Sper Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elifnaz cim bir gorunup bir kayboluyorsun
durumunu merak ediyorum herseyin bir caresi var canim yeterki sagligin yerinde olsun
ne olur habersiz birakma canim benim

bende baybchıco deneyenlerdenim.benimde üç yaşında bi kızım var.ikincisinde erke olması için takvim aldım.şuan beş aylık hamileyim ve bi kızım daha olacak yani bendede tutmadı.derdimi size anlatmak istedim.kimseyle paylaşamaıyorum.eşime bile diyemiyorum kızar diye.ama ben hala alışamadım bu kız olayına bayagı erkek olacak umudum vardı.bilmiyorum aslında anlatacak o kadar çok şey varki....

ayy sendemi canim yaa
neyse artik olan olmus zaten hayirlisi olsun diyelim
bende hamilyken hic alisamamistim iki kizim vardi ucuncu icin denemistim dr kis deyince inanmadim doguma kadar hep erkek olucak sanmistim
insan inaniyor iste umitleri yikiliyor ben super anneleri okuduysan nickim gulnisa ydi sonra degistirdim
sen simdi bunu dert etme canim iki canlisin bebegin dogunca bak deli gibi seviceksin
esinde oyle

tanıdım canım nisaydı..
biliyorum alıştırmam lagzım okadar inanmıştımki dört tane doktor gezdim yanlış görmüştür diye...
12 haftalıkken kıza benziyo dediler ben çok kötü oldum neyse daha kesin degil diye umut ettim...bir ay sonra gel dedi doktor.tabi ben bir ay beklermiyim..iki hafta sonra si doktora gittim o erkek dedi ayy inanamadım okadar mutlu oldumki kesinmi dedim .kesin dedi.tamam tutmuştu..10 gün mutlu mutlu yaşadım.ama yinede kendi doktorum demeliydi.ama eşim yok yok ben pipisini gördüm kesin erkek o kadar eminim diyodu.ama benim içimde hep bi korku vardı acebe kordan olabilirmi diye...iki hafta sonra kendi doktoruma gittim.eşime korkuyorum ya kız derse diye.oda korkma ben gördüüüm pipiydi bak oglunuz oluyo diyecek eminim dedi..biz bi umutla sorduk .bebek evet yanılmadım kız dedi..biz tekrar bi şok yaşadık emenmibiniz iyi bakın .bidaha bakın deyip durduk.adam bakıyo bakıyo yok çıkıntı yok %100 kız bu dedi.çıktık doktordan eşimin yüz ifadesi çok kötü.ben dokunsalar aglaycagım.sesesizce konuşmadan eve geldik.dedim ben söylemiştim korkuyorum diye .eşim inanamıyorum resmen pipiydi..diyo..ilk gün ikimizinde agzını bıçak açkadı..ertesi günü üzülme bak kızımız var onu çok seviyoruz.bunuda severiz..dedi...ben yok duramadım hala inanmıyorum.başka doktora gittim bi hafta sonra uzman birine baktı evet kesin kız..ben iyice sinirlendim bana erkekdiyen o doktora hemen onun yanına gittim bana erke dediniz ama kız çıktı dedim.gel bakalım dedi.baktı evet ya kızmış dedi.ama beni nasıl umutlandırdınız kırkı kere emenmisiniz dedim diye kızdım...o sagolsun tepki vermedi bana kordonla karışmıy dedi.eve gidip bi güzel agladım.iki kız hiç hayal etmemiştim.ama oluyordu artık.yani dört doktorda kız dedi.artık umutlarım kalmadı..evet üçüncüyü deneyecegim son kez..ama onunda kız olmasından korkuyorum....üçümcüye ne hsap ne kitap yapacagım bırakacagım kendi haline diyorum.bi yandanda ne yapsam deyip duruyorum.....
kendimi alıştırmaya çalışıyorum.seviyorum senin ne günahın var diyom,canı kızım diyom.ama ertesi günü tekrar kötü oluyorum buda kız diye......

elifnaz cim bir gorunup bir kayboluyorsun
durumunu merak ediyorum herseyin bir caresi var canim yeterki sagligin yerinde olsun
ne olur habersiz birakma canim benim

ay benim duzenim hepten sasti. hep zamaninda olan ovulasyonda gecikti. daha cift cizgiyi goremedim, herhalde cok stres yapiyorum bu isi ben kendi kendimin duzenini de bozdum. :gitme:

elifnaziiiim gelmis askim gelmiss bitanem benimm
napayim sen yoksun diger kislar yok yazisacak kimse yokk
bende diyet topiklerine takilir oldum canim bitanem
bu melissa yuzunden daha 4 kilom kaldi gitmiyoo ya

elifnaziiiim gelmis askim gelmiss bitanem benimm
napayim sen yoksun diger kislar yok yazisacak kimse yokk
bende diyet topiklerine takilir oldum canim bitanem
bu melissa yuzunden daha 4 kilom kaldi gitmiyoo ya

bosveeerrr Melissa yaninda ya kilolari da verirsin. acele etme
hele bir yurumeye baslasin, kilo milo kalmaz

ay benim duzenim hepten sasti. hep zamaninda olan ovulasyonda gecikti. daha cift cizgiyi goremedim, herhalde cok stres yapiyorum bu isi ben kendi kendimin duzenini de bozdum. :gitme:

canim guselim benim
dert etme neolur
kendini uzdukce yum gec olur guc olur rahat ol Allah a birak
olur mutlaka olur
ya ben senin uzulmene dayanamiyorum yaa
sen uzulme neolur ben melissayi gonderirim sana senin olsun
zaten yaramazliklarindan biktim ya yetisemiyorum

kizlar nerde gulum, herkes dagildi mi ne oldu?
insallah herkesin sagligi yerindedir
bebisler nasil?

dur sen ben onu almayi bilirim zaten senden naniknanik
kiz bulup senin oglana vercektim ama ne yapalim bende senin kizi benim oglana alirim kaydirigubbakcemile5

kizlar nerde gulum, herkes dagildi mi ne oldu?
insallah herkesin sagligi yerindedir
bebisler nasil?

elifnazcim samira civcivim mimoza orkidem selcansin ebrulim biz baska bir sitede yazisiyoruz
sana yazmistim ozelden
orkidem suan tryede
serdal da neti yok giremiyor
samirada pc bozulmus ama diger yerde yazisiyoruz
ya elifnazcim senin msn niye hep kapali
sana yaziyorum yaziyorum cevap yok

dur sen ben onu almayi bilirim zaten senden naniknanik
kiz bulup senin oglana vercektim ama ne yapalim bende senin kizi benim oglana alirim kaydirigubbakcemile5

ayy canim benim veririm sanaa
hamilyken oyle demistim zaten
ustune bir ev birde arabaa
ya bir cocuk bu kadarmi yaramaz olur valla iki dk popsunun ustune oturmuyoo yaapesinde kosmaktan yoruluyorum

takmamaya calisiyorum gulum de olmuyor.
esimde diyor aslinda olmazsa da olmaz, kismet Allah buyuk diye ama
ben cok istiyorum ya, yedim bitirdim kendimi su son aylarda
Allah saglikli uzun omur versin oglusum var bein hic degilse, hic cocugu olmayanlarin halini dusunemiyorum bile

elifnazcim bebekler cok iyiler masallah
orkideninki adi elifnaz masallah koca kis oldu
serdalinkide 8 aylik
samiraninki meyra bir gorsen dombik cok seker cok gusel bir cocuk
aregonunkide oyle gorm
u

i
stum oda cok guseld

elifnazcim bebekler cok iyiler masallah
orkideninki adi elifnaz masallah koca kis oldu
serdalinkide 8 aylik
samiraninki meyra bir gorsen dombik cok seker cok gusel bir cocuk
aregonunkide oyle gorm
u

i
stum oda cok guseld

masallah yaa...ay ne kadar merak ediyorum hepsnin de
askim sen bana ozelden obur sitenin adresini gondermemissin?
ay inanamiyorum gulum yaa...siz dogurdunuz buyuttunuz bile masallh
ulen ben hala oldugum yerde sayiyorum
amaaaannn efkarlandim bak yine :gitme:

eifnazim benim uzulmek neye care olmuski
gusel canini uzme sen
Allah diledimi oyl bir verirki sasip kalirsin
burda bir tanidigim gitmedigi dr kalmadi hepside asla cocugun olmaz dedi ama kadin umidini kesti bir yil sonra dra gittginde 5 aylik hamilydi ya kimse inanamadi valla
seninde olucak hem cok sukur saglikli bir oglusun var
lutfen kendini uzme benide uzuyorsun

elifnazim biraz sonra ozelden yazarim sana
simdi esim geldi melissada kucagimda yazdirmiyoo ya
elime carpip duruyoo
msne bak ordan yazarim sana
burdan adres vermek yasak canim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…