Sperm bulaşıp hamile kalirmiyim

Ya seni anlıyorum. Ergenlik zamanlarımda televizyonda sperm uzun süre canlı kalır falan diye duyunca ya tuvalette birinden bulaşırsa hamile kalırsam diye korkmuştum Halbuki olmayınca spermi yumurtanın üstüne koysalarda olmuyor o kadar zor bişey yani imkansız

Şimdi bu faydalı bilgi onun işine gelmezki aklı başka şeyde kapıda masada pencerede
Valla kendi bilir ...Şimdi yorumları okuyup rahatlar ve uyur belkı...Yarın tekrardan bır kapı kolu vs.ye dokundugu aklına gelıp bu sekılde huzursuzlanacaktır Ki bu kısır döngünün içinde birgün daha da kötü psikolojık sorunlara yol acabılır..Gercekten yazdıgı dogruysa 16 yasında ve boyle dusuncelere sahıpse onun adına çok uzgunum..Umarım aılesıne danısır ve yardım alıp kurtulur...Ruh hastalıklarının kanserı derler okb için...Bu durumda olan herkese şifa diliyorum

Aynen vallahi ya gözümüzü hep böyle korkuttular şimdi bi tanıtımızın evine bile gitsem sırf bi erkek o tuvaleti kullandı diye o tuvalete girmez oldum bi erkeğin yattığı yatakta bile yatmaya korkar oldum onu bunu bırak otobüste bile koltuklara oturmuyorum benden önce erkekler oturdu diye çok kötü bir takıntı malesef

Nasıl dalga geçsem diye düşünüyorum gerçekten onca insan bizimle dalga gecme dediği halde hala üsteliyor.. 16 17 yaşında her neysen beni dereye sulu götürür susuz getirirsin cahil rolü mü oynuyorsun cehalette zirvede misin anlayamadım biz sorun olmadığı halde iki yıldır istiyoruz burda yillarca çocuğu olmayanlar var gelmiş yok kapidan yok bacadan bulaştı elimi soktum bi yerime hamile kalır mıyım de.. yürü git milletin asabını bozma ya akşam akşam sinirlerim geldi cehalet bitsin artik bu nedir ya

Ne güzel dalganı geçtin eğlendin uyku saatin gelmiştir hadi yat uyu

Ha önce ellerini yika sonra dişlerini fırçala

Yatağa geç allahım bana akıl fikir ver de duanı et uyu

Çok haklısın abla gerçekten cahilim bizi kucukken böyle korkuttular yok havuza girersen hamile kalabilirsin erkek kıyafetlerinin yıkandığı makinada senin kıyafetlerin yıkanırsa yine hamile kalabilrsin felan filan daha çok şey ler var da ömrüm yetmez yazmaya takıntı haline geldi artık sırf bu korku yüzünden bu gün saatlerce ağladım allah bbebek isteyen herkese bebk nasip etsin ablam

Ne güzel dalganı geçtin eğlendin uyku saatin gelmiştir hadi yat uyu

Ha önce ellerini yika sonra dişlerini fırçala

Yatağa geç allahım bana akıl fikir ver de duanı et uyu

Ekmek kuran çarpsın ki dalga geçmiyorum daha cahilim bu konular hakkında 1 gramlık bile fikrim yok ailemiz bizi küçükken böyle korkuttulsr trança gibi bişey oluştu artık kendi kıyafetleri mi ayrı yıkıyorum o derece piskolojim bozuldu

Siz bu kafayla öğretmen misiniz gerçekten ? Umarım fakesinizdir, zira çocuklarımızı size emanet ediyor olma ihtimali beni gerdi gece gece…

1-Bu sekılde hamıle kalamazsın...
2-Acil bir psikiyatri yardımı almalısın...
3- Bu kitabı okumanı tavsiye ediyorum...
Eki Görüntüle 2912156
Hemen yarın ilk işim bu kitabı okumak olucak artık tuvalete bile korkumdan gidemez oldum çok kötü bir takıntı nasıl yeniden hiç bir fikrim yok inşallah bu kitap yardımcı olur bana

Tamam da hala bunca alay eden insan oldugu halde cavabini almadin mi Allah aşkına yeter sorma be kardeşim ya ihtimal yok diyoruz

Yavrum çarpılcan sonra konu açamıcaksın
bu fikirle bi dr danış o seni daha iyi yönlendirir millet o kadar uğraşıyor olmuyor sen masa sandalye kapı diyon kafa hoş sanırım rüzgar mı çarptı

Hamile kalmak bu kadar kolaymıymış iyi bari bende düğğn sonra deniyim

Tamam onların dediğini şimdi onların dediğini unut bizi dinle spermlerin dış ortamda yaşamaları için belirli şartlar gerek belirli bi ortam sıcaklığı gerek senin söylediğin şeyler imkansızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…