Erkek İnfertilitesi Sperm Sayısı Düşük Olup Da Normal Yolla Çocuk Sahibi Olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım gozun aydın.benım esımdede sperm cok dusuk.100,000 dendı ve bız umutta ulun beyde denedım ılk tup bebk denememızı ve olmadı.tabıkı nasıp degılmıs ama esımın spermlerı yıknadıktan sonra 45-50 adet kalmıs doktor cok dusuk cıktı dedı ve tup bebk denemesınden sonra urologa gorundu hıc bır problem yok fsh sı herseyı normal.varıkosel hıc bır sey yok gozukuyor.suan umutta donmus spermlerımız var doktor her ıhtımale karsı donduralım dedı.2 hafta olcak kecı boynuzu ıcırıyorum.
nıhalcan cıkayan candan umıt kesılmez ıste esıme 3 ay ara vermeden doktor vıtamın ve yanında 2 hap daha verdı.bende senın uyguladıgın havuc suyunu denemek ıstıyorum ne kadar lımon sıkıyon havuc suyuna.bunlar hep sebep sıfa allahtan umıdımı hıc yıtırmıyorum kızlar bılemezsınız allah ol derse olur ama tabıkı tedavını arıcan nasıpse olur.bana akıl verımsınız ne yapmalıyım.varmı bıızm gıbı olan arkadaslar.

merhaba arkadaşlr aranza yeni katıldım.2.5 yıllık ewliyim.korunmayı bıraktıktn sonra ilk 3ay hamile kalamadm.dr.gittiğmzde eşimin spermleri yavaşmış.üroloğa gitti.vitamin wermişti.daha ilaca baslamadan hamile olduğumu öğrendim.tabi bu 3 ay sürdü we düşükle sonuçlandı.hiçbir sebebide yokmuş kopmuş sadece.şimdide hamile kalamıyorum.çok üzülüyorum....

tedavi de oluyorz ama faydasız.keçiboynuzu pekmezi birde bıldırcın yumurtası içiyor eşim havuç suyunu bende denicm.inşallah sonuç alırız.allah hepimizin yüzünü güldürsün....

havuç suyunu bende duydum adnan saraçoğlunun kitabında okumuştum
ve her akşam bende havuç suyu sıkmaya başladım.havuç suyu ayrıca baş ağrısı ve migrene iyi geliyormuş bende migren hastasıyım banada iyi gelir diye bende içiyorum
bu arada bebiş gelsin diye denemediğim şey kalmadı.
sabahları aç karna eşime bir kaşık arı sütü bir kaşık mesirmacunu yediriyorum
akşam yemekten bir saat sonra havuç suyu içiyoruz ayrıca incir kürü ve keçi boynuzu kürü hazırlıyorum onlarıda gece yatarken içiyoruz daha siperm tahlili yaptırmadık ama umutluyum inşallah bizede şifa olur bu kürler.:ecrin_bebek:

inşallah canım allah bizlerede nasip eder bebişlerimizi kucağımıza almaya.umudumuzu yitirmememiz lazım.herşey allahtan olacağı warsa bi şekilde oluyo.arkadaşım wardı kız adet bile görmüyodu şimdi 3 aylık hamile.stresten umutsuzluktan uzak duralım yeter.

canım ya hayırlı olsun ben seni başka bir topikten hatırlıyorum beraberdik sende hatırlarsan... ne güzel hamş kalmışsın bende hala uğraşıyorum darısı benimde başıma inşallah... isteyen herkese nasip etsin rabbim...

canım geçmiş olsun bebeğinizin kalp atışlarını falan duymuşmuydunuz yoksa boş gebelik miydi? seni çok iyi anlıyorum şu an aynı durumdayız.

canım geçmiş olsun bebeğinizin kalp atışlarını falan duymuşmuydunuz yoksa boş gebelik miydi? seni çok iyi anlıyorum şu an aynı durumdayız.

hayır canım duymuştuk hersey normal gidiyodu.tedavi görmeden hamile kalmıştım.geçen yıl şubatta kalmştm nisandada düşük yaptım.cumartesi günü dr.gittik kalp atışlarnı duyduk bir sewinç bir heyecan pazartesi sabahı da düşürdüm..allah kimseye yasatmasın.

canım uzulme ınsaalh ıkıncıdede normal yolla hamıle kalırsın tabıkı cok zor ama hayat oyle yada boyle devam edıyor

herkese merhaba..bizde 1,5 yıldır deniyoruz olmuyo.bende ovülasyon sorunları oldu stresten..ama asıl sorun eşimde hareket ve morfoloji.ekimde kruger yöntemine göre yapılan testte toplam sayı 92 mlyn..ileri hareket:%9..morfoloji:%3 idi....internetten araştırdım epey ve proxeed plus ı buldum,eşim o testten bu yana kullanıyo..geçen hafta bi tıp fakülteside tekrar test yapıldı..ama kruger yöntemi değildi..50 dk.geç sayım yapıldı.buna rağmen toplam sayı 195 milyon...ileri hareket:%13 çıktı.maalesef morfolojiye bakılmıyormuş,ondaki değişkliği öğrenemedik.kruger metodu olmadığından kıyas yapmak ne kadar doğru olur bilemiyorum.ama bu ilacı inceleyin derim ben..inşallah yüzümüz tez zamanda güler:)

eşimde 1 milyon bile sperm olmadı hiçbir tahlilde hatta bir seferinde "sıfır" çıktı yıkama sonrası. Bildiğiniz üzere 1 tane olması yeterli :) iki kızım var 3 sene arayla ve ikisinede normal yollardan hamile kaldım. Tüp bebek ve aşılamalar tutmamıştı :) Mevlam kimseyi evlat kokusundan mahrum bırakmasın

Merhaba kimse yok mu bende onbeş aylık evliyim çocuk istiyorum ama olmuyo ilişkiden hemen sonra sıvı kendini dışarı atıyor

Merhaba paylasiminizi okudum bizimde.sizinkine benzer bir durumumuz var uzun zaman geçmiş üzerinden çocuğunuz oldumu acaba?

Merhaba tatlım ben şimdi 11 haftalık hamişim çok şükür Rabbim nasip etti sonunda isteyen herkese de nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…