- 27 Mart 2019
- 30.574
- 113.661
- 598
- Konu Sahibi Ramboxxvcbnmmm
-
O zaman ac oku buraya yazana kadar hamilelik nasıl olur diyeEkmek kuran çarpsın ki dalga geçmiyorum daha cahilim bu konular hakkında 1 gramlık bile fikrim yok ailemiz bizi küçükken böyle korkuttulsr trança gibi bişey oluştu artık kendi kıyafetleri mi ayrı yıkıyorum o derece piskolojim bozuldu
Masa kapı aman unutmaHamile kalmak bu kadar kolaymıymış iyi bari bende düğğn sonra deniyim
Kahkaha attım güldürdün allahta seni güldürsün :)Arkadaşlar gün içinde elimi bir çok yere deydi (kapı kolu, sıra,öğretmenler masası,sınıf defteri,tuvalet kapısı) ve daha bir çok yere deydi elim daha sonra farketmeden 2 parmağımı vajina ma sürttüm şimdide çok korkuyorum acaba dokunduğum yerlerde sperm olurda vajinama deydirdigim parmaklarda da sperm olurda hamile kalirimiyim lütfen cevaplayın çok korkuyorum (elimi vajinama dokunmadan önce hiç yıkamadım)
Kesinlikle tecrübeli nede olsaAslakomu sahibimden yardım alırım
Okul ortamında sağa sola sperm bulasmıs olma dusuncesı cok saglıklı deıl..Ewt abla büyük değilim 17 yaşıma 1 ay sonra giricem
Üçüz dördüz bile olabilir bu düşünceyleBakalım gebe mi
İnşallahInşallah ne enfeksiyon kaparım nede hamile kalırım):
milletin eğlence yeri oldu bura napsın eğleniyor gönlünceNe güzel dalganı geçtin eğlendin uyku saatin gelmiştir hadi yat uyu
Ha önce ellerini yika sonra dişlerini fırçala
Yatağa geç allahım bana akıl fikir ver de duanı et uyu
Düğünle ne ilgisi var minnoş o zaman kocanla deniyecen ama bak denemeden oraya buraya elini değdirmeyle oluyormuşHamile kalmak bu kadar kolaymıymış iyi bari bende düğğn sonra deniyim
Aynen eğlence ama biraz mantıklı eğlence olsamilletin eğlence yeri oldu bura napsın eğleniyor gönlünce
Nerdeee kaliteli eğlenceye hasret kaldık hep aynı senaryo ,biraz yaratıcı olsalar bariAynen eğlence ama biraz mantıklı eğlence olsa
Hamilelik değilde ,o kadar pis yerlere dokunup,sonrasinda vajinana dokunduğun için enfeksiyon kapmazsin umarimArkadaşlar gün içinde elimi bir çok yere deydi (kapı kolu, sıra,öğretmenler masası,sınıf defteri,tuvalet kapısı) ve daha bir çok yere deydi elim daha sonra farketmeden 2 parmağımı vajina ma sürttüm şimdide çok korkuyorum acaba dokunduğum yerlerde sperm olurda vajinama deydirdigim parmaklarda da sperm olurda hamile kalirimiyim lütfen cevaplayın çok korkuyorum (elimi vajinama dokunmadan önce hiç yıkamadım)
Geldi yine yeni bir Meryem AnaArkadaşlar gün içinde elimi bir çok yere deydi (kapı kolu, sıra,öğretmenler masası,sınıf defteri,tuvalet kapısı) ve daha bir çok yere deydi elim daha sonra farketmeden 2 parmağımı vajina ma sürttüm şimdide çok korkuyorum acaba dokunduğum yerlerde sperm olurda vajinama deydirdigim parmaklarda da sperm olurda hamile kalirimiyim lütfen cevaplayın çok korkuyorum (elimi vajinama dokunmadan önce hiç yıkamadım)
Tebrikler hamilesinizArkadaşlar gün içinde elimi bir çok yere deydi (kapı kolu, sıra,öğretmenler masası,sınıf defteri,tuvalet kapısı) ve daha bir çok yere deydi elim daha sonra farketmeden 2 parmağımı vajina ma sürttüm şimdide çok korkuyorum acaba dokunduğum yerlerde sperm olurda vajinama deydirdigim parmaklarda da sperm olurda hamile kalirimiyim lütfen cevaplayın çok korkuyorum (elimi vajinama dokunmadan önce hiç yıkamadım)
Dalga geçerken kullandığıniz isme bakın. Kendinize gelin.Geldi yine yeni bir Meryem Ana
Artık öyle bir raddeye geldi ki, sürtünenleri kucaklayıp, halimize şükreder olduk değil miSürtünmeyle hamile kalır mıyım diye soranlara laf diyoduk. Bunun birkaç level üstü geldi. Ciddili mi bu soru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?