dr erkek bebek için bir şey sormadım.cevap verirmi bilmem bende sizlerden tavsiyeler almak istiyorum.bende geçen ay yumurta tembelliği var dedi dr. bu ay ilaç tedavisi yapcak. Birde ben de geçen ay hiç yumurtada yokmuş ama bakalım işte . kızlar doğum yaptı ve gittiler ne kadar kötü ben onlarla konuşmak için hep can attım. napalım bizde gelenlerle konuşuruz artık. senin bildiğin bir yöntem varmı erkek bebek için.
canim keske daha once gelseydin
topigimiz dagildi kislar yok artik
bende bu sayfalara cok yazardim simdi yazmak bana cok garip geliyor cunki kimse kalmadi cok uzuluyorum arkadaslarimi cok ozluyorum insallah sayfamiz yeniden canlanir
biz yum gunu c perhiz v dus hamilelik oncesi diyet denedik simdilik aklima gelen bunlar
erkek bebek icin en onemli olani yum gunu ve c perhiz
sağol canımben o güzel sohbetleri ne yazıkki kaçırdım ama tekrar başalayabiliriz. burdan ben arada sırada bakıyorum diğer kızlarda bakarsa belki tekrar topikdekiler toplanır. bu arada tam yumurtlama günümü olucak ben klomen tedavisi görüyorumda bana tekrar yazarsan sevinirim .
canim bitanem tanidim senislm kizlarr nasilsinizz bakimmm nostalji dostlarim benimmm nerdesiniz yaaa
topiği yukarı çekeyim dedim hayırsızlar belki görürde gelir diye:))
doğuran kaçıyo doğuran kaçıyo olmaz ki canım.hani bizi bekliceklerdi nerdeeee hatır soran bile yok(
ağustosta denemeyi düşünüyorum canım ama nasip cesaretimi toplayabilirsem:))
yöntem konusunda araştırıyorum da farklı bişeye rastlamadım daha.
Gülnisam canim benim of of of sizler varya hep aklimdasiniz simdi gözlerim doldu valla canim arkadaslarim.nasil yazisirdik dimi....yine insAllah öyle olur .Gülnisam canim naber bebis nasil?nekar oldu?yerim onu.samiram ve orkidem ve diyer arkadaslari görüsüyormusun?sen nasilsin?kizlarin iyimi?orkide caddisi nasil?saka saka canim benim o.acaba 2 ciye hamis mi?yada oldumuda??cok istiyordu oglu olmasini Allah insAllah nasip eder.hepimize Allahim nasip et hayirlisinla.Gülnisam sen ne düsünüyorsun canim senin son degildir insAllah.Bende kizlarla valla günüpmü geciriyorum.esim iste Allah saglik versin insAllah.önemli olan o.Ama varya Allah nasip ederse 3 deniyeceyim aklimda hep belki oglum olur diyiyorum, ama hic ümidim yok valla.bilmem niye?Belkide cok önemsemediyimdendir.Asklarim benim yanimda kizlarim vallaCok ama cok seviyorum onlarin.Allah bagislasim.Annali babali büyütmemize nasip etsin insAllah.ama esim istiyor gibi.tabii erkekler de kendi cinsiyetini istiyorlar.biz nasip kiz istersek.onlarda öyle.eeeeeeeeeeeeeee valla cok özledim ya.....yenilikler varmi???özlembay feyzam sizler nasilsiniz, yazisalim yaaaaalütfen?kimlerde birseyler tutmusdu.banada yardimci olursunuz lütfen destek verirsiniz?tombilibzu canim hosgelin Allah insAllah gönlündekini verir.senin kac kizin var?benim 2 kizim var 6 yas ve 2 kiye girecek Allah saglikli hayirli bütmemize nasip etsin yavularimizi.ben mutlaka zamn buldukca gireceyim..iyi geceler gülnisam ************kulübü kapan dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?