Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buraya yazdığını tahmin ettim ve aklıma geldi burdan sorıyım dedim

ulen yazmaya yazmaya mesaj yazmayi da unutmusum . o kadar yazdim ama gonderemedn silindi. tuh yaaa.

neyse diyordum ki boyle cabucak kacmak yok...burayi oksuz birakmissiniz. vallahi bana bebegi buldurmadan giderseniz darilirim. bak simdi bu aksamki yumurtlama testim silik pozitif cikti. dun aksam calismistik o yuzden tam isabet. bu geceyi bos gectik. insallah yarin aksam test pozitif cikar ve bizde yine calisisirz. simdiye kadar gittigim butun doktorlar yumurtlama zamani gun asiri iliski dedi, o yuzden tam denk gelir insallah bu ay

bu arada esimin detayli bir test ve ultrason randevusu var yarin. insallah sonuclar guzel gelir. kizlar dua edin beim icin ne olur...acayip bir sekilde de destege ihtiyacim var...kac zamandir bu duygularla tek basima ugrasmaya calisiyorum ama inanin cooooookkkkkk yoruldum. tek istedigim hayirlisiyla ve saglikla bir evlatcik, o kadar.

bu arada kendime kaynattim mis gibi incir ve havuc suyu. okudugum kadariyla yumurta gelisimine ve catlamasina yardimci olyormus. Kocise de kaynattim keciboynuzu...o da onu icecek. Benim ki neyse tatli bir sey ama kiyamam onunki berbat yaa...yine de nazlanmadan iciyor yazik...

ebrulicim cok sevindim bir tanem. Allah'im hayirlisiyla kucagina almayi da nasip etsin insallah. Darisi butun cocugu olmayanlarin basina. Darisi benim de basima insallah...:Saruboceq:

SEN BIRTANESIN :1hug: ...Canim benim ya...

elifnazim geldin yaa cok sevindim cok mutlu oldum:sm_cool: artik gelmezsin diye sayfamiza bile bakmiyordum ya
sen birakip gitmedikca ben gitmem bitanem hep burda olucam ama pc bozulur yada olursem yada Allah korusun daha kotu birsey olmazsa hep burda olurum yazarim yanliz birakmam seni:teselli:
testin silik cikmis sen durmadan devam et elbet olucak canim valla bende dogal yontemlere cok inaniyorum incir kurunu iyi akil etmissin insallah olucak canim sen umidini kaybetme olmuycak diye dusunme vakti zamani gelince olucak

elifnazim burda kayip olan kislar nureren aregon ve gulhanos
diger kislar yine yazisiyoruz haberlesiyoruz
orkidem simdi tryede izinde gelince yazar mimozam senin geldigini duyunca oda sevinmisti mutlaka gelir
civcivimde bizimle feyza selcansin hatirlarsin
ahhh senin geldigine hala inanamiyorum canim benim yaa
bir daha gitmek yok

canim yaa, bende haberler hic de iyi degil. Esimin sperm sayisi cok dusuk cikiyor. Kac kes test yaptirdi ama butun bu testler boyunca yavas yavas azaldi hep. En son bu gunku muayenede doktor vucut isisinin spermleri oldurdugunu o yuzden sayinin az ciktigini soylemis. Daha internetten hic arastirmadin, nasil oluyoda bu vucut isisi degisiyor. Yasla gelen bir sey buyuk ihtimalle. Ilac vermis biraz faydasi olur diye ama yine de eskiye donme ihtimali cok dusukmus
Herhalde bana tup bebek yolu gorunuyor. Ya da ben bu savasi kaybettim deyip cekilecegim kenara ama hic bunu yapmak da istemiyorum.
Bu ay da normal yolla deneyip onumuzdeki ay tup bebek icin bir arastiracagim bakalim. Hic bu gunlere gelecegimi tahmin etmezdim. Allah buyuk, belki bu ay bir mucize olur ama ne bileyim, hic de umidim yok kismet...hayirlisi olsun insallah

