- 16 Temmuz 2021
- 389
- 161
- 18
- 30
- Konu Sahibi Ramboxxvcbnmmm
-
Allah korusun enfeksiyon ilerlerse rahmini almaya kadar gider bunu göze alıyormusun ozaman da isdesende hamile kalamazsın rahat rahat 2 parmak degil 3 parmakta koyabilirsinTek dicegim şey hamilelik olmasında ne olursa olsun isterse hastanelik oliyim yeterki hamile olmiyim:)
Inşallah ne enfeksiyon kaparım nede hamile kalırım):Allah korusun enfeksiyon ilerlerse rahmini almaya kadar gider bunu göze alıyormusun ozaman da isdesende hamile kalamazsın rahat rahat 2 parmak degil 3 parmakta koyabilirsin
1-Bu sekılde hamıle kalamazsın...Okb nedir abla kusura bakma cahilliğime ver
Şimdi bu faydalı bilgi onun işine gelmezki aklı başka şeyde kapıda masada pencerede1-Bu sekılde hamıle kalamazsın...
2-Acil bir psikiyatri yardımı almalısın...
3- Bu kitabı okumanı tavsiye ediyorum...
Eki Görüntüle 2912156
Ya seni anlıyorum. Ergenlik zamanlarımda televizyonda sperm uzun süre canlı kalır falan diye duyunca ya tuvalette birinden bulaşırsa hamile kalırsam diye korkmuştumArkadaşlar gün içinde elimi bir çok yere deydi (kapı kolu, sıra,öğretmenler masası,sınıf defteri,tuvalet kapısı) ve daha bir çok yere deydi elim daha sonra farketmeden 2 parmağımı vajina ma sürttüm şimdide çok korkuyorum acaba dokunduğum yerlerde sperm olurda vajinama deydirdigim parmaklarda da sperm olurda hamile kalirimiyim lütfen cevaplayın çok korkuyorum (elimi vajinama dokunmadan önce hiç yıkamadım)
Valla kendi bilir ...Şimdi yorumları okuyup rahatlar ve uyur belkı...Yarın tekrardan bır kapı kolu vs.ye dokundugu aklına gelıp bu sekılde huzursuzlanacaktırŞimdi bu faydalı bilgi onun işine gelmezki aklı başka şeyde kapıda masada pencerede
Aynen vallahi ya gözümüzü hep böyle korkuttular şimdi bi tanıtımızın evine bile gitsem sırf bi erkek o tuvaleti kullandı diye o tuvalete girmez oldum bi erkeğin yattığı yatakta bile yatmaya korkar oldum onu bunu bırak otobüste bile koltuklara oturmuyorum benden önce erkekler oturdu diye çok kötü bir takıntı malesefYa seni anlıyorum. Ergenlik zamanlarımda televizyonda sperm uzun süre canlı kalır falan diye duyunca ya tuvalette birinden bulaşırsa hamile kalırsam diye korkmuştumHalbuki olmayınca spermi yumurtanın üstüne koysalarda olmuyor o kadar zor bişey yani imkansız
Çok haklısın abla gerçekten cahilim bizi kucukken böyle korkuttular yok havuza girersen hamile kalabilirsin erkek kıyafetlerinin yıkandığı makinada senin kıyafetlerin yıkanırsa yine hamile kalabilrsin felan filan daha çok şey ler var da ömrüm yetmez yazmaya takıntı haline geldi artık sırf bu korku yüzünden bu gün saatlerce ağladım allah bbebek isteyen herkese bebk nasip etsin ablamNasıl dalga geçsem diye düşünüyorum gerçekten onca insan bizimle dalga gecme dediği halde hala üsteliyor.. 16 17 yaşında her neysen beni dereye sulu götürür susuz getirirsin cahil rolü mü oynuyorsun cehalette zirvede misin anlayamadım biz sorun olmadığı halde iki yıldır istiyoruz burda yillarca çocuğu olmayanlar var gelmiş yok kapidan yok bacadan bulaştı elimi soktum bi yerime hamile kalır mıyım de.. yürü git milletin asabını bozma ya akşam akşam sinirlerim geldi cehalet bitsin artik bu nedir ya
Katılıyorum kapı kolu falan neyse de masa fenaKesin kalırsın masadan bulaşmış olabilir
