- 7 Ekim 2014
- 1.255
- 757
- 73
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
'Ben seni umursamıyorum. Olsan da olur, olmasan da' diyor çocuk. Ailesinin yanında pek de bir değerin yok gibi. Tabi ki karar senin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Arada sıcaklık olması için ben küçük olaraktan anneler günü, cuma, Kandil sürekli bahaneler bularak aradım. İnsan değer verince karşılığını da görmek istiyor. Bir kez arasalar laf yapmayacaktım. Şuan o yüzden vicdanım rahat günkü cidden çabaladım. Oda gördü hatta birkaç yerde bana hak verdi. İster samimi olursun ister mesafe koyarsın o senin bileceğin iş dedi. İnan’ın konuyu nasıl oraya getirdi hiç bilmiyorum. Konu bir anda cahilliğe saptı anlamadım.sözlünün ailesinin ilgisizliğiyle, cahil okumamış olmalarının ne alakası varmışki..
tartısmanızı daha detaylı anlatırsan yardımcı olabılırız.
kımsenın senı sozu at dıye yanlıs yönlendırmemesı için detaylandırman gerekıyor.
ayrıca bukadar ilgisiz olmalarına şaşırdım. yavaştan boyle karsılıklı hal hatır sormalara baslamanız gerekıyordu..
sizi istemiyor demeyelimde, ısınamamış yakınlaşamamış olabilirler. istenmeyecek bırseyınız varmı sizce..
eger gercekten sevıyorsanız aılesıne karsı elınızden gelenı yapın. kendınızı sevdırmeye calısın.. üstüne gidin
sevmezlerse ben elımden gelenı yaptım dıyıp cekılırsınız vicdanınız rahat.
ama sözlünüzün çabanızı görmesi gerekiyor bu sürecte. sonradan yanınızda olabılmesı icin..
Sadece elbise hediye meselesi mi konuştuBen nişanımda onun istediği elbiseyi giymek zorunda değilim. Bu benim nişanım. Hediyelik konusunda da farklı fikrim vardı. Yani tavır almayı gerektirecek bir durum yoktu. Hadi onunla öyle oldu diyelim, diğer ablası neden hiç aramıyor![]()
Böyle bir ailede sözlünüzün de doğru bir psikoloji ile yetişmiş olabileceğini düşünmüyorum. Çok iyi düşünmeniz gerekir. Sonrasında daha çok üzülmemek için. Kim ne derse desin aileyle ilgili sorun yaşanıyorsa o evlilikte huzursuzluk eksik olmuyor. Aşk sevgi vs. bunları aşmak için yeterli olamıyor. Zamanla sabır azalıyor, tahammül kalmıyor. Ki siz bunları henüz yolun en başında yaşıyorsunuz. Bunlar zamanla aşılabilecek değil zamanla kısır döngüye girebilecek şeyler1 ay önce sözlendim. Nasipse 1 Temmuz’da nişanım var ama ben bu konuda kararsızım..
Sözlümün annesi 65 yaşında, okuması yazması yok o yüzden telefon kullanıp beni arayamıyor ve her türlü hastalığı var bana göre iyi birisi kendi halinde..
İkide ablası var. Ablasının birisi 40 yaşında. Çarşı vs her işin başında o var. Baya da bilgili sosyal birisi. Bana sürekli elbise şurdan olucak, nişanda şu hediyeyi dağıtacaksın diye karışıyordu. Onu dinlemediğim için oda ilgi alakayı kesti.bana zıt oldu.
Sözlümün ailesinden bir Allah’ın kulu beni bugune kadar nasılsın diye aramadı. Ben önceden cuma, Kandil, anneler günü vs manasıyla annesi ve ablalarını arıyordum. Sonra bende aramamaya başladım. Beni sevmediklerini istemediklerini düşünüyorum.
Ki bugun bu konuyu sözlüme açtım. Seviyorlar istiyorlar diyemedi ve inkar etmedi. Ama hemen başladı ailesini savunmaya. Bana yazdığı mesajda “ benim ailem cahil ve ilgisiz. Böyle bi aileye gelin olmak istiyorsan kapımız açık, istemiyorsan da sen bilirsin” yazmış. Cevap vermedim. Bunun üstüne aradı bir ton laf saydı bağırdı ki yanımda kuzenim var sonra konuşalım dememe rağmen.
Ailemin bu olanlardan haberi yok. İşin kötü yanı yarın onlara iftara gidecekmişiz babası arayıp söylemiş. Ve öğleyin nişan elbisesinin provası vardı ücreti de verilecekti. Her yerden engelledim ne yapacağım hiç bilmiyorum.
şu saçma bahanelerinizi bırakıp ayrılır mısınız lütfen. Sonra burda ah vah yakınıyolar işte görüyoruz. Azcık ders alır insan. Ayrılmaya cesaretiniz yok ama bu cahilleri çekmeye cesaretiniz var pesssCok üzgünüm ya ailemi de cok heeveslendirdim. anlaşarak kendim istedim hemde![]()
+1Boyle bir aileye gelin olmak istersen mi dedi??
Yani sifatin bu olacak onun gözünde oncelikle..
Es olmak,onunla hayati paylasmak degil..
Bu sozun uzerinde iyi dur.
Yerinde olsam yol yakinken dönerim.
Yani ailesinden ziyade çocuğun kendisi problem gibi geldi bana kriz durumu ortaya çıkınca sen sucluymussun gibi sana bağırmış çağırmış vs iyiyken herkes iyidir sonuçta önemli olan insanın kriz durumlarında nasıl olduğu.demek ki evlenince sorun yasadiginizda hep böyle yapacak1 ay önce sözlendim. Nasipse 1 Temmuz’da nişanım var ama ben bu konuda kararsızım..
Sözlümün annesi 65 yaşında, okuması yazması yok o yüzden telefon kullanıp beni arayamıyor ve her türlü hastalığı var bana göre iyi birisi kendi halinde..
İkide ablası var. Ablasının birisi 40 yaşında. Çarşı vs her işin başında o var. Baya da bilgili sosyal birisi. Bana sürekli elbise şurdan olucak, nişanda şu hediyeyi dağıtacaksın diye karışıyordu. Onu dinlemediğim için oda ilgi alakayı kesti.bana zıt oldu.
Sözlümün ailesinden bir Allah’ın kulu beni bugune kadar nasılsın diye aramadı. Ben önceden cuma, Kandil, anneler günü vs manasıyla annesi ve ablalarını arıyordum. Sonra bende aramamaya başladım. Beni sevmediklerini istemediklerini düşünüyorum.
Ki bugun bu konuyu sözlüme açtım. Seviyorlar istiyorlar diyemedi ve inkar etmedi. Ama hemen başladı ailesini savunmaya. Bana yazdığı mesajda “ benim ailem cahil ve ilgisiz. Böyle bi aileye gelin olmak istiyorsan kapımız açık, istemiyorsan da sen bilirsin” yazmış. Cevap vermedim. Bunun üstüne aradı bir ton laf saydı bağırdı ki yanımda kuzenim var sonra konuşalım dememe rağmen.
Ailemin bu olanlardan haberi yok. İşin kötü yanı yarın onlara iftara gidecekmişiz babası arayıp söylemiş. Ve öğleyin nişan elbisesinin provası vardı ücreti de verilecekti. Her yerden engelledim ne yapacağım hiç bilmiyorum.
Bu arada ben de usakta okudum :)Bu mantıklı yorumunuzla gözümü açtığınız için teşekkür ederim bu işin kısa zamanda çaresine bakacağım
Ben Arada sıcaklık olması için ben küçük olaraktan anneler günü, cuma, Kandil sürekli bahaneler bularak aradım. İnsan değer verince karşılığını da görmek istiyor. Bir kez arasalar laf yapmayacaktım. Şuan o yüzden vicdanım rahat günkü cidden çabaladım. Oda gördü hatta birkaç yerde bana hak verdi. İster samimi olursun ister mesafe koyarsın o senin bileceğin iş dedi. İnan’ın konuyu nasıl oraya getirdi hiç bilmiyorum. Konu bir anda cahilliğe saptı anlamadım.
Kusura bakmada şu sözünden sonra evliya olsan benim için hükmü yok. O sözlününde aklı varsa halen vakit varken yapması gerekeni yapar.Sözlümün annesi 65 yaşında, okuması yazması yok o yüzden telefon kullanıp beni arayamıyor ve her türlü hastalığı var
Polemik icin yazmıyorum, yanlis anlasilmasin, merak ettim yalnizca, ne demis ki konu sahibi, ben mi kacirdim? "Okuma yazmasi olmadigi icin telefon kullanamıyor, beni arayamiyor, kendi halinde iyi birisi" demis kv icin.. Ben bi yeri atladim sanirim?Kusura bakmada şu sözünden sonra evliya olsan benim için hükmü yok. O sözlününde aklı varsa halen vakit varken yapması gerekeni yapar.