- 6 Temmuz 2008
- 258
- 21
- 118
- 39
- Konu Sahibi unutmabirgun
-
sperm sayısı düşük olanalr kanda fsh ve lh değelerine baktırsınlar. o değerler düşük çıkarsa iğne ile tedavide çok yüksek artışlar oluyor.yakınım 1milyondan 40 milyona çıkardı.o iğneler kadınlarda tüp bebekte kullanılan iğneler.
Arkadaşlar herşey bildiğimiz gibi allahımdan gelmektedir.Her ne kadar biryerlerden sperm sayısı düşük bile olsa normal yolla çocuk sahibi olanların olduğunu duyduk ancak her ne kadar doğru bunu bilmiyorum.Bunun için bu konuyu açma gereği duydum.
Sperm sayısı düşük olupda normal yolla çocuk sahibi olanlar sperm sayılarını bizlerle paylaşırlarsa bunu da öğrenmiş olacağız.
Şimdiden teşekkürler...
merhaba, eşinizin değerlerini yazabilir misiniz? bu güzel hikayeler hepimize umut olabilir.benim eşimin de düşüktü.normal yolla bebek sahibi oldum..
canım bende aynen senin gibi içim rahat olsun diye baktırdığımızda öğrendim bende 1.,5 yıldır evliyim 4 aydır korunmuyorz biz anatoliaya gitmeyi düşünüyoruz ya bakalımbizim souçlarımız da sizinkine benzer.üç kere analiz yapıldı.ilkide 3 milyon, ikincisinde 400.000, üçüncü de ise yıkamadan sonra 100.000 çıktı.ayrıca sadece yerinde hareketli sperm var.ankarada kaan aydos normal yoldan şansımızın az da olsa olduğunu söyledi.bana pek inandırıcı gelmiyor.şimdi bi tedavi uyguluyor eşime.sonuçlarına göre tüp bebek konusunda adım atacağız. bu arada biz 1.5 yıllık eviliyiz.ve 6 aydır korunmuyoruz.ben kontrol amaçlı ikimizin de baktırmasını istemiştim 3 ay önce.iyi ki baktımışız. ben 30 eşim 39 yaşında.bakalım.zaman gösterecek neler olacağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?