Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oh oh dogumlar olmus rabbim saglik nasip etsin anali babali büyütün insallah gelsin uykusuz geceler :)

orkidem kiz rabbim anali babali etsin saglik sihhat versin insallah,kiz nasil oldu hic girip yazmamissin hataneden cikmissin dir dimi??

tüm süper annelerin yeni yılını kutlar.yeni yılın sağlık mutluluk ve tüm isteyenlere sağlıklı ve hayırlı bebişler getirmesini temenni ederim.
samira canım bebeğini kucağına aldın uzun bir maratondan sonra dünyanın en güzel duygusunu yaşadın allah uzun ömürler versin yavruna sağlıkla ve huzurla büyütmek nasip etsin.fotoğraflarını bekliyoruz cimcimenin.benim için boynundan içine çeke çeke kokla.allahım isteyen herkese nasip etsin.
gülnisa nerelerdesin canım bende uzun zamandır giremiyorum siteye doğumunu yaptın herhalde senin bebişede allahım uzun ömürler versin hayırlısıyla ve sağlıkla büyütmek nasip etsin.senin bebeğinide çok çok öpüyorum.
zaman nasılda geçiyor daha dün gibi ovülasyon kitleriydi yumurtlama takipleriydi uğraşıyorduk şimdi doğdular ne güzel.teşekkür ediyorum sizlere bu maratonunuzda bizede unuttuklarımızı hatırlattınız sizlerle güldük sizlerle hüzünlendik sizlerle yaşadık her anınızı.allah bizlerede nasip etsin.(bana ikinciyi)
hepinizi çok seviyorum herşey gönlünüzce olsun.

civcivim canım aralık annelerinde dogum hikayem var bebişin fotoları da var:1rolleyes:
gulnisa da pazartesi gunu sezeryan olacaktı henuz haber alamadık kendisinden umarım kendsi ve bebişi cok cok iyidir
canım allah nazarlardan korusun bebeğini.maşallah çookk tatlı.eehh annenin o güzel göbeğinden böyle güzel bir prensesin doğması çok normal demi ama.
darısı tüm isteyenlerin başına olsun.
orkidem sen nasılsın canım kimsecikler bişey yazmamış yine.
gülnisa da umarım sağlıkla bebeğini dünyaya getirmiştir.şimdi onun kızlar pervane oluyordur etrafında.bu durumdada darısı benim kızımın başına diyelim.:roflol:benim kız küçük kıskanç bir cadı artık etrafında pervanemi olur kardeşinin ne olur bilmem.sırnaşık şey

orkidem bir tsk edip kacinyon mu kizzzzz.anlat sana dogum nasil oldu.bebisimiz nasil???

ah feyza ablamm oyle yorgunum ki anlatamamm
gece uyku hic yok aralik annelerinde vardi ama dur kopyalayip buraya yapistiramm
kusuruma bakmayinn benim nazli kizim azicik eziyetli

görmemistim canim benim özür dilerim.valla bende ilkimde cok cektim normal dogum olcak diye ugrastilar benim birde iki hafta günün gecti her herim balon gibi sismisti o yüzden doktorumda korktu banda sunu sanci yardimiyla agri getittirildi bir gün önceden yapildi ertesi günü sabah doguma aldilar. sabah sekizden ta 21 kadar ancak acilma oldu.ama 23 kadar ugrastilar birakin öleyim dedip sezeyana aldilar.sonra kemiklerimin filmi cekildi yüzde bir umut bile yokmus normal dogum yapmamin kemikler darmis.valla cok zor ve yinede bir o kadar güzel günler oluyor.
kizimda kemik darligi bilindigi icin gününden 3 hafta önce aldilar hemen.nasil olsa sezeryan beklemeye gerek yok diye.o cok rahat gecti.senin kiz da uzun dogmus masallah benim de oglum 54 santimdi.

samiramm bitanemm valla sorma gece hic uyku yok napcam ben kizz
anem kirki cikana kadar olur eziyeti diyorr ama ins oyle olurr aman kusum dikkat et bebise daha cok kucuk annesi yaaa

canım çok geçmiş olsun benim kızda hasta oldu oda antibiyotik kullanıyo abisinden geçti o öksürdükçe içim parçalanıyo inşallah en kısa zaman da ileşirler

samira gecmis olsun canim tez zamanda sagligina kavusur bebesin insallah.dikkat edin cok zor bbekler hasta olunca hasta olan kisilerin yanina fazla sokma babasida uzaktan sevsin kendi sagligi yerine gelesiye.

hos geldin canim raabbim bebegini ananali babali etsin insallah.bilirim sezeryena sancisini bende zorlanmistim.ama türkiyede farkli oluyor ne 2 günde taburcu oluyorlar.birde yataktan ilk dafa yürütmek icin kalktiklarinda nasil agriyor dimi.sanki karnin yere düsüyor.neyse cocugunu atlattin canim.
bizde yasadik ya hele benimkiler arkar arka oluncacok cektim.birini ben alir sallardim birii beyim.biberon almasi iyi olur ama sütün yeterliyse mama verme daha.gaz icin olan caylardan flan verirsin.benimde kizim hic almiyordu.ancak 2 yasinda memeden ayrilinca biberon aldi.biberon ocugu iyi oluyor sen koykken falan kizlar karinini doyura bilir.

dogum yapan arkadaslar resimleri de bekliyoz yani karininzda gördük bakalim sunlara ne cirkinlermis mis kokulular.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gulnisa ablamm gelmisss canim ablamm
hosgeldinnnn yazdiklarini okuyunca tutamadim benim cesmelerii (
cok duygulandirdin beniii
rabbim anali babali buyutsun butun guzellikler onunla olsun insallahhh
sanada gecmis olsun ablamm yardima geleyim istersen:))))
hehe diyene bak daha kendi kicini toplayamadii gonlu baskalarina yardim etmektee
olsun yakin olsa gelirdin vallaa
neyse ablamm yat dinlen kendine iyi bakk
kokulu kokulu optukk elifimle melisayiii

kizlar nasilsiniz???
aralik topigine tasindiniz galiba?
BEBISLER NASIL?
NASIL GIDIYOR ANNELIK?
Bizde bebekleri cirkin diye severler nazar degmesin diye yanlis anlamayin sakin cirkin bebisleri görelim dedim ya
onlar bir melek cennet kokusunu tasiyorlar üzerlerinde hakikatte hic cirkin denebilirmi onlara.
ebruli sen ne yaptin senden de ses cikmadi canim hamis misin yoksa hala bekliyormusun?

selam kislar ben gulnisaa
nickimi degistirdim
topigimize yazik oldu boyle gorunce uzuluyorum sizleri cok ozluyorum bir kacimiz yine yazisiyoruz
ama elifnaz nerdesin canim sana ulasamiyorum lutfen yaz hicmi bizi merak etmiyorsun hicmi arada girip okumuyorsun herseyi kestirip attinmi yoksa ben seni unutamiyorum canim arkadasim lutfen hic degilse ozelden yaz
ben surekli saffamiza girip bakiyorum burdamisiniz bir seyler yazdinizmi diye ama yok
yinede surekli bakicam eminim sizde bu kadar cabuk unutmadiniz herseyi bizler dost arkadas olmustuk
nureren canim sen napiyorsun
gulhanos cum guel arkadasim hepinizi merak ediyorum
lizacim tup bebegi tekrarladinmi
civcivimm sen nasilsin kizin nasil buyudumu
halecim senin sayfana yazdim canim
ozlembay sen ne durumdasin bebegin nasil bize hic haber etmeden gittin kirildik sana
cicimini mimikam
lutfen okursaniz yazin merak ediyorum sizleri
sirf sizlere ulasabilmek icin tekrar uye oldum
birbirimizden kopmayalim

merhaba kızlar sizleri nerdeyse 1 senedir sadece takip edebiliyordum (yazışmalarınızı) ama şimdi bende üye oldum. ve sizleri her topikte aradım ve sonunda buldum. ben kendimi sanırdım sadece farklı cinsiyette bebek isteyen sizlerin de olduğunu bilmek sizlerle paylaşabileceğimi bilmek beni sevindirdi. sizlerin birbirinizle olan dostluğunuz beni çok mutlu etti. umarım bende sizlerin arasında yer bulurum. uğraşılan takvim, vajinal duş,yumurtlama günü sonuçları tuttumu bende 3 ay sonra 1 erkek bebiş için çalışmalara başlıycam ALLAH nasip ederse tabi.birde emin değilim ama özlemdi sanırım ıstanbulda dr.serhat sakızdan bahsetmişti.bana yardımcı olursa bende istanbulda oturuyorum sevinirim.Şimdiden hepinizi seviyorum bebeği olanlara gözünüz aydın diliyorum. henüz olmayanlara bir an önce kavuşmasını diliyorum .inşallah benimlede yazışırsınız.

tombilimu hos geldin armiza
ne yazikki dagildi topik ya öyle kaldi,herkes dogum yapti
bir daha da ugramaz olundu.
sen ne sekilde gebe kalmak istiyorsun doktorun ne tavsiye ediyor hangi yöntemi uygulayacak erkek bebek icin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…