tatlım oldu bir tatsızlık bu sitede yazdıklarıma karşı aldığım ilk olumsuz yorumdu ama ben dargın değilim kimseye sonuçta ben de kendimi yanlış ifade ettim sanırım özrümü de diledim o arkadaştan kabul edip etmemek ona kalmış bnm için bir sorun yok yani ben tüm eleştirilere açığım yazdıklarımın da arkasındayım niyetim de kırmak değildi ztn yeterince belirttimGeçmişi okudum maoonyaa ile lilly arasındaki yanlış anlaşmaya üzüldüm açıkçası. Arkadaşlarım dargınlık olmasın barışın da kardeş kardeş devam etsin topikimiz oluır mu?
Buketcim kaçamaklar dışında ii gitmişsin tebrikler. Bende ise durum fenaşuan hastayım ondan mı bilmem ama tartı 68 oldu. Bugün diyet başladı yani tekrar. Kendimi elimden geldiğince tututtum ve spor yaptım ama buna rağman kilo almayı haketmemiştim:26: Çok üzgünüm. Tamrakamı bikaç gün sora vercem. Yılbaşı hedefim şaştı yani
Eeee yokluğum çok belli oldu mu? Moralim bozuk sizler sayesinde tekrar düzelecek.
Sizleri çok sewiyorum veeee çok özledim. Eskisi gibi güzel güzel devam edelim olur mu can yoldaşlarım?
ben iyiyim, sizleri çok seviyorum, dönmene sevindim
şekerim dikkatimi çeken bişey var ki hepimiz hemen hemen aynı zamanlarda regl dönemindeyiz bnm bitmek üzere ama yine de hemen hemen aynı, ztn sıkı arkadaşlar yakın zamanlarda regl olurmuş bunu başka biyerde daha belirtmiştim:)Waaayy be regl dönemlerimiz bile aynıÇok benzetiyorum seni kendimee ve seni çoookk seviyorummm. Tatlım ben bugün çok kaytardım yarın tam gaz başlıyorum yeniden. Sen kaç kgsin bu arada?
boşver tatlım ben de gofret yedimnihayet geldin arkadasim ben de regl olucam ama bi turlu olamadim. karnim davul gibi oldu. baskule yanasmaya korkuorum
lily cim sorma ne kacamak ama
bugun sabah: 2 dilim ekmek arasına peynir ve zeytin, 1 kupa cay
oglen : 1 levrek, yesillik, 1 kaseye yakin corba.
ara yemekte verilen helva
reglden dolayı saldım iyice kendimi bu hafta

Son düzenleme: