Spor salonu

orada taş gibi uzun boylu adamlar dururken sizin pörsümüş kocalarınızı kim ne yapsın ya?
E nerden biliyorsunuz adamın fiziğini de pörsümüş diyorsunuz?
Hadi diyelim şu an göbekli falan, 2-3 aya vücudu değişmeye başlayacak o zaman sizin tabirinizle "taş gibi" olursa düşünür müsünüz?
İşte sizin gibi düşünenler yüzünden insanlar tedirginlik yaşıyor.
Orası taş adam bulma salonu değil çünkü.

Ben kendim istiyorum mesela gitmesini spor salonuna. Sosyalleşsin kendine zaman ayırsın isterim. Nasıl kıskanılmaz diyenler var ama gerçekten kıskanmam ve kıskanç değilimdir zaten. Aldatmanın cinsiyeti yoktur, yeri zamanı yoktur. Her an kocam beni aldatıcak düşüncesiyle yaşayamamki tut ki yaptı boşanırım. Hayatıma devam ederim. Haytta hiç bir şeyin garantisi yok. İşim var Maddi gücüm var özgüven de sorunum yok. Hayatım kocamın etrafında dönmüyor beni aldatmasın diye de fanuslara koyamam o da bana yapamaz. Rahat olun biraz evliliğinizin, aşkınızın tadını çıkarın. Paronayaklaşmayın.

Az buçuk, klasik spor salonu geyiklerine takıldığınızı anladım.
Ve fakat diğer yorumcular da haksız sayılmazlar.
Eşinize, kendinize güven meselesi bu.

Esiniz sizden neden son zamanlarda bakimli olmanizi istedi.Onceden bu halinizi begeniyor du degil mi?Simdi ne olmus.Su dusunceyi kafanizdan atin siz varsiniz esinizin hayatinda gitsin spor salonuna biseycikler olmaz.Git canim git de belli etme kiskandigini:))

şahsen ben eşimin direk karışık salona gitmesini isterim.
dışarıdan gördüğüm kadarıyla sadece erkeklere özel olan salonlar genelde pis oluyor ve şartları da kötü oluyor havalandırma duş vs gibi.

orada taş gibi uzun boylu adamlar dururken sizin pörsümüş kocalarınızı kim ne yapsın ya?

Bu tarz konularda neden hep evli erkekleri pörsümüs, kısa, kel, gobekli olarak yansitiyorsunuz?
Evlenince çekip kısaliyor mu bu erkekler? Bence siz her gordugunuz taş gibi, uzun boylu adama bekardir diye yanaşmayin onlar da evli olabiliyor, agir olun biraz. :)

Karma spor salonları daha nezih oluyor benim gözlemim de.

Karma spor salonları daha nezih oluyor benim gözlemim de.

ahaha benim eşimin sadece erkek salonlarına şöyle bir bakınayım diye gitmişliği var, adam kaçarak eve geldi. o kokuda nasıl spor yapıyorlar diyor.
genelde gördüğüm yerler de böyle bodrum katı falan oluyordu benim de

valla kıskansam da kocama bu kötülüğü yapamam, adam azıcık kaliteli vakit geçirecek, içine etmeye gerek yok.
çok ortamdan tereddüt duyuluyorsa eşlik edilebilir nasılsa karma yani.

Konu sahibinin asil soylemek istedigi tam da bu.
Hay yaşa RIVAVIRA

Valla ben benim adamı ittiriyorum "Git, nereye gidersen git, six pack istiyorum artık, sıkıldım" diye, ama gitmiyor
Doğum sonrası kalan kilolarım ve göbek sorunum için gittim karma bir salona, gördüğüm en temiz salondu. Per aralarında o aletler silinirdi. Gün içinde belki en az 15 kere siliniyordur hepsi.
Kuralları katıydı, havlu ve spor ayakkabı (Sadece salon için kullanacağın) kuralını çiğneyemezdin, salona sokmazlardı.
Duşlar sürekli temizlenir, çöpler gün içinde defalarca boşaltılırdı. Yoğun bir salondu da, buranın en iyisi diyebilirim.
3 katlıydı, ilk kat bisikletli grup çalışmaları ve diğer kardiyo aletleri için, bir köşesi de haltere ayrılmıştı, orta kat pilates vb. egzersizler için, en üst kat masaj salonu-sauna vb. şeyler.

Bunun haricinde eski mahallemizde sadece erkekler için bir spor salonu vardı, direkt giriş katı.
Değil içine girmek, dışarıdan bile kokusunu alırdın yani o derece berbat.
Eşimi ikna edebilsem, eski çalıştığım salona yollayacağım direkt, gitