Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar süper anneler ben yeni üye oldum kk ilk önce burası dikkatimi cekti bende ANNE ADAYIYIMMM 26 haftalık hamileyim her şey yolunda gidiyor geçen ay doktora gittiğimizde doktor herşeyin normal olduğunu ama bebeğin eşinin fazla yıprandığını onun için erken doğum olabileceğini (zamanla belli olacağını) söyledi yaaaaaaaa neden olur ki bu bebeğimin eşi niye yıpranırki bana bi yardımcı olsanız sizde böyle bi sorunla karşılaştınız mı nelere dikkat etmem gerekiyor sizler tecrübelisinizdirrr

orkidem,
nicki gibi sicacik, guzel kardesim benim, elifin hayirlarla gelmistir ve de hayirlarla buyur insallah :Saruboceq: senin icin "kucuk anne" diyorlar ya cok hosuma gidiyor. gerci yasin kucuk ama kalbin, aklin, sezgilerin cok buyuk. guzel kuzucugun dogumgunu kutlu olsun hihoyyyt

canım orkideciğim allah analı babalı büyütsün inşallah a.s.sana bol şanslar diliyorum inşallah elifimiz çok uslu ve sesziz bir bebiş olur sevgiler Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlaar zaman ne çabuk geçiyor doğumlar gelmiş çatmış bile allah hepinize en kolay yolldan doğumlar nasip etsin inşallah allah yardımcınız olsun

serdalcım bir aksilik cıkmazsa benım de sezeryan onumuzdeki hafta insallaha.s

Allah sağlıkla kurtarsın canım sanırım Gülnisanın da önümüzdeki hafta sonra da benim doğum olacak Ocak 25 Görünüyor ama sezeryan olursa 10 gün önce alıyorlar sanırım.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ben aslında normal doğum istiyorum ama , doktorlar girmiyor normal doğuma ,o yüzden kararsız kaldım.

Hepinizi Öptümmmmm.Rabbim her dileyene dilediğinden nasip etsin....sağlıkla inşallah.

ben geldimm kizlaarr catir catir dogurdum allahimaaa
hava attigima bakmayinn bogure boguree canim ciktii:)))))
ama degdii normal olduu tersti zor olduu ama
iyikide normal olmussss drlar bile umut vermiyordu
ama rabbimin mucizesi bu istee hepimize dua ettimmm en kisa zamanda d hikayemi yazicamm optmmmmm

canım drlar çok değişken konuşuyorlar.hiç korkma.sadece kendini takip et.aylıok takiplerini aksatma.problem olmaz.

Maşaallah canım, ters olmasına rağmen pes etmemişsin, normal doğumda ısrar etmen iyi olmuş , doğum hikayeni okudum aralık annelerinde, bu arada ben diğer siteye giremiyorum, nedenini bilen var mı ?

orkidem Allah analı babalı büyütsün canım.Atlatmışsın işte.40 gün zor geçer.eve gelen giden,herkes herşeye karışır.hiç bişeyi umursama bebeğine ve kendine iyi bak.size iyi emişmeler....

canım drlar çok değişken konuşuyorlar.hiç korkma.sadece kendini takip et.aylıok takiplerini aksatma.problem olmaz.

cvpın için çok tesekkürler.cuma günü dra gittim idrar testi yaptı mikrp falan var mı diye daha sonra şeker yüklemesi yaptılar kan aldılar her sey güzel gidiyor dedi sorun falan yok dedi eşinin neden yıprandığını kafama çok takıldığını sordum korkmamam gerektiğini fazla yorulmaktan ağır kaldırmaktan olacağını söyledi kendine dikkat et dedi bol bol dinlenmeye çalıış dedi.bebeğim gayet sağlıklıymış çok sevindim içim öyle bi rahatladı kiiihihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

dediğim gibi stres yapma.allah ona bu dünyada yaşamayı nasip ettiyse inan hiç bir güç buna mani olamaz.sağlıcakla devam et inşallah
kızlar ya elifnaz nerelerde çok merak ediyorum.hiç yok ortalıklarda.:1shok::1shok::1shok:

orkidem canim benim tebrikler canim coooooooooook güzel ya.Allah annali babali büyütmne nasip edsin.öptüüüüüüüüüüüm

gülnisam samiram serdal sizede Allah kolay bir dogum nasip edsim insAllah

sagolasin cnm benimm nerelerdesin sen yahuu ozletiyosunn sana mesaj yazmistimm o siteye hic ugramadinn

samira, bebegin kizin melegin pamugun hayirli olsun hihoyyyt bebeginizin de ailenizin de agzinin tadi hic bozulmasin :Saruboceq: uzman hamileden uzman anneye terfi etmis oluyorsun, her durumda danismanimizsin unutma :1hug:

samira, bebegin kizin melegin pamugun hayirli olsun hihoyyyt bebeginizin de ailenizin de agzinin tadi hic bozulmasin :Saruboceq: uzman hamileden uzman anneye terfi etmis oluyorsun, her durumda danismanimizsin unutma :1hug:

Dilshad'cım Demek Semiram doğum yapmış....

Samiram canım Allah analı babalı büyütsün,kızın evinize, sağlık bereket ,mutluluk getirsin inşallah..En kısa zamanda güzel haberlerini almak dileğiyle canımmmm..

Gülnisa Ablam var sırada sanırım 29 Aralıkta olacak doğumu ve yaklaşık 1 ay sonra da benim doğum gerçekleşecek.....Hayırla gelsin bebişlerimiz inşallah.....

samiraım burdanda tebrikler.bebişler geliyor sırayla.süper bebişlerrrrrrrrrrrr

Merhaba arkadaşlar,
Orkidem , Nuray'cım hayırlı ve uzun ömürlü olsun bebekleriniz.
Allah analı babalı büyütsün
Darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına ,
Artık hepten vakit geçmiyor,
Kendinize ve bebişlere iyi bakın

arkadaşlar yeni yılınızı kutluyorum .inşallah yeni yılda tüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm dileklerimiz dualarımız kabul olur amindelikafaduldendelikafadulden

Süper anneler merhaba...
uzun süredir buraya yazamamıştım.
Şimdiden bütün süper annelerin yeni yılını kutluyorum kaydirigubbakcemile2, yeni yıl hepinize sağlık ve mutlulukkk getirsin inşalaahhhhhhhhhh :dance::dance::dance:
tabiki taze annemiz Samirma da Allah gül kokulusuyla bir ömür mutlu sağlıklı yaşamasını diliyorummm.:Saruboceq:
Darısı başıma inşallahhh.:Saruboceq:
Gulnisa abladan haber var mı acaba? Ondan sonra da sıra bende... :uhm:

Samiracim tesadufen gordum canim, dogum yapmissin.
Samira kusum hamileeee basligi daha dun gibi aklimda. canim Allah yavruna acik bir baht nasip etsin. Cok opuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…