G
gullucan
Ziyaretçi
- Konu Sahibi unutmabirgun
-
kızlar ben kendimden size örnek verecem.benim evliliğin ilk ayında hamileliğim oldu şimdi 7 yasında oğlum var yaklasık 3 yıldırda 2. bebek için uğraşıyoz. eşimde sperm sayısında düşme çıktı.pregly 5000 iğne ve menogon hap verdiler.eşim 4 ay kullandı o ilaçları hiç aksatmadan.ama olmadı yine.
en son 2 ay önce aşılama yaptıralım dedik oda benim yumurtalar aşılamadan önce çatlamış diye aşılama yapmadılar ve hormonlarım allak bullak oldu.erken adet oldum.
sonra bi arkadaş eşine havuç suyu içir dedi.1 ay boyunca her akşam 1 su bardağı havuç suyu limon karışımı verdim eşime.
ama hiç sperm tahliline gitmedik o arada.
dün test yaptım 3 gün geçti adetimden ve sonuç pozitif çıktı.
bana havuç suyunu tafsiye eden arkadaşta aynı şekilde 1 ay kullandırmış eşine havuç suyunu ve oda hamile kalmıs. bence denemeye değer.
allah herkesin kucağını bebişlerle doldurur inşallah hayırlısıyla:Saruboceq:
canım gozun aydın.benım esımdede sperm cok dusuk.100,000 dendı ve bız umutta ulun beyde denedım ılk tup bebk denememızı ve olmadı.tabıkı nasıp degılmıs ama esımın spermlerı yıknadıktan sonra 45-50 adet kalmıs doktor cok dusuk cıktı dedı ve tup bebk denemesınden sonra urologa gorundu hıc bır problem yok fsh sı herseyı normal.varıkosel hıc bır sey yok gozukuyor.suan umutta donmus spermlerımız var doktor her ıhtımale karsı donduralım dedı.2 hafta olcak kecı boynuzu ıcırıyorum.
nıhalcan cıkayan candan umıt kesılmez ıste esıme 3 ay ara vermeden doktor vıtamın ve yanında 2 hap daha verdı.bende senın uyguladıgın havuc suyunu denemek ıstıyorum ne kadar lımon sıkıyon havuc suyuna.bunlar hep sebep sıfa allahtan umıdımı hıc yıtırmıyorum kızlar bılemezsınız allah ol derse olur ama tabıkı tedavını arıcan nasıpse olur.bana akıl verımsınız ne yapmalıyım.varmı bıızm gıbı olan arkadaslar.
havuç suyunu bende duydum adnan saraçoğlunun kitabında okumuştum
ve her akşam bende havuç suyu sıkmaya başladım.havuç suyu ayrıca baş ağrısı ve migrene iyi geliyormuş bende migren hastasıyım banada iyi gelir diye bende içiyorum
bu arada bebiş gelsin diye denemediğim şey kalmadı.
sabahları aç karna eşime bir kaşık arı sütü bir kaşık mesirmacunu yediriyorum
akşam yemekten bir saat sonra havuç suyu içiyoruz ayrıca incir kürü ve keçi boynuzu kürü hazırlıyorum onlarıda gece yatarken içiyoruz daha siperm tahlili yaptırmadık ama umutluyum inşallah bizede şifa olur bu kürler.:ecrin_bebek:
kızlar ben kendimden size örnek verecem.benim evliliğin ilk ayında hamileliğim oldu şimdi 7 yasında oğlum var yaklasık 3 yıldırda 2. bebek için uğraşıyoz. eşimde sperm sayısında düşme çıktı.pregly 5000 iğne ve menogon hap verdiler.eşim 4 ay kullandı o ilaçları hiç aksatmadan.ama olmadı yine.
en son 2 ay önce aşılama yaptıralım dedik oda benim yumurtalar aşılamadan önce çatlamış diye aşılama yapmadılar ve hormonlarım allak bullak oldu.erken adet oldum.
sonra bi arkadaş eşine havuç suyu içir dedi.1 ay boyunca her akşam 1 su bardağı havuç suyu limon karışımı verdim eşime.
ama hiç sperm tahliline gitmedik o arada.
dün test yaptım 3 gün geçti adetimden ve sonuç pozitif çıktı.
bana havuç suyunu tafsiye eden arkadaşta aynı şekilde 1 ay kullandırmış eşine havuç suyunu ve oda hamile kalmıs. bence denemeye değer.
allah herkesin kucağını bebişlerle doldurur inşallah hayırlısıyla:Saruboceq:
inşallah canım allah bizlerede nasip eder bebişlerimizi kucağımıza almaya.umudumuzu yitirmememiz lazım.herşey allahtan olacağı warsa bi şekilde oluyo.arkadaşım wardı kız adet bile görmüyodu şimdi 3 aylık hamile.stresten umutsuzluktan uzak duralım yeter.
canım geçmiş olsun bebeğinizin kalp atışlarını falan duymuşmuydunuz yoksa boş gebelik miydi? seni çok iyi anlıyorum şu an aynı durumdayız.
Merhaba paylasiminizi okudum bizimde.sizinkine benzer bir durumumuz var uzun zaman geçmiş üzerinden çocuğunuz oldumu acaba?bizim souçlarımız da sizinkine benzer.üç kere analiz yapıldı.ilkide 3 milyon, ikincisinde 400.000, üçüncü de ise yıkamadan sonra 100.000 çıktı.ayrıca sadece yerinde hareketli sperm var.ankarada kaan aydos normal yoldan şansımızın az da olsa olduğunu söyledi.bana pek inandırıcı gelmiyor.şimdi bi tedavi uyguluyor eşime.sonuçlarına göre tüp bebek konusunda adım atacağız. bu arada biz 1.5 yıllık eviliyiz.ve 6 aydır korunmuyoruz.ben kontrol amaçlı ikimizin de baktırmasını istemiştim 3 ay önce.iyi ki baktımışız. ben 30 eşim 39 yaşında.bakalım.zaman gösterecek neler olacağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?