kislaaaar super annelerr
bugun cok mutluyum
elifnazim gelmis sonunda geldii
oyle mutlu oldumki hala inanmiyorum kalbim nasil atiyor nasil sevindim anlatamam
merhaba civcivim sağol canım,,,evet hamdolsun Rabbime prensesime kavuşucam bir hastalık ölüm olmassa,,,ben bir yöntem denemedim hamile kaldığım ay canım ama ondan önceki 7 8 ay kız bebek iiçin ne okuduysam denemiştim ama hamile kalamamıştım,,benim bu bebiş aşılama ile oldu ve hesaplarıma göre tam yumurtlama gününde hamiş kaldım ve sonuç kız,,,:ecrin_bebek: hakkmızda ne hayırlısı ise Rabbim veriyor,,,,Allah seninde gönlüne göre bir oğluş verir inşallah canım,,,,
mimozam sanirim elifnaz yine gelmiycek
zaten kimse ugramiyor sayfamiza diye cok uzuluyorum
buraya gelip yazmak icin illa hamile olmak gerekmiyor
birbirimizi seviyoruz merak ediyoruz herseyi paylasiyoruz
elifnazcim canim durumun ne olursa olsun gel lutfen
mutlaka bebegin olucak oncelikle inan ve umidini kaybetme
bu surecide gel yine eskisi gibi paylasalim sevinclerimizi uzuntulerimizi yazalim yardimci olalim destek olalim off ya elifnaz bari arada ugra canim :gitme:
neyse diyordum ki boyle cabucak kacmak yok...burayi oksuz birakmissiniz. vallahi bana bebegi buldurmadan giderseniz darilirim. bak simdi bu aksamki yumurtlama testim silik pozitif cikti. dun aksam calismistik o yuzden tam isabet. bu geceyi bos gectik. insallah yarin aksam test pozitif cikar ve bizde yine calisisirz. simdiye kadar gittigim butun doktorlar yumurtlama zamani gun asiri iliski dedi, o yuzden tam denk gelir insallah bu ay
bu arada esimin detayli bir test ve ultrason randevusu var yarin. insallah sonuclar guzel gelir. kizlar dua edin beim icin ne olur...acayip bir sekilde de destege ihtiyacim var...kac zamandir bu duygularla tek basima ugrasmaya calisiyorum ama inanin cooooookkkkkk yoruldum. tek istedigim hayirlisiyla ve saglikla bir evlatcik, o kadar.
elifnazim burda kayip olan kislar nureren aregon ve gulhanos
diger kislar yine yazisiyoruz haberlesiyoruz
orkidem simdi tryede izinde gelince yazar mimozam senin geldigini duyunca oda sevinmisti mutlaka gelir
civcivimde bizimle feyza selcansin hatirlarsin
ahhh senin geldigine hala inanamiyorum canim benim yaa
bir daha gitmek yok
canim yaa, bende haberler hic de iyi degil. Esimin sperm sayisi cok dusuk cikiyor. Kac kes test yaptirdi ama butun bu testler boyunca yavas yavas azaldi hep. En son bu gunku muayenede doktor vucut isisinin spermleri oldurdugunu o yuzden sayinin az ciktigini soylemis. Daha internetten hic arastirmadin, nasil oluyoda bu vucut isisi degisiyor. Yasla gelen bir sey buyuk ihtimalle. Ilac vermis biraz faydasi olur diye ama yine de eskiye donme ihtimali cok dusukmus
Herhalde bana tup bebek yolu gorunuyor. Ya da ben bu savasi kaybettim deyip cekilecegim kenara ama hic bunu yapmak da istemiyorum.
Bu ay da normal yolla deneyip onumuzdeki ay tup bebek icin bir arastiracagim bakalim. Hic bu gunlere gelecegimi tahmin etmezdim. Allah buyuk, belki bu ay bir mucize olur ama ne bileyim, hic de umidim yok kismet...hayirlisi olsun insallah
elifnazim burda kayip olan kislar nureren aregon ve gulhanos
diger kislar yine yazisiyoruz haberlesiyoruz
orkidem simdi tryede izinde gelince yazar mimozam senin geldigini duyunca oda sevinmisti mutlaka gelir
civcivimde bizimle feyza selcansin hatirlarsin
ahhh senin geldigine hala inanamiyorum canim benim yaa
bir daha gitmek yok
:çok üzgünüm:bendenn bahsetmekk yokmuu nisacımmmmm küstümm sanaaaa ,şaka şakaa küsermiyimm sizee hiçç
uzunn zamann bilgisayaraa giremedimm bendeee adanayaa taşındıkk ev tuttukk dahaa 1 haftaa olduu bilgisayarımızz bağlandııı meraktann öldümm bizlerr kızlarr naptıı diyee
bu aradaa benn adanalıı edaa haberinn olsunnn
elifnazııı daa görünceeee çokkk mutluuu oldummm hoşgeldinn elifnazzzz
bu aradaaaa bizimm kızlardannn kimlerr hamilee kaldııı bebişleriii neee onlarıı öğrenmeyee çalışıyorumm genellikleeee bulmuşlarr erkekk bebişlerimiziiii
bendee eskilerdennn feyzadannn haberr almayaa çalışıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?