Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınn
buketim huh uuu
nerdesin? ses versen...
burdayim ama dogum gunum de dahil olmak uzere inanılmaz tozuttum :2:
utanıyorum![]()
speedyben berbat bi halde döndüm daha dönmesem emin ol vinçle kaldıracaklardı yerimden. bıktım kendimden bıktımmm dönün artık
bulun beni duyun sesimi
![]()
Haklısın sessiz kaldık ama başaramadığımızdan yazacak çok da birşey bulamadık malesefSabah sabah moralim bozuldu sen neden aldın ya verdiğin kiloları? Hızlı vermiştin sanırım ondan oldu yada tozuttun hangisi tatlım? Buketcim dün öğlen eşim ve arkadaşları kebapçıya gittik. Neyse ben kendimi kaybetmiş şekilde ekmeksiz etleri götürürken kızlar geldi az çorba içti ve oturdular. Ortada o kadar meze kebap dururken tadına bile bakmadılar. Şoka girdim ve çok üzüldüm kızın biri 59 diğeri 55 falan geliomuş
Ve 3 haftada 5 kg. vermişler. Ya eşim benimde diyette olduğumu söyledi. yerin dibine girdim. Bidaha gitmem kebapçıya falan amaan az çorba iç kalk
İşte bunu başardığım gün olay bitecek. Yeniden silkelenip kendimize gelelim yada böyleyiz deyip kabullenip bu bahsi tekrar hiç açmayalım. Çünkü millet 1 ay yapıyo adam gibi diyetini sora fıstık gibi çıkıyo ortaya bizimkisi ancak eziyet ve dalga konusu oluyo. Bide kefir içmeye başladım sabahları daha dinç ve tok olucam umuduyla.Kefir hakkında bilgisi olan varmı? Daha yazasım var ama işler bekliyo içim çok dolu bugün resmen şiştim. toparlanmam gerek
![]()
tatlım beşlarız yeniden sıkma canını. Bizde aynı durumdayız burası olmayınca kopuyoruz. Umutsuzluk yok lütfennnn![]()
avukathanım
ben buralardayım. buketim kayıp yeniden ekibi toplarız sen merak etme. lilye yazarız pembepalto hepimiz destek oluruz sen yeterki iste. Canını sıkma oldu mu? Bekliyoruz seni yeniden
huu arkadaşlar nerelerdesinz?
buketim sanırım hal vaziyet kötü yoksa yaradın. avukathanım sen?
ben bu sabah mübarek cuma günü başladım yeniden. sabah 7 de 1 bardak kefir içtim 4 saat yemek yok. Zaten tok tuttu şimdilik sıkıntı olmadı. Öğlen de müsli yicem 1 kaşık da çörek otu eşliğindeAkşama da tozutmazsam benden iyisi yok bugün. Kefirle zayıflamaya karar verdim. İşe yararasa yazıcam. eşim şehirdışında 1 hafta kadar yok geldiğinde azıcık kilom gitmiş olur umarım. 1Kg gitse başarı sayıcam. Kızlar sizde yaptıklarınızı yada yapmak istediklerinizi yazın. Kurtulalım artık şu kilolardan. Ayrıca leslie yi günde 2 kez yaparak 52 yaşındaki annem 9 kg. verdi 2 ayda ve ben hala aynıyım. tabi sadece birkaç gün yaptım. Hatun benden azimli çıktı. çok utandım. Ankaraya gittiğimde zayıf olmalıyım. Tutcam boğazımı. acıktıkça günlüğüme girip yazcam. artık beni daha aktif göreceksiniz. Sonra şu ifil ifil elbiselerden giycem. OOHHH düşünmesi bile güzel
![]()