serdalcım bir aksilik cıkmazsa benım de sezeryan onumuzdeki hafta insallaha.s
iyi akşamlar süper anneler ben yeni üye oldum kk ilk önce burası dikkatimi cekti bende ANNE ADAYIYIMMM 26 haftalık hamileyim her şey yolunda gidiyor geçen ay doktora gittiğimizde doktor herşeyin normal olduğunu ama bebeğin eşinin fazla yıprandığını onun için erken doğum olabileceğini (zamanla belli olacağını) söyledi yaaaaaaaa neden olur ki bu bebeğimin eşi niye yıpranırki bana bi yardımcı olsanız sizde böyle bi sorunla karşılaştınız mı nelere dikkat etmem gerekiyor sizler tecrübelisinizdirrr
ben geldimm kizlaarr catir catir dogurdum allahimaaa
hava attigima bakmayinn bogure boguree canim ciktii:)))))
ama degdii normal olduu tersti zor olduu ama
iyikide normal olmussss drlar bile umut vermiyordu
ama rabbimin mucizesi bu istee hepimize dua ettimmm en kisa zamanda d hikayemi yazicamm optmmmmm
canım drlar çok değişken konuşuyorlar.hiç korkma.sadece kendini takip et.aylıok takiplerini aksatma.problem olmaz.
cvpın için çok tesekkürler.cuma günü dra gittim idrar testi yaptı mikrp falan var mı diye daha sonra şeker yüklemesi yaptılar kan aldılar her sey güzel gidiyor dedi sorun falan yok dedi eşinin neden yıprandığını kafama çok takıldığını sordum korkmamam gerektiğini fazla yorulmaktan ağır kaldırmaktan olacağını söyledi kendine dikkat et dedi bol bol dinlenmeye çalıış dedi.bebeğim gayet sağlıklıymış çok sevindim içim öyle bi rahatladı kiiihihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
samira, bebegin kizin melegin pamugun hayirli olsun hihoyyyt bebeginizin de ailenizin de agzinin tadi hic bozulmasin :Saruboceq: uzman hamileden uzman anneye terfi etmis oluyorsun, her durumda danismanimizsin unutma :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?