şimdi boşanalı az bir zaman oldu fevri bir karar seninki diyebilirsiniz ama insan kendini tanıyor haliyle
ben hala ilerde biri karsina cikar ve sever ,sevilirsin ve sevdigin adamin cocugunu tasimak istersin diye dusunuyorum
yasin daha cok genc acele etme
karar senin tabiki
Her konuya bu kadar negatıf yorumlarda boş ve amacsıCa yaklaşmaktan bıkmadın mı? Daha dune kadar konu sahıbını acıtmaktan korkmadan yaptıgın yorumda alsıgın tepkılerden utanmadın mı? Yazık!!Yapabilirsin, izin veriyorum.
Bizden ne bekliyorsun anlamadım.
söylediğin şey olası yargılamak bize düşmez bu isteğini gerçekleştirdiğinde Türkiye koşullarında doğuracağın çocuğa zarar vermekten öteye gidemezsin daha 26 yaşındasın bende karşına birisi çıkacak ve seveceksin biyolojik çocuğunu doğuracaksın fikrindeyim 27 de evlendim 29 da doğurdum oğlum beş aylık saygılar
Artık sevgili yöneticilerin bi el atması lazım bu duruma. Siteye üye olma amacın insanların sıkıntıları ile dalga geçip, kendi çapında eğlenmek yani. Başka bişey değil. En kısa zamanda şutlanman dileği ile...Yapabilirsin, izin veriyorum.
Bizden ne bekliyorsun anlamadım.
herkese merhaba. bir sorunum var ve bunu sizinle paylaşmak istedim. umarım beni yanlış anlamazsınız.ve vicdanınız doğrultusunda beni yönlendirin lütfen. ben 2,5 yıl oldu eşimden ayrılalı. 26 yaşındayım. ve hayatıma hiç bir erkek sokmayacağım dedim kendi kendime. şimdi boşanalı az bir zaman oldu fevri bir karar seninki diyebilirsiniz ama insan kendini tanıyor haliyle. bir iki karşıma insan çıktı ayrıldıktan sonra. lakin yapamıyorum , konuşmak dahi istemiyorum. başıma bir dert almak istemiyorum. biri hayatımda olursa onu ve ailesini dert olarak görüceğimi düşünüyorum kaldıki kendimde yapamam artık sorun yaşamak istemiyorum. çünkü ailemle gerçekten çok mutluyum. huzurluyum Allah'a şükür. (annem kardeşim ben beraberiz)
gel gelelim ben anne olmak istiyorum. çocukları inanılmaz seviyorum. maddi manevi her türlü sorumluluğu karşılayabilecek durumdayım. evlatlık almak istedim. araştırdım 30 yaşını dolduran bekar da evlat sahibi olabiliyor diye. ama şöyle bir durumda var ki ben bebeğim olacaksa bebeğimi içimde hissetmek büyütmek isterim. o duyguyu da yaşamak istiyorum. annem e konuyu açtım bekle hayatına biri çıkar falan diyor. ailem soğuk bakmıyor bu duruma sadece pişman olurum düşüncesi içindeler. ama ben istemiyorum kimseyi olsa bile aynı sorunların yaşanacağına eminim. çünkü artık doğru düzgün insan yok artı ben de kıskanç bir yapıda olduğum için açıkçası ilişkiye zarar veren %50lilik kısmı da ben oluşturuyorum . o yüzden evlilik beraberlik düşünmüyorum .
kıbrısta bu işlemi gerçekleştiren merkez var. bir evlat sahibi olmak sonsuz sevgimi vermek istiyorum. beni yadırgamayın lütfen, anne olmayı herşeyden çok istiyorum. böyle yapan var mı? bu durum , arzum hakkında düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.
teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?