Pekiz siz sadece iğneyle mi bu sonucu elde ettiniz yani bi besin takviyesi bir şeyler yapmadınız mı benim doktorum ne bir ilaç verdi ne şunu yapın bunu yapın dedi tüp bebek diğer türlü bebek sahibi olamazsınız dedi. Ama sizin adınıza çok sevindim. En kısa zaman da hamile kalırsın inşallah ve sağlıklı şekilde kucağına alırsın...
Sagol Arkadasim Allah hepimize yardim etsin yuzlerimizi guldursun . Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.Gözünüz aydın canım.
Mücadeleyi bırakmayın.
İnş gelecek sene bu aylarda bebişini uyuturoe olursun
G
balla karıştırabilirsin,sütün içine koyarak içirebilirsin.meyve suyunada karıştırabilirsin.arkdaslar birsey soracagim bilen varsa yazabilirmi lutfen????
keci boynuzu sparis etmistim adam bana toz haline getirip yollamis daha iyiymis kendince
ben yurtdisindayim artik geride gonderemem...
nasil uygulucam ben bunlari pekmezle karistirip esim yedi ama zorlaa yemek istemedi kaldi
baska naasil yapabilirim yaa...adama sanki toz haline getir diyen oldu
aman ne sinir oldum sormayinklava:
Mrb.
2 yıldır korunmuyoruz ama son dokuz aydır da günümüzü takip ediyoruz dr. Gidip geliyoruz ondan önce o kadar üstüne düşmemiştik ama 9 ay çok sıkıntılı geçti her ay test yaptım her ay kendimce belirtiler buldum kendim de ama tabi hep hüsran hep hüsran dr hiç bir sorunumun olmadığını söyledi falan derken bu ay eşime sperm analizi yaptırdım ve yıkıldık
sonuçları
sayı 6 milyon
morfoloji%4
miktar 5 ml
dr. Tüp bebek dedi. Aşılama olmaz ve normal yolla hamile kalman imkansız dedi. Internetten araştırıp keçiboynuzu kürünü falan duydum hemen uygulamaya başladık her akşam ballı süt sabah dut pekmezli süt z.yağında bekletilmiş incir yediyorum ha bir de z. Yağı ile normal pekmezi karıştırıp içiriyorum.unu bir yerden duymadım ama sadece z. Yağını içirmek için pekmezi kullanıyorum yanında çünkü içmez normal de. Ama moralmen çöktüm çalışamıyorum hiç kimseyle konuşmak istemiyorum çocuk görmek istemiyorum. Delirmek üzereyim...
kızlar arı sütü bitkisel kapsül kullanmıştı eşim 30 milyon artış oldu. ilacın ismini burda yazmam olur mu bilmiyorum ama ben de bu ay içtim bakalım sonucumuz ne olacak.
7.havuç kürü (ibrahim saraçoğlu-sperm hareketliliği)
Yapılışı
1 ay boyunca akşamları taze sıkılmış havuç suyunu eşinize içirin
Not:Keçibıynuzu kürü ile aynı zamanda uygulanmaz!
kızlar biz geçen eşimle gıttık aktara tribulus ballı macunu verdı folik acid verdı bıtkısel kapsul bakalım onları kullanaz 3 ay falan folik acid kullandıran varmı eşine
canım benim eşim o dediğin macun ve vitaminleri kullandı
bizde durum normale döndü sayılır
ben ve eşim folik asit kullanıyoruz ve eşime keçiboynuzu kürünü yapıyorum,gerçi çalışmalara yeni başladık ama nolur nolmaz diye yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?