• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Speedy26'nın Diyet Günlüğü

kana gore hamileyim :49: henuz dr ye gidip keseyi gormedim ama.. biraz zaman gecsin demisti doktorum :51:

bence hamilesinn.:49: Yaşasınn teyze oluyorumm:) Artık düzenli yemek ye ok mi tatlım yine haberleşelim. Bu günlük de anlamını yitiridği için kapansın. Benim kilo verme maceram da bitsin 62lerdeyim yeter:29:
Hoşçakal günlük:5: Dayanamaz yazarım ama bazende çok üzülme oldu mu günlüküm benimmm

bence hamilesinn.:49: Yaşasınn teyze oluyorumm:) Artık düzenli yemek ye ok mi tatlım yine haberleşelim. Bu günlük de anlamını yitiridği için kapansın. Benim kilo verme maceram da bitsin 62lerdeyim yeter:29:
Hoşçakal günlük:5: Dayanamaz yazarım ama bazende çok üzülme oldu mu günlüküm benimmm

darisi sana diyelim :37: keseyi gormeden emin olamiyorum :24: kilon cok iyi. bravo sana :42:

kk dan kopma ama :16:

Merhaba Speedy,bır arkadaşa yazdığın mesajı okudum.Göz kapağı ameliyatı olduğunu ,ilk günlerde çok korktuğunu belirtmişsin.Lütfen bana detaylı anlatırmısın?Şimdi ben aynı durumdayım.Bir ay önce ameliyat oldum ve gözlerimin arasında ciddi bir boyut farkı var.Seninkiler ne kadar sürede düzelmişti.?

Merhaba Speedy,bır arkadaşa yazdığın mesajı okudum.Göz kapağı ameliyatı olduğunu ,ilk günlerde çok korktuğunu belirtmişsin.Lütfen bana detaylı anlatırmısın?Şimdi ben aynı durumdayım.Bir ay önce ameliyat oldum ve gözlerimin arasında ciddi bir boyut farkı var.Seninkiler ne kadar sürede düzelmişti.?

ceylin98 senin ameliyat olmadan önce de gözlerinde hafif bir asimetri var mıydı ? çünkü hiç kimsenin yüzü ve de gözleri tam simetrik değildir genelde... önceki resimlerine bir bak incele ameliyattan sonra daha belirginleşmiş olabilir asimetri.. zamanla biraz daha oturabilir düzelebilir..

Selam canım günlüğüm
Ne de çok zaman geçmiş sana yazmayalı:) Bu geçen zamanda bir kızım oldu. Tam 5 aylık yarım kalan kilo verme maceram tekrar devam etsin. Şu an 76,8 kg. Sana yazarak ve boğazımı tutarak ne kadar kilo verebileceğimi hep beraber görelim. Sabah güzelce bir kahvaltı yaptım. 1 yumurta, az peynir, 1 zeytin,1 dilim ekmek. 9:30 da bir bardak kahvemi içtim. Geceden uykusuzum. Aslında başaramadığım çok şeyi bu yıl başarmak hedefim. İnşallah yavaş da olsa fit olmayı başarırım. Spor henüz yok. Yol arkadaşı yok:) Ama azimli ve kararlıyım. kendimi çok sıkmadan yavrularımı ihmal etmeden ideale ulaşmak hedefim. yaşadıklarımı dramatize etmeden moralimi bozmadan çıktığım bu yolda Allah yar ve yardımcım olacaktır. Spor içinde zaman ayırabilirsem benden iyisi olmayacaktır. Hadi hayırlı uğurlu olsun günlüğüm:9:

Back
X