- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
ewet ben içinide temizlemiştim eee peki kalanları nasıl halletcez ya
ewet ben içinide temizlemiştim eee peki kalanları nasıl halletcez ya
arkadaşlar bana yardımcı olabilecekmisiniz??? 9 yıl önce ria taktırdım. kızım dogduktan 3 ay sonra ilk regli oldugumda takıldı saglık ocağında 10 yıllık olduğu söylendi... Kontrolden felanda bahsedilmedi... Eee çocukluk cahillik vardı kendim de akıl etmedim hiç kontrole gitmeyi.. hiç bir yan etkisi hiçbir zararını da görmedim. taa ki şimdiki eşimle evlene kadar.. ilişki sırasında çok canım yanıyor.. burda ve başka forumlarda okudum ki adet sırasında çıkarılıyormus ama ben bir ebe arkadaşa danışmıştım adet olunmadıgı zaman çıkarılacak demişti... takılırken hiç acımamıştı ama ben şimdi çıkartmaktan çok korkuyorum acıyacak diye.. ilişki sırasındaki acı aklıma gelince kimbilir çıkarılırken nasıl acıyacak gibi bir düşünce oluştu bende ve çok korkuyorum bana tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi acaba??
Canım hiç korkma benim çıkarttı geçen sene doktorum sordu çekeyim mi kalsın mı die tedavi görüyordum çekin o zaman dedim elindeydi doktorun şok oldum hemencecik çıktığına korkma hiç rahat sakin ol
benim 8 aylık bir bebeğim var artık bende korunmak istiyorum daha önce belara hap ile korundum ama
şimdi spiral kullanmayı düşünüorum fakat korkuyorum kanamanın normalden fazla geldiğini ve ağrılı geçtiğini duymuştum.eczanedenmi alayım sağlık ocağımı bilemiyorum kararsız kaldım.spiralin başka yan etkiside varmı?acaba
kızlar bişiy söyleyin bu kararsızlıktan kurtarın beniiii
CANIM ÖNCELİKLE HERKEZİN BÜNYESİ FARKLIDIR BUNU BİL.BENDE KENDİMİ ANLATAYIM RAHAT OL BENCEE,,BENİM 1sene dolmak üzere 1kaç ay sonra,bende şuanda hiç bi farklı bişey yok olmadıda,ilk aydan düzene girmişti..kanamam 3gün sürüyo,biraz yoğun oluyo kanama okadar,,bide benim hiç ağrım olmazdı evvelden,,taktırıncada olmadı bazı aylar ilk gün kasık ağrım oluyo hissettiriyo yanii okadarsen rahat ol taktırırkende hiç acımıyo sinek ısırığı derlerya saniyelik öyle bişey,,bende korkuyodum acır diye ama neyse öyle işte bide ben sağlık ocağında taktırdım kontrollerimede gittim hiç bi sorun çıkmadı şimdiye dek darısı başına tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?