Ekmek kuran çarpsın ki dalga geçmiyorum daha cahilim bu konular hakkında 1 gramlık bile fikrim yok ailemiz bizi küçükken böyle korkuttulsr trança gibi bişey oluştu artık kendi kıyafetleri mi ayrı yıkıyorum o derece piskolojim bozulduNe güzel dalganı geçtin eğlendin uyku saatin gelmiştir hadi yat uyu
Ha önce ellerini yika sonra dişlerini fırçala
Yatağa geç allahım bana akıl fikir ver de duanı et uyu
Siz bu kafayla öğretmen misiniz gerçekten ? Umarım fakesinizdir, zira çocuklarımızı size emanet ediyor olma ihtimali beni gerdi gece gece…Arkadaşlar gün içinde elimi bir çok yere deydi (kapı kolu, sıra,öğretmenler masası,sınıf defteri,tuvalet kapısı) ve daha bir çok yere deydi elim daha sonra farketmeden 2 parmağımı vajina ma sürttüm şimdide çok korkuyorum acaba dokunduğum yerlerde sperm olurda vajinama deydirdigim parmaklarda da sperm olurda hamile kalirimiyim lütfen cevaplayın çok korkuyorum (elimi vajinama dokunmadan önce hiç yıkamadım)
Hemen yarın ilk işim bu kitabı okumak olucak artık tuvalete bile korkumdan gidemez oldum çok kötü bir takıntı nasıl yeniden hiç bir fikrim yok inşallah bu kitap yardımcı olur bana1-Bu sekılde hamıle kalamazsın...
2-Acil bir psikiyatri yardımı almalısın...
3- Bu kitabı okumanı tavsiye ediyorum...
Eki Görüntüle 2912156
Tamam da hala bunca alay eden insan oldugu halde cavabini almadin mi Allah aşkına yeter sorma be kardeşim ya ihtimal yok diyoruzÇok haklısın abla gerçekten cahilim bizi kucukken böyle korkuttular yok havuza girersen hamile kalabilirsin erkek kıyafetlerinin yıkandığı makinada senin kıyafetlerin yıkanırsa yine hamile kalabilrsin felan filan daha çok şey ler var da ömrüm yetmez yazmaya takıntı haline geldi artık sırf bu korku yüzünden bu gün saatlerce ağladım allah bbebek isteyen herkese bebk nasip etsin ablam
Abla ben öğretmen felan değilim orda yazılan her şey yanlış daha 16 yaşındayımSiz bu kafayla öğretmen misiniz gerçekten ? Umarım fakesinizdir, zira çocuklarımızı size emanet ediyor olma ihtimali beni gerdi gece gece…
Yavrum çarpılcan sonra konu açamıcaksınEkmek kuran çarpsın ki dalga geçmiyorum daha cahilim bu konular hakkında 1 gramlık bile fikrim yok ailemiz bizi küçükken böyle korkuttulsr trança gibi bişey oluştu artık kendi kıyafetleri mi ayrı yıkıyorum o derece piskolojim bozuldu
Çok sağol ablam❤Tamam da hala bunca alay eden insan oldugu halde cavabini almadin mi Allah aşkına yeter sorma be kardeşim ya ihtimal yok diyoruz
Hamile kalmak bu kadar kolaymıymış iyi bari bende düğğn sonra deniyimArkadaşlar gün içinde elimi bir çok yere deydi (kapı kolu, sıra,öğretmenler masası,sınıf defteri,tuvalet kapısı) ve daha bir çok yere deydi elim daha sonra farketmeden 2 parmağımı vajina ma sürttüm şimdide çok korkuyorum acaba dokunduğum yerlerde sperm olurda vajinama deydirdigim parmaklarda da sperm olurda hamile kalirimiyim lütfen cevaplayın çok korkuyorum (elimi vajinama dokunmadan önce hiç yıkamadım)
Tamam onların dediğini şimdi onların dediğini unut bizi dinle spermlerin dış ortamda yaşamaları için belirli şartlar gerek belirli bi ortam sıcaklığı gerek senin söylediğin şeyler imkansızzzzÇok haklısın abla gerçekten cahilim bizi kucukken böyle korkuttular yok havuza girersen hamile kalabilirsin erkek kıyafetlerinin yıkandığı makinada senin kıyafetlerin yıkanırsa yine hamile kalabilrsin felan filan daha çok şey ler var da ömrüm yetmez yazmaya takıntı haline geldi artık sırf bu korku yüzünden bu gün saatlerce ağladım allah bbebek isteyen herkese bebk nasip etsin ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?