- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
- Konu Sahibi EU1
-
canım senin kadar iyi kalpli bir insan daha varmıdır diye düşünüyorum ama hiç sanmam yok herhalde.valla heyecandanmıdır nedir bilmem ne yapacağımı şaşırdım.inan uykum gelmiyor geceleri geçen ikizlere hamile olduğumu gördüm rüyamda rüyalarımda hep çıkar uyandığımda kendime gelemedim.clearblue almayı düşünüyorum bugünlerde onlarla tespit etmeye çalışıcam yumurtlamayı bakalım artık hamile kalabilecekmiyim.bak görürsün senin ikiz oğlanların olucak sende bu iyi kalp varya gönlündekiler çifter çifter olur.:))civcivim yum gununu bulmak icin ne yapicaksin test kullanicakmisin
birde orkidem yazmisti yumdan 10-12 saat sonrasi v asidik oluyormus canim elini cabuk tutman lazim
alkali olmak icin ne yapicagini biliyordun sanirim
ayy sanki benmisim gibi heyecanlandim eski gunler aklima geldii
Merhaba Süper anneler ne güzel eskisi gibi bir araya geliyorsunuz,,,,benimde kadınlarr kulübünde ilk arkadaşlık kurduğum topik burasıydı duygulandım,,,,tekrardan görüşmek dileğiyle orkidem canımmmmm sağlıcakla dön türkiyeden canımm
ebrulimm cok mutlu oldum burda olmana canim hosgeldin
burasi benimde ilk goz agrim tum kislari burda tanidim ilk buraya yazdim nasilda heyecanlanmistim hatirliyorum sen hamilelik dusunuyordun
bilmeyenler icin yaziyorum ebrulinin kizi oluyorr sonunda dilegine kavustu cok sukur insallah bebegini sapasaglam kucagina alip tum sagligina kavusucaksin ebrulim sancilarinda biticek insallah
canım benim kızım başka bir çocuğu sevdiğim zamanh bile kıskanır napcam bilmiyorum valla.melissa napıyo geziniyo mu daha etrafında:))civcivim ilk baslarda kizin biraz kiskanir olsada sonrada cok sever kardesini beraber buyurler oynarlar kaynasirlar bak gorursun nasil sevinip mutlu olucak kardesi olucak diyee
geldim geldim geç oldu ama napayım ancak fırsat bulabildim.gülnisa canım sen bi tanesin.msn den de yazdım ben kova eşim aslan burcu.
ebruli canım çoookk sevindim dileğin kabul olmuş sen cimcimeyi bi al kucağına hayırlısıyla yandın yandın sırf çene oluyo şimdiki cimcoşlar.sen bi yöntem falan uygulamışmıydın.
gülnisa benim kafam allak bullak oldu valla ne heyecan ne bişey stresten bişey hissedemiyorum valla.kızım bugün arka odaya gitmiş dua ediyo kardeşim olsun diye ona kıyamıyorum.
bu arada kandiliniz mübarek olsun herşey gönlünüzce olsun inşallah.
amin canım inşallah.sende hayırlısıyla sağlıkla cimcimeni kucağına alırsın inşallah.merhaba civcivim sağol canım,,,evet hamdolsun Rabbime prensesime kavuşucam bir hastalık ölüm olmassa,,,ben bir yöntem denemedim hamile kaldığım ay canım ama ondan önceki 7 8 ay kız bebek iiçin ne okuduysam denemiştim ama hamile kalamamıştım,,benim bu bebiş aşılama ile oldu ve hesaplarıma göre tam yumurtlama gününde hamiş kaldım ve sonuç kız,,,:ecrin_bebek: hakkmızda ne hayırlısı ise Rabbim veriyor,,,,Allah seninde gönlüne göre bir oğluş verir inşallah canım,,,,
ee nerdesin elifnazcımm....
kız neler yaptın yokken uzun uzun anlat....
çünkü çok merak ettik seni..kulakların hiçmi çınlamadı.:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?