canım ben de de var ama ben hiç kontrol etmiyorum bence sen de etme çünkü mikroba açık yer sonuçta mikrop fln kaparsın
iyi düşün iyi olsun.ama bir ay sonra ve bundan sonraki 6 aylık yada yıllık kontrollerini aksatmadan git endişe etmene gerek yok
zaten benim dr eğer kayarsa senden kaynaklanmaz ben iyi takamamışımdır dedi ama kaymadı şimdiye kadar
bende bakırlı spiral taktırdım 5 ayım bitti ve bende hiç kontrol etmedim sende etme kontrollerde bakarlar sen dokunma ciddi zarar verebilirsin ,şöyle söyliyim bu varken sporun zararı olsaydı ebe derdi banada ,,sadece dediği adetliyken ağır kaldırma onun dışında yasak yok dedi,,,ve ben ip atlıyorum ne zamandır mesela evde ve kayma olmadı bi ara ağrım vardı ama ip atlamayalı 1 hafta olmuştu ondan olamazdı neyse dkra gittim ultrasonla alttan baktılar ve hiç bi sorun yokmuş yerinde herşey mükemmel yolunda dedi dk. çok sevindim,,zaten kayma olursa ağrın olurmuş zaten öyle anlarmışşın yoksa kaymaz yani öle kolay kolay dedi dk. aklında olsun ağrın olursa şüpelen okey hadi bye:79:
hayır kesinlikle hem arkadaşın dediği gibi enfeksiyona açık bölge hemde kendimiz elle muayne edersek kayarmış dün öyle söyledi doktorum canım bilgine
spor yapabiliyorsun hic sorun olmuyor.Ama ben hic kontrol yapmadim dokotra srdum yapma dedi.Hormonlu spiral kullandim 7 ay simdi hormonsuza gectim 1 ay sonra kontrola geceicem ager kaymamissa bir sey olmaz demisti doktor,
Merhaba kızlar size bir soru sormak istiyorum ben evlendiğimden beri yasmin kullanıyorum 14 ay oldu ama yan etkilerinden rahatsız olmaya başladım. Henüz doğum yapmadım 2-3 sene de yapmayı düşünmüyorum sizce spiral taktırmam uygun mudur? Doğumdan önce taktıran var mı aranızda?
Merhaba kızlar size bir soru sormak istiyorum ben evlendiğimden beri yasmin kullanıyorum 14 ay oldu ama yan etkilerinden rahatsız olmaya başladım. Henüz doğum yapmadım 2-3 sene de yapmayı düşünmüyorum sizce spiral taktırmam uygun mudur? Doğumdan önce taktıran var mı aranızda?
Kızlar benimde sorularım var yanıtlarsanız cok makbule geçer 10 aydır spiral kullanıyorum adetim feci kanamalı oluyor sizce tampon kullanmamda biir sakınca olur mu.. Birde adetim cok uzun suruyor 5. Gun tam bitiyor sanıyorum yeniden geliyor böyle başlayıp kesile kesile 10 günü buluyorum. Spiralim bakırlı bu şekilde olması normal mi spiralden beri var bu sorun
canım tampon konusunda bişey diyemiycem,benimkide bakırlı takıldı 6.ayımdayım ve kanamam 3gün sürüyo gayette normal geliyo,zaten ben çabuk döndüm eski halime ilk ay çok kanamam oldu ve 6gün sürmüştü,ara kanamamda olmadı,sadece taktırdığım ay regl bittikten sonra lekenme oldu 5aydırda böyle bi sorunla karşılaşmadım,ama her bünye aynı değil,ama normal olduğunu söyleyebilirim ,yalnızca ben biraz şanslıyım sanırım
Kızlar benimde sorularım var yanıtlarsanız cok makbule geçer 10 aydır spiral kullanıyorum adetim feci kanamalı oluyor sizce tampon kullanmamda biir sakınca olur mu.. Birde adetim cok uzun suruyor 5. Gun tam bitiyor sanıyorum yeniden geliyor böyle başlayıp kesile kesile 10 günü buluyorum. Spiralim bakırlı bu şekilde olması normal mi spiralden beri var bu sorun
ya arkadaşlar ben dört ay önce doğum yaptım yaklaşık biray önce falan spiral taktırdım ve adet olam gereken tarihte olamadım onbeş günü falan geçti hamile kalma olasılığım yok çünki yeni döndüm talildeydim annemin yanında şimdi napıcamı bilemiyorum bunu yaşayan varmı akıntı ve sonrasında ufak kanlı bi akıntı dışında bi şikayetim olmadı ama adet gecikmasine bi anlam veremedim doğrusu böyle olan varmı acaba geç adet görüpte sonradan düzene giren arkadaşlar varmı ki? yoksa bi sorun mu yaşıyorum farkındamı diğilim bilemedim doğum sonrası ilk adet baya yoğun yaşadım bi sonraki baya az dı biraz tuhafıma gitmişti ondan sonraki daha da az gördüm iki üç ped zorla battı diyebilirim normalde beş gün sürerdi ve ilk üç günü gayet iyi görürdüm kusura bakmayın nolur baya yazdım ama canım baya sıkkın bu konuda bazı sitelere baktım cevabını pek bulamadım dr başvurun yazıyo pek açıklama yok akıntı falan konusunda muayeneye gitmiştim yerindemi diye sıkıntın geçmezse üçay içinde jinekoloğa git dedi ordaki dr ama adet sorunumu daha bilmiyodum olurum diye düşünmüştüm döndüm baya geçti hala göremedim lütfen yardımcı olabilcek biri varsa sevinirim beklememi lazım acaba bunun içinde üç ay falan ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler:26:
ah canım yaa,ben öyle bi sorun yaşamadım,ilk aylar hep düzenli ve gününde geldii,ben bebeğim 7aylıkken taktırmıştım,,ve ilk hafta akıntı oldu kırmızı sonra ilk ay geldi ve 6gün sürmüştüü,ara kanamam olmadı sonrasındaa,ve her ay 18inde başlar ve 3gün sürer şimdi 7 ay bitti,ama 4ay önce tam 10gün geciktii,ve gebeyim diye çok korktum stres yaptım hergün neden gelmiyo diye kafaya taktığım içinmiş gecşkmesi psikolojik yanii,neyse gördüm sonundaa,bide geçen ay 18inde başlaması gerekirken 10unda başladı ve bu ayda 5şinde başladı geriye gitmeye başladı bendede ,niye erken geliyo anlamadım,,öyle yanii,bence stres yapma biraz boşver,takma,,eğer gelmezsede taktırdığın yere kontrole git,baksınlar sorun ne
kızlar bişi sorcam spiral taktırdıktan sonra cinsel ilişkiden sonra temizliğiniz nasıl yapıosunuz spiralim kaymıs çıkardılar şimdi gene taktırcaz bu konuda acil yardım lazımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?