Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
civcivim haklisin biz erkek olur diye yaptik olmadi ama erkek gibi kis oldular yaramazlik son surat gidiyorr
hamilyken neler konusurduk simdi neler konusuyoruzz dogdular ve buyuyorlar

valla kizim benim herseyimm kim ne derse desin ablacim
ama diger meyveyide tatmak istiyorum yalan yok :))

hep oyle derler erkek suratli ve erkek hareketliyse arkasina erkek derler ne kadar dogru tartisilir :))

Slm kızlar bende buradayım artık nasılsınız? Berceste ben aynı zamanda diğer topikden.

hosgeldin gulyhas calismalar ne zamanaa :))

gulyhas bizde kısmetse seninle beraber ilerliycez senin varmıydı çocuk ilk mi olucak.

selam kislar
bu topige yazildigni gorunce cok mutlu oluyorum
civcivim nasilsin canim
sude eski topigimie yaziyordu canim buraya sanirim hic yazmadii

orkidem canim ben seni trye gitti diye biliyorum yaa burdamisin halaa

gulyhas bizde kısmetse seninle beraber ilerliycez senin varmıydı çocuk ilk mi olucak.

civcivim simdi heyecanlisindir sen
yeni bir bebek yeni bir yasam
evine nese getiricek valla
kizinda cok sevvinir onada arkadas olurr

civcivim simdi heyecanlisindir sen
yeni bir bebek yeni bir yasam
evine nese getiricek valla
kizinda cok sevvinir onada arkadas olurr
evet hemde nasıl heyecanlanıyorum ama bir o kadarda endişeliyim.hazır hissetmiyorum kendimi bir yandan kızıma kıyamıyorum.herşey nasip bakalım görcez artık.

Slm canım inşallah hep beraber ilerleriz. Evet ikinci olacak olursa, 1 tane kızım var

gulyhas sen bercestsin degilmi
bu topigin ilk hamileleri senle civciv olucak hadi hayirlisi olsun golunuzdekiler olsun insallah

canım seninde gönlündekini versin allahım.sende forumun bi tanesiiiii
minik prensesin annesiiii:)

gulyhas sen bercestsin degilmi
bu topigin ilk hamileleri senle civciv olucak hadi hayirlisi olsun golunuzdekiler olsun insallah

Evet canım benim, inşallah allah herkesin gönlündekini istediği zamanda nasip eder. Buradan herkesin mutluluğunu paylaşırız

kızlar ben adet görmeye başladım bugün bakalım ne zaman yumurtlama olucak günler geçtikçe kararsızlığım artıyo ne yapıcam bilmiyorum.bi kafa bırak daha bekle diyo bi kafa eninde sonunda olcak yola devam diyo.çok karışığım yani(

gulnisa ablammm henuz degill ama yarin kismetsee cook cook opuyorummm hepiniziii

civcivim canim bir kere karar verdiysen vazgecme kizinla kardesi arasinda cok yas farki olmasin arkadas olurlar adette olmussun erteledikce erteler durursun canim bir dene bildigin inandigin yontemleri insallah isyedigin olucak oglusunu kucagina alinca bak nasil sevinirsin iyiki yapmisim dersin

gulnisa ablammm henuz degill ama yarin kismetsee cook cook opuyorummm hepiniziii

canim orkidem benim yarin cikiyorsunuz demek canim yolunuz acik olsun kazasiz belasiz geri donun insallah elifnaza dikkat et annesi sicaklardan hasta olmasin gelince yaz hemen

Evet canım benim, inşallah allah herkesin gönlündekini istediği zamanda nasip eder. Buradan herkesin mutluluğunu paylaşırız

insallah canim burda paylasiriz buda vesile olurda diger kislarda gelir yine cogalalim istiyorum eskisi gibi yazalim istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…