Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gülisacım,
zannediyorum artık bir sorun yok iyisindir inşallah.....azda kaldı doğuma dimi?edanında dediği gibi eskisi gibi hızlı yürümüyor sayfalar....özleniyorsun yani....
aregon,
senide tebrik ediyorum masallah çok güzel bir doğum yapmışsın kuzucuğunla bol sütlü günler diliyorum....
orkidecim,
ay seninde birşey kalmamış doğuma son günler sana şimdi geçmek bilmez allah kurtarsın bacım....

halemm nerelerdesin senn
yoksun vallaaa coook az kaldi teyzesii senden naberr
gulucukk canim sen nerdesinn
ezginn gulhanos hulyacemree
eliiiiifffffffffffffffffffff ablammm
yaa nerdesinizzzzz

masallah kizlar sirayla dogum yaklasiyor rabbim hepinizi bir nefeste kurtarsin.

aregon canım tebrikler.maşallah olsun.sanada kızınada.
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinnnnnn
gülnisacım doğumuna 3 hafta varmış.allah bi avazda kurtarsın canım allah hayırlı evlatlar eylesinnn....
tabi cümlemizinkini:)))))

slm kızlar nerdesiniz yaaaa.
son günler daha da geçmek bilmez.
bende bi bebiş istiyorum.yumuk yumuk elleri,miş gibi kokusu......
ilk günlerde çoook zor olan emzirmeyi bile özledim...
hoşçakalın....

slm gülnisam hos geldin:)
dogum sonrasida yazmaniz zor olacak bebekle ilgilenmek gerci seninkiler sana bile düsürmez masallah.bakiyorum hep ayni saglicakla gelselerde yeni hamisleriz eklense:)

herkeze iyi geceler...
hepimizin mubarek kurban bayramı kutlu olsun.hayırlı bayramlar.......Şeniz
inşallah ailemizle,sevdiklerimizle huzurlu bi bayram geçiririz....:1hug:
hoşçakalın:teytey::teytey::dance::dance:

Merhaba Kizlar Bayraminiz kutlu olsun nice nice bayramlar erin öpüldünüz

Merhaba arkadaşlar,
bayramınız kutlu olsun.
Dilerim hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.

bayraminiz kutlu olsun iyi bayramlar kizlara.s.
kimse ugramiyor artik buraya sayfalar hic ilerlememis
ezgincimk kizlarin nasil feyza bebek calismalarina basladinmi serdalcim hamilelik nasil gidiyor nerdesiniz yaa:roflol::roflol:

benimde 2 kızım böyle olmuştu bende bilmezdimmm yöntem falann sadece çocuk istediğim için hamile kalmaya çalışırdımmm
bende hamile kalmak istediğimde kesinlikle bu yöntemi deneyeceğimm

bende hic dikkat etmemistim canim o zamanlar cocugum olsun diye yaptim cinsiyet belirlemek icin birsey uygulamadim :çok üzgünüm:
eger ücüncüyü düsünürsem regl den sonra hamile kalmam sen neler yapiyorsun cocuk düsünüyormusun

kızlar burası süper annelermi?benmi yanlış gördüm..:uhm:

Kızlar size süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bir haberim var

Orkidemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kurtuldu
Elif bebek doğmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Normal doğumla doğmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Çok duygulandım
Darısı Samira Gülnisa ve tüm bekleyenlerin başına inşallahhhhhhhhhhhhh

:teytey::teytey:orkidemmm ayy canım benimm doğum yapmışşşşşş :teytey:
:sm_cool:Canım benimmm gözünaydınn Asyammm canumm .Rabbim analı --babalı büyütsün inşallahhh...Hayırlılısıylaaa saglıla büyüt inşallahhhTeyzesiiii elifiii öpüyorrr Şeniz

Orkidem manevi kardeşim benim gözün aydın Allahım meleğine uzun ömürler versin ,,,,,,sağlıcakla büyütmen dileğiyle
Elif bebek ne mutlu sanaki çok güzel bir annen ve baban var bu zalim acımasız dünyanın kötülüklerinden seni korumak için ellerinden geleni yapacaklardır,,,uzaklardan sana kucak dolusu kokulu öpücüklerrrrrr,,,,,

Orkidem Canım benim ;
Allah analı babalı büyütsün canım arkadaşım darısı oğluşunu sağlıkla kucağına almanda inşallah.....Çok duygulandım .Sırada Gülnisa ,Samira ve ben varım şimdi değil mi ???

Semiram canım senin ne zaman senle hiç görüşemiyoruz....

canım allah analı babalı büyütsün.inşallah darısı diğer arkadaşların başına.ilk bir ay biraz zor geçer alışmak açısından ama gün geçtikçe daha çok bağlanacaksın canım.geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…