Erkek İnfertilitesi Sperm Sayısı Düşük Olup Da Normal Yolla Çocuk Sahibi Olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
biz henüz detaylı bir merkez araştımasına girmedik.kaan aydon'un başladığı tedaviye cevap verip vermeceğine göre kesin karar vericez.okuduğum kadarıyla en iyi merkez istanbul memorial gibi...ankara için genart, gürgan klinik hakkında olumsuz yorum yazan daha az gibi...zor bir karar.Biz de 1.5 yıılk evli olduğumuz için yaptırırsak cebimizden karşılayacağız. çider derneğine üye olunca memorial indirim yapıyormuş.isterseniz bi araştırın.

slm kızlar
benimde eşimin sperm sayısı 1.800.000 di sayı çok düşük ayrıva 2.derece varikosel varikosel konusunda tanınmış bir doktora gittik ameliyat olmadan çocuk olmaz dedi. geçen yıl tüp bebek yaptık 5 haftalık kimyasal gebelikle sonlandı.
varikosel ameliyatı için 1 hafta içinde gün almayı planlıyordukki allahım bir mucize gerçekleştirdi. 39 yaşındayım ve bu kadar az spremle doğal yoldan hamile kalmıştım. allaha dua etmekten başka çare yok arkadaşlar isteyince allahım her şeyi yapabiliyor. şükürler olsunki şimdi 10 haftalık hamileyim
Allah herkesin gönlüne göre versin umarım izlerde tez zamanda mucizelerinize kavuşursunuz.
sevgiyle kalın

merhaba, eşinizin değerlerini yazabilir misiniz? bu güzel hikayeler hepimize umut olabilir.

canım eşim hipogonadizm hastası(umarım hastalıgın adını dogru yazmısımdır)tedaviye başlamadan önce hiç spermi yoktu ..uzun zaman boyunca tedavi gördü..en son tahlilde 1,5 milyon spermi vardı..eşim sonucu görünce morali bozuldu..ilaçları kullanmama kararı aldı..ısrarımla bir süre daha kullandı sonra bıraktı..bir daha tahlil falan da yaptırmadı.ilaçları bıraktığı için değerleri daha da düşmüştür sanırım..bu arada benim hormonlarım üzüntüden stresten alt üst oldu..prolaktin hormonum yükseldi..adet düzenim bozuldu..tüm bu saydıklarıma ragmen dogal yolla hamile kaldım..şimdi ise oğlum kucagımda...allah tüm isteyenlere nasip eder insallah.:Saruboceq::Saruboceq:

bir de şunu ekleyeyeyim ..belki yararı dokunur...eşimin sperm sayısı düşük olmasına ragmen hergün ilişki oldu.daha önceden gün aşırı deniyorduk..eşime selenyum ve e vitaminini içeren bitkisel bir ilaç verdim..bunun yanı sıra keçi boynuzu tozu,keçi boynuzu pekmezi,dut pekmezi,tarçın,bal karışımı yapıp hergün eşime yedirdim kendim de yedim ..çam fıstığı yedim bol bol(yumurtaları olgunlaştırıyormuş..ben gerçi bunu bilmeden yedim.. yararını sonradan öğrendim ama isabet olmuş)..eşim sigara içiyordu bıraktırdım..tüm bunları uygulamaya başladıktan 1 ay sonra hamile oldugumu öğrendim..bunların bir yararı dokundu mu bilmiyorum..

teşekkür ederim bilgiler için.yazdığınız hastalığın ne olduğunu bilmiyorum ama sperm sonucu olarak bizimkinde de hem sayı hem hareket sorunu var....

gözünüz aydın.eşiniz herhangi bir vitamin, ilaç veya bitki kullandı mı?paylaşırsanız sevinirim...

geçen yıl düşükten sonra 3 ay keçiboynuzu kürü uyguladık. ayrıca pekmezini kullandık. fakat bunları kullanmak hiç bir şeyi sayıyı veya morfolojiyi etkilemedi. çünkü sayı aynıydı spermin 1. derece olan varikosel 2. dereceye çıkmıştı. demekki zamanı allah tarafından böyle belirlenmiş diyorum.tüp doktorum gnc den bi ürün kullandırmıştı. diyeceğim oki hiç birinin faydası olmadı bizde
yüce rabbimin izniyle oldu. umarım sizlerde işe yarar faydasını görürsünüz:Saruboceq:

mrb kızlar eşimin spermiyogram sonucunu yorumlarmısınız?
ilerihızlı hareket:0
ileri yavaş hareketli:4 %16
olduğu yerde hareketli:9 %36
hareketsiz :12 %48
ml de 25 milyon serm
toplam sperm:88milyon
like faksiyon:25 dk
toplam hacim:3.5 ml
her sahada:12-14 lökosit

arkadaşlar tedaviye başladım bende herşey normal eşimde hareketli sper sayısı yüzde 30 çıktı ilk önce ilaç tedavisi deneyeceğiz dedi 3 ay sonra gerekirse aşılama ya ilaç tedavisi nasıl oluyor ne gibi yol izleniyor bilen varmı...

