nasıl gayet normalmiş gibi konusabiliyorsunuz anlayamadım valla.
Kıza güvenemiyorsan kesinlikle vardır birşeyler kadınların altıncı hissi kuvvetlidir hem:delphin:
Ya ben sevgilimi ev haliyle göremezken kalkıcak elalemin neyüdüğü belirsiz kızı pijamalarıyla onun evinde dolancak.. Ozel hayatına dahil olmak değil midir bu. Allah askına ya bak cok kıl oldum. Benim sevgilimde bu sene gidicek universite icin ailesinden uzaklara:( ben şimdiden uyarıcam valla. Kabullenilcek birsey degil bu.. ahlaksız gavurlara döndük iyice yaaa.
Nerde bu anne babalaar!!! Cocuklarınıza sahip cıkıın nolur:1no2::1no2::1no2:

bence aşırı tepki vermiyosun aynı sey benim de başıma geldi çok sinir bozucu bişey :olmaz:

ve kız evde gayet rahat dolaşıyodu deli oluyodum !!

Ee sonra noldu canım?? sölee sacına dolaıp elini kapıdan dışarı savursaydın:D:teytey:

gerek kalmadı ki çıktı evden sevgilim dayanamadı kavgalara sositososito

sonra o kızla çocuk evlendi çocukları da oldu :CüvCüv: :jeyyar: :dance:

bende tahammül edemezdim hele hele aynı evde bide istediğin kadar güven et kafanda hep bi soru işareti kalıcak.bak bazı kadınlar kendilerini deşifre etmeyi severler ve bunu giyim tarzlarıyla belli ederler.ya göysünü açarlar ya bacaklarını daracık kıyafetlerle yani.e erkek ne yapıyo bu durumda ister istermez içi gidiyo.gözün görmüyo etmiyo zor.şakalaşmalarını gülüşmelerini etmelerini bilmezsinki.aynı evde kalan herkez samimi olur olmaz diyene inanmam.ben kıskanç olduğum için kendimce örnek vereyim.ya o evden ayrılırsın yada açardım avcunu koyardım içine yüzüğü şimdi istediğin kadar kal orda derdim.bu benim ama seni bilemem.çünki kendimi aptal yerine koydurmaktansa bırakırım gider.

ben de öğrenci evinde kalıyorum.
ev arkadaşlarımın sevgilileri gelirdi, kalırdı.
sevgilim bunu sorun etmezdi.
bana güveniyor çünkü ve çocukları da tanıyordu.
ama şimdi o olsa böyle bir durumda kızı tanımıyorsam kıskanırdım.
ama tanıyıp güveniyorsam sorun çıkarmazdım.
sevgilime güveniyorum sonuçta.

tabikide istemem ... hem bn kıskancımm olamaz öle şey ızın wermemm aslaa ::)

Bende erkek arkadasımın evinde sınav zamanları kalıyordum.Odasında ders calısarak sabahlıyordum.Zaten beni kendi arkadaslarının yanına cıkarmazdı.Bir tek samimi oldugu arkadasıyla konusurdum.

Pek konuskan iletisim kurabilen bir insan degilimdir zaten.

kafayi yerdim.. pek cok insan ne alaka canim guvenmiyomusun der ama sonucta aski memnu gibi dizilerden sonra bilemicem artik insan kendinden korkuyor bu devirde..tabi bunu ona belli etmem yani cöp dürtmek gibi olmasin ayrica suclu kesin ben olurdum guvenmiyomusun diye ama rahatsiz edici bi durum..!

Back
X