Kızlar 4 aylık meleğim var eşim askerde ziyaretine gitmek istiyorum gitmeden öncede spiral taktırmam gerekiyor ama hastalığım yeni bitti spiralin takılması için illa hastamı olmam lazım bebeğimin kontrolleri için düzenli olarak sağlık ocağına gidiyorum ama kayınvalidem sağolsun pıt pıt peşime takııyo hemen utandığım için o yanımdayken doktorada soramıyorum
sonunda bende taktırdım ve 3 hafta oluyoı şimdilik bi sorun yok ve öyle abartılacak acı falanda yok üstelik sezeryanlıyım ve rahim boyum normale göre kısaymış ebe takmak istemedi ama ısrarıma dayanamadı. ee nede olsa 3. olucak kazama maza olursa amaaaan Allahım esirgesin. ve 1 hafta snr kontrolüm var eger kayma falan olmadıysa devam. kondomla acaba falan demektense bende en iyisi tavsiye ederim kızlar.
canım bende 2'ci bebişten sonra taktırdım bi senem dolucak yakında,ama aman diyim spirle güvenipte rahat olma okadar,ben yinede dikkatli oluyorum,mesela en kolayından yumurtlama günüme dikkat ediyorum o günlerde içe boşalma olmuyo,çünkü spiralle hamile kalanları çok gördüm,korkuyorum hala açıkcası,sende saldım çayıra mevlam kayıra yapma,3.ü kazara olur molur diye her ay yine korklarım oluyo,ama yumurtlama gününde dikkatliysek ozaman bende rahat oluyorum tavsiye ederim dikkat et,allahım olan yavrularımıza sağlık sıhhat versin kazalardan belalardan korusun rabbim,,
ALLAH'ım isteyenlere versin bundan sonra çocukları,,yavrularımın ömürlerini uzun etsin,bizi onlardan ,,onlarıda bizde ayırmasın
slm bayanlar ria kullanan arkadaşlara bi sorum olcak beim kontrolüm regldan snrydı bugün regl bitti fakat rianın ipini hissede biliyorum ve kasıklarımda agrı var bunlar normal şeylermi yoksa bi kaymamı olmuştur ltf acil cevap istiyorum.
mrh arkadaslar gecen ay sprıal taktırdım bu ay kontrolum var adetlı ıken mı adet bıtıncemı gıtcem.doktoru arayamadım.sizce??????
tamm işte reglin bitmiş kontrole gitseydinya,,oraya sorarsın bu soruları,,
kendimce söyliyim,bendeilk zamanlar ipi hissediyodum sanırsam eğer oysa batma hissi oluyodu ama aylardır tık yok,unuttum bile ria varmı yokmu..
ama ağrı normaldir,eğer spiralden öncede regl zamanında ağrı oluyoduysa normaldir,ama şöyle bişey benim takılmadan önce regl zamanında ağrım hiç olmazdı,şimdi ağır kaldırınca falan ağrım oluyo,çünkü ağır kaldırmak yasak dedi bana kayma yapabilirmiş,ama çocukları aniden kaldırınca ağrı oluyo,neyse geçmiş olsun bişey olmamıştır umarım
selam kızlar bende dogumdan 2 ay sonra takmıştmama felekat agrı ve aşırı kanamam oluyo 2 sene oldu korkuyorum ddoktora gitmeye yaa ama 2 bebişi düşünüyorum oyüzden çıkaracam saaglık ocagında taktırmıştım sdaglık ocagında çıkartırlarmı şimdiii
mrh arkadaslar gecen ay sprıal taktırdım bu ay kontrolum var adetlı ıken mı adet bıtıncemı gıtcem.doktoru arayamadım.sizce??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?