Sözü atma konusunda kararsızım

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
863
53
Güncel: sözünattım arkadaşalr
1 ay önce sözlendim. Nasipse 1 Temmuz’da nişanım var ama ben bu konuda kararsızım..

Sözlümün annesi 65 yaşında, okuması yazması yok o yüzden telefon kullanıp beni arayamıyor ve her türlü hastalığı var bana göre iyi birisi kendi halinde..

İkide ablası var. Ablasının birisi 40 yaşında. Çarşı vs her işin başında o var. Baya da bilgili sosyal birisi. Bana sürekli elbise şurdan olucak, nişanda şu hediyeyi dağıtacaksın diye karışıyordu. Onu dinlemediğim için oda ilgi alakayı kesti.bana zıt oldu.

Sözlümün ailesinden bir Allah’ın kulu beni bugune kadar nasılsın diye aramadı. Ben önceden cuma, Kandil, anneler günü vs manasıyla annesi ve ablalarını arıyordum. Sonra bende aramamaya başladım. Beni sevmediklerini istemediklerini düşünüyorum.

Ki bugun bu konuyu sözlüme açtım. Seviyorlar istiyorlar diyemedi ve inkar etmedi. Ama hemen başladı ailesini savunmaya. Bana yazdığı mesajda “ benim ailem cahil ve ilgisiz. Böyle bi aileye gelin olmak istiyorsan kapımız açık, istemiyorsan da sen bilirsin” yazmış. Cevap vermedim. Bunun üstüne aradı bir ton laf saydı bağırdı ki yanımda kuzenim var sonra konuşalım dememe rağmen.

Ailemin bu olanlardan haberi yok. İşin kötü yanı yarın onlara iftara gidecekmişiz babası arayıp söylemiş. Ve öğleyin nişan elbisesinin provası vardı ücreti de verilecekti. Her yerden engelledim ne yapacağım hiç bilmiyorum.

Son düzenleme:
Boyle bir aileye gelin olmak istersen mi dedi??
Yani sifatin bu olacak onun gözünde oncelikle..
Es olmak,onunla hayati paylasmak degil..
Bu sozun uzerinde iyi dur.
Yerinde olsam yol yakinken dönerim.
Cok üzgünüm ya ailemi de cok heeveslendirdim. anlaşarak kendim istedim hemde :(

Cok üzgünüm ya ailemi de cok heeveslendirdim. anlaşarak kendim istedim hemde :KK43:
Ailen sen mutsuz olursan daha cok uzulurler.Baska adam mi yok dünya da hem..heves edecek ne var?Ailen sana bu sekilde davrandığını bilseler hala heveslenirlermi sence?

Onceki konularini biliyorum biraz.
Sorunlarin vardi

Adam sana gayet acik konusmus.

Benim ailem boyle haberin olsun isine gelirse..demis

Resti cekmis kisaca:KK66:

Ben olsam..isime gelmiyor sana hayatta basarilar..der atarim.sozu falan.

Bu is hayirli degil.bence

Iyi dusun
Evet hatırladınız her konumda yaptığınız mantıklı yorumlar için teşekkür ederim öncelikle. Benimde nedense içime sinmeyen şeyler var. Dediğiniz gibi yapıcam

Ailesine aşırı derecede düşkünlüğü var mı ?
Herseye katılmalarına fırsat veriyor mı ?
Eğer seni ezdireceğini hissedersen at sözü

Ailen sen mutsuz olursan daha cok uzulurler.Baska adam mi yok dünya da hem..heves edecek ne var?Ailen sana bu sekilde davrandığını bilseler hala heveslenirlermi sence?
Bu mantıklı yorumunuzla gözümü açtığınız için teşekkür ederim bu işin kısa zamanda çaresine bakacağım

İleride boşanamazsın. Şimdiden yoluna bak yarın gitme hemen ailene anlat. Gerçek yüzünü göstermiş.

Yani mesela ikna edici neden konuşmamış zamanla düzelir vs gibi hemen istemzsen sen bilirsin bu ne demek. İlerde bişey olsa ben sana demiştim istemseydin feln da diyebilir. Sözü at diyemem ama otur sakince yüz yüze konuş ona göre bi karar ver bence. Hayırlısı olsun hakkında

Yani mesela ikna edici neden konuşmamış zamanla düzelir vs gibi hemen istemzsen sen bilirsin bu ne demek. İlerde bişey olsa ben sana demiştim istemseydin feln da diyebilir. Sözü at diyemem ama otur sakince yüz yüze konuş ona göre bi karar ver bence. Hayırlısı olsun hakkında
Cok teşekkür ederim. Neden öyle bir şey dedi bende şaşkınım. Ve cok da kararsızım

Ben restlerden haz etmem. Biri bana isine gelirse derse gelmiyor der kapiyi gosteririm. Bunu zamaninda babam dedi. Isime gelmiyor dedim bastim gittim. Ha Normalde boyle bir rest olmasa ayrilirmiydim bilmem cunku ben kendi kararlarini isteklerini uygulatabilen biriyim. Yani evlendikten sonrada kimsenin benim huzurumu bozmasina izin vermezdim.

Back
X