Speedy26'nın Diyet Günlüğü

Sözünü tutmana çok sevindim. Yeni yaşın umarım güzel geçer. Regl bitsin kilomu bildircem bende sana öpüyorummmmm:42:

speedy:( ben berbat bi halde döndüm daha dönmesem emin ol vinçle kaldıracaklardı yerimden. bıktım kendimden bıktımmm dönün artık :( bulun beni duyun sesimi:(

speedy:( ben berbat bi halde döndüm daha dönmesem emin ol vinçle kaldıracaklardı yerimden. bıktım kendimden bıktımmm dönün artık :( bulun beni duyun sesimi:(

tatlım beşlarız yeniden sıkma canını. Bizde aynı durumdayız burası olmayınca kopuyoruz. Umutsuzluk yok lütfennnn:39:

avukathanım
ben buralardayım. buketim kayıp yeniden ekibi toplarız sen merak etme. lilye yazarız pembepalto hepimiz destek oluruz sen yeterki iste. Canını sıkma oldu mu? Bekliyoruz seni yeniden

hehe ben kaybolmadim anacim. buralardayim ama cok sessiz bu topik. verdigim kilolari da aldim gerisingeri :26:
temmuzda tatile gidicez nasıl giyecegim bikiniyi :43: yavastan 2. cocuk icin de atılım yapalım dedik :51: bu kiloyla nasıl olacak bilemiorum. hos hemen hamile kalacagımı sanmıyorum. bari 5-6 kg versem yaa:19:

haydi bismillah deyip basliorum :37:
sabah: ekmek arası peynir, zeytin
oglen: 1 kaseye yakın corba, 4 kasık kadar nohut, 2 kasık kadar pilav, salata
ara: 2 dlm ekmek yogurt
aksam: eger yapabilirsem salata yiyecegim

benim en tozuttugum ogun aksam.. gun icinde fena gitmiyo ama aksam gozum dönüyo resmen. cerezler mi dersiniz ,tatlılar mı... hic bisey bulamazsam bal ya da recel yiyorum :50:

Son düzenleme:
Haklısın sessiz kaldık ama başaramadığımızdan yazacak çok da birşey bulamadık malesef:43: Sabah sabah moralim bozuldu sen neden aldın ya verdiğin kiloları? Hızlı vermiştin sanırım ondan oldu yada tozuttun hangisi tatlım? Buketcim dün öğlen eşim ve arkadaşları kebapçıya gittik. Neyse ben kendimi kaybetmiş şekilde ekmeksiz etleri götürürken kızlar geldi az çorba içti ve oturdular. Ortada o kadar meze kebap dururken tadına bile bakmadılar. Şoka girdim ve çok üzüldüm kızın biri 59 diğeri 55 falan geliomuş:52: Ve 3 haftada 5 kg. vermişler. Ya eşim benimde diyette olduğumu söyledi. yerin dibine girdim. Bidaha gitmem kebapçıya falan amaan az çorba iç kalk:4: İşte bunu başardığım gün olay bitecek. Yeniden silkelenip kendimize gelelim yada böyleyiz deyip kabullenip bu bahsi tekrar hiç açmayalım. Çünkü millet 1 ay yapıyo adam gibi diyetini sora fıstık gibi çıkıyo ortaya bizimkisi ancak eziyet ve dalga konusu oluyo. Bide kefir içmeye başladım sabahları daha dinç ve tok olucam umuduyla.Kefir hakkında bilgisi olan varmı? Daha yazasım var ama işler bekliyo içim çok dolu bugün resmen şiştim. toparlanmam gerek:51:

Haklısın sessiz kaldık ama başaramadığımızdan yazacak çok da birşey bulamadık malesef:43: Sabah sabah moralim bozuldu sen neden aldın ya verdiğin kiloları? Hızlı vermiştin sanırım ondan oldu yada tozuttun hangisi tatlım? Buketcim dün öğlen eşim ve arkadaşları kebapçıya gittik. Neyse ben kendimi kaybetmiş şekilde ekmeksiz etleri götürürken kızlar geldi az çorba içti ve oturdular. Ortada o kadar meze kebap dururken tadına bile bakmadılar. Şoka girdim ve çok üzüldüm kızın biri 59 diğeri 55 falan geliomuş:52: Ve 3 haftada 5 kg. vermişler. Ya eşim benimde diyette olduğumu söyledi. yerin dibine girdim. Bidaha gitmem kebapçıya falan amaan az çorba iç kalk:4: İşte bunu başardığım gün olay bitecek. Yeniden silkelenip kendimize gelelim yada böyleyiz deyip kabullenip bu bahsi tekrar hiç açmayalım. Çünkü millet 1 ay yapıyo adam gibi diyetini sora fıstık gibi çıkıyo ortaya bizimkisi ancak eziyet ve dalga konusu oluyo. Bide kefir içmeye başladım sabahları daha dinç ve tok olucam umuduyla.Kefir hakkında bilgisi olan varmı? Daha yazasım var ama işler bekliyo içim çok dolu bugün resmen şiştim. toparlanmam gerek:51:

canım tozuttum bayaa. saldırdım her seye ondan geri aldım kiloları :19: haklısın yazdıgın her seyde. eger adam akıllı kilo vermek istiyosak bogazımızı tutmamız lazım. ama ben ozellikle aksamları dayanamıyorum. gastrit var bende. azıcık ac kalım hemen midem kazınıyo :30: bizim is yerinde de oyle kadınlar var. kadın 50 ye merdiven dayamıs. baklava ikram edilio kadın almıyo ben hoop mideye atıyorum baklavayı :43: bazen dusunuyorum onu yeme bunu yeme. ot gibi bi hayat :17: ama sonra tatil aklıma gelio. temmuzda gidicez tıg gibi kızlar :ssz: ayy zor, cok zor :22:

sabah: 1 yumurta, 4 zeytin, 2 dlm ekmek, 2 dilime yakın kasar peyniri

tatlım beşlarız yeniden sıkma canını. Bizde aynı durumdayız burası olmayınca kopuyoruz. Umutsuzluk yok lütfennnn:39:

avukathanım
ben buralardayım. buketim kayıp yeniden ekibi toplarız sen merak etme. lilye yazarız pembepalto hepimiz destek oluruz sen yeterki iste. Canını sıkma oldu mu? Bekliyoruz seni yeniden

buraya yazdıktan sonra başladım diyete 5. gün oldu vallahi bugün ohhh:D ama farkettim ki araöğün olayına girince cozutuyorum ben daha çok acıkıyorum doymuyorum mutsuz oluyorum bırakıyorum. o yüzden araöğünsüz yapıyorum diyeti.:) sizde nasıl durumlarrr

merhaba herkese :37:
dun o kadar yedim ki kendimden utandım :26: gozum donuyo, anlayamıyorum birden saldırıyorum :17: iyi olan su ki 200 gr almısım :37:
hafta ici daha iyiyim..

sabah: ekmek arası peynir, zeytin
oglen: 1/2 kaseden azıcık fazla mercimek corbası, 200 ml meyve suyu, 1 dlm borek, yarım tabak taze fasulye

Kızlar silkelenip kendimize gelelim, habire kendimizi tekrar ediyoruz. Ben kötü de olsa şok diyet deneyeyim diyorum. Patates diyeti yapıyo burdan bir arkadaş ama ben becerebilirmiyim bilmiyorum. İyi bir fikri olan varmı? Ben diyorum ki bi 10 gün falan sıksak kendimizi sonrada destekle frenlesek tozutmasak daha isabetli olmaz mı? Az yemeyle olmuyo sanki. Ya şimdi bana sağlıksız falan diceksiniz ama böyle çok musağlıklı besleniyoruz ki sanki? Ne dersiniz fikriniz çok önemli. Biz kilo vermeyi beceremesek de bir ekibiz dimi? buket avukathanım söz sizde:34:

huu arkadaşlar nerelerdesinz?
buketim sanırım hal vaziyet kötü yoksa yaradın. avukathanım sen?
ben bu sabah mübarek cuma günü başladım yeniden. sabah 7 de 1 bardak kefir içtim 4 saat yemek yok. Zaten tok tuttu şimdilik sıkıntı olmadı. Öğlen de müsli yicem 1 kaşık da çörek otu eşliğinde:32: Akşama da tozutmazsam benden iyisi yok bugün. Kefirle zayıflamaya karar verdim. İşe yararasa yazıcam. eşim şehirdışında 1 hafta kadar yok geldiğinde azıcık kilom gitmiş olur umarım. 1Kg gitse başarı sayıcam. Kızlar sizde yaptıklarınızı yada yapmak istediklerinizi yazın. Kurtulalım artık şu kilolardan. Ayrıca leslie yi günde 2 kez yaparak 52 yaşındaki annem 9 kg. verdi 2 ayda ve ben hala aynıyım. tabi sadece birkaç gün yaptım. Hatun benden azimli çıktı. çok utandım. Ankaraya gittiğimde zayıf olmalıyım. Tutcam boğazımı. acıktıkça günlüğüme girip yazcam. artık beni daha aktif göreceksiniz. Sonra şu ifil ifil elbiselerden giycem. OOHHH düşünmesi bile güzel:42:

huu arkadaşlar nerelerdesinz?
buketim sanırım hal vaziyet kötü yoksa yaradın. avukathanım sen?
ben bu sabah mübarek cuma günü başladım yeniden. sabah 7 de 1 bardak kefir içtim 4 saat yemek yok. Zaten tok tuttu şimdilik sıkıntı olmadı. Öğlen de müsli yicem 1 kaşık da çörek otu eşliğinde:32: Akşama da tozutmazsam benden iyisi yok bugün. Kefirle zayıflamaya karar verdim. İşe yararasa yazıcam. eşim şehirdışında 1 hafta kadar yok geldiğinde azıcık kilom gitmiş olur umarım. 1Kg gitse başarı sayıcam. Kızlar sizde yaptıklarınızı yada yapmak istediklerinizi yazın. Kurtulalım artık şu kilolardan. Ayrıca leslie yi günde 2 kez yaparak 52 yaşındaki annem 9 kg. verdi 2 ayda ve ben hala aynıyım. tabi sadece birkaç gün yaptım. Hatun benden azimli çıktı. çok utandım. Ankaraya gittiğimde zayıf olmalıyım. Tutcam boğazımı. acıktıkça günlüğüme girip yazcam. artık beni daha aktif göreceksiniz. Sonra şu ifil ifil elbiselerden giycem. OOHHH düşünmesi bile güzel:42:

gunaydin bacim. ugramiosunuz ki buraya ben de aktif olarak yazim :21: aynen bildin durum kotu ben tarafında :9: aglanacak halime guluyorum yahu :51:
simdi benim dilimde surekli bi kilo muhabbeti var ya. is yerimde de oyleyim surekli bi kilo. neyse oglen bisiler yiyoduk. ben de cok hızlı yerim. dedim off yine cok hızlı yedim die. benden daha kilolu ve henuz dogum yapmamıs bi bayan arkadasım bu yuzden kilo alıyosun ya dedi gulerek. ulan dicektim sen kendi koca totona bak once :47: haspa aklınca dalga gecio benle bide benden kilolu :ssz:
canım acıkcası bu ay korunmadık :17: buyuk ihtimal deilim de( 1 gunden hamile kalınmaz dimi dizi film mi cekiyoruz :37: ) yine de hamileysem eger die tırsıp hoplamalı sporlar yapamıyorum :24: ama temmuz da tatile gidicez. koca gobegimle denize girmek istemiyorum :50:

Tatlım
Öğlen olanlar gerçekten sinir bozucu. O kıza taa burdan gıcık oldum. Gelsem de saçını başını yolsam keşkeeee.... O söylediğini ona yedirmeliyiz deli oldum. Boğazımızı sırf bunun gibiler için tutmalıyız
:45:

cevap yazdım yollamadan çıkmışım:) tatlım o kıza gıcık oldum saçını başını yolasım geldi. Sırf onun gibiler için tutmalıyız boğazımızı.:26:
Hıh ona neyse

Back
X