benım esımın ılk testı oldu cnm ıkı aylık evlıyız sperm ı 2bın gıbı cıktı hareketlılı yuzde onbes ınanın on gundur aglıommm sızce normal yolla kalırmıyım hamılelee yardımcı olursanız sevınırım

ne kadar surede oldun cnm ben 2aylık evlıyımm dr a gıttık sperm ı 2bınlerde cıktıı 10gundur aglıomm normal yolla kalırmı yım sızce... kaç ay deendınızde kaldınız nolur bı tesellı verın

bizim sper 2mılyon faaln ama iğnesı hapı yok dedı doktor tedavısı yokmuş varıkosel degılmış.....hareketlılık yuzde 15 o kadar gerılom kıı normal yolla olurmu sızceee

benim eşiminde siperm sayısı düşük çıktı bende herhangibir sorun yok
benim sorunum iyi bir doktor bulamamak,gittiğimiz hastane biraz paragöz çıktı ve daha ilk muayenede tüp bebek dedi şaşırdık kaldık normal yolla ve aşılama sonuç vermez dedi başka doktora da gitmedim
bu site aracılığıyla nasıl bir yol izlemem gerektiğini anlamaya çalışacam inşallah.

arkadaşlar topik nedir cahilliğimi mazur görün daha bugün üye oldum gurup kurmak gibi bişey sanırım ama nasıl oluşturuluyo bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi?

canım açılan konuya topik denir yani her konu ayrı bir topiktiropuyorumnanaktan
ayrıca bu cahillik değildir tatlım kendini üzme istediğinide her zaman sor arkadaşlar yardımcı olur muhakkak
canım bi dr bağlı kalmayın sakın tek testle hareket etmekte doğru değildir
moralinizide bozmayın sakın
sonuçları yazarsan yardım etmemiz daha kolay olur

ben 3 senelik evleyim ve 15 aydır korunmuyorum sebebini öğrenmek için ikl kez doktora gittim fakat eşimin sperm sayısı düşük çıkınca doktor bize bunun tedavisi yok siperm çoğaltmak diye bişey yok siz ancak ve ancak tüp bebek le çocuk sahibi olabilrisiniz diyince eşimde bende çok üzüldük.
daha sonra da doktora gitmedim ben direk tüp bebek yaptırmak istemiyorum zaten maddi gücüm şuan muüsait değil ki tüp bebek çok pahalı birşey. ben doğru bir adres arıyorum sitede çok okudum yumurlama takibi yaptıran ay ay kontrollere giden doktora gidip çatlatma iğnesi vurulup normal yolla ilişkiyle hamile kalabilenleri okudukça moralim düzeldi ve hiçbirşey imkansız değil inşallah birgün bende o çift çizgiyi görürüm.

TAMAMEN SALLAMIS.BOZMAYIN MORALINIZI BIR SURU BITKISEL KURLER VAR. SPERM SAYISINI ARTIRICI VE HAREKETILI SPERM SAYSINI ARTTIAN. IBRAHIM SARACOGLUNUN SITESINDEN YARARLANMANIZI ONERIRIM. BZ FAYDASNI GORDUK SIMDIDE ARI SUTU ICIYOR HER SABAH ESIM.
ISTANBULDA TURKYE HASTANESINDE AYSE DUMAN VAR ONU TAVSIYE EDERIM SSK DA GECIYOR COK POZTIF BIR KADIN

AMA ONCE MORAL LAZIM. BOZMAYIN HEMEN MOARLINIZI

TEZ ZAMANDA MUJDENIZE KAVUSMANIZ DILEGI ILEkaydirigubbakcemile5

kızlar ben kendimden size örnek verecem.benim evliliğin ilk ayında hamileliğim oldu şimdi 7 yasında oğlum var yaklasık 3 yıldırda 2. bebek için uğraşıyoz. eşimde sperm sayısında düşme çıktı.pregly 5000 iğne ve menogon hap verdiler.eşim 4 ay kullandı o ilaçları hiç aksatmadan.ama olmadı yine.
en son 2 ay önce aşılama yaptıralım dedik oda benim yumurtalar aşılamadan önce çatlamış diye aşılama yapmadılar ve hormonlarım allak bullak oldu.erken adet oldum.
sonra bi arkadaş eşine havuç suyu içir dedi.1 ay boyunca her akşam 1 su bardağı havuç suyu limon karışımı verdim eşime.
ama hiç sperm tahliline gitmedik o arada.
dün test yaptım 3 gün geçti adetimden ve sonuç pozitif çıktı.
bana havuç suyunu tafsiye eden arkadaşta aynı şekilde 1 ay kullandırmış eşine havuç suyunu ve oda hamile kalmıs. bence denemeye değer.
allah herkesin kucağını bebişlerle doldurur inşallah hayırlısıyla:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…