elifnazcim canim sperm sayisini artiricak birsey yokmuki illa vardir olmali
her derdin bir caresi mutlaka var canim insallah tup bebege gerek kalmaz dogal yolla hamile kalirsin canim Allah cok buyuk hem yasla ilgisi belki vardir canim ama 60-70 yasinda baba olanlar oyle cokki drunla detayli konussan daha uygun bir cozum bulunabilir sen simdi gusel canini sikma bitanem kismetinde varsa bebegin mutlaka olucak inaniyorum olucagina tup bebekten once biraz arastir bir cozum yolu varmi tup bebek hem maddi hem manevi yipratici tutarmi tutmazmi bilinmez bende kac kez dusundum ama icinden cikamadim bende bunu sorup arastiricam canim sperm sayisini artirmanin bir yolu varsa ki insallah vardir duyduklarimi yazarim sana esin bu duruma uzuluyormu insallah elifnazcim hic ummadigin kadar kolay ve kisa surede hamile kalirsin
seninle bir turlu karsilasamadik sen girince ben olmuyorum ben varken sen ama olsun haberini aliyorum ya buda yeter keske elimden birseyler gelse yardim edebilsem senin mutlu olmani cok istiyorum tekrar anne olmayi cok istedigini biliyorum olucak insallah
birde kkda konu acsan elifnaz belki bu konuda ayni durumu yasayan baska bayanlarda vardir onlar ne yapmislar ne yasamislar denemisler en azindan sana fikir olur bitanem bir dene istersen

:çok üzgünüm:bendenn bahsetmekk yokmuu nisacımmmmm küstümm sanaaaa ,şaka şakaa küsermiyimm sizee hiçç
uzunn zamann bilgisayaraa giremedimm bendeee adanayaa taşındıkk ev tuttukk dahaa 1 haftaa olduu bilgisayarımızz bağlandııı meraktann öldümm bizlerr kızlarr naptıı diyee
bu aradaa benn adanalıı edaa haberinn olsunnn
elifnazııı daa görünceeee çokkk mutluuu oldummm hoşgeldinn elifnazzzz
bu aradaaaa bizimm kızlardannn kimlerr hamilee kaldııı bebişleriii neee onlarıı öğrenmeyee çalışıyorumm genellikleeee bulmuşlarr erkekk bebişlerimiziiii
bendee eskilerdennn feyzadannn haberr almayaa çalışıyorummm

aaaaaaaaaa edaaa cim valla taniyamadim askolsun sana ya senidiger siteye yazarsin diye bekledim hep ama gelmedin demek nickini degistin karabiber oldun biz yine ordada yazisiyoruz canim feyza iyi bu ay denedi olmadi eydinanin oglu olucak sudeninde oglu oluyor ebrulinin kis olucak yeni hamis yok elifnazda insallah yakinda hamile kalicak buna tum kalbimle inaniyorum sen nasilsin neler yapiyorsun uzun zamandir haberlesemedik

elifnazcim canim dunden bu yana surekli seni dusundum yazindan bile suan uzgun oldugunu hissedebiliyorum dun nette oyle bakarken herbalist diye bir bitki karisimi varmis ve sperm dusuklugune iyi geliyormus iki ayda normal duzeye cikiyormus diye okudum birde sen bak istersen ben bitkilerin cok sifali olduguna inaniyorum canim uzulmeni istemiyorum insallah minik melegin en kisa zamanda kollarinda olucak biraz sabir canim yakinda gusel haberini burdan vericeksin insallah dualrim hep seninle olucak umitli ol olucagina inan lutfen

merhaba süper anneler.yazınızı daha önce okumuştum ve bu topigin beni anlayacagını düşündügün için üye oldum ve sizinle konuşmak istedim.benide aranıza alırmısınız.hala aktifmi bu topık..

helenx hosgeldin canim
topigimiz aktif sayilir pek kimse ugramiyor nerdeyse dagildik
sormak istediklerini sorabilirsin canim
sanirim bebek istiyorsun cocugun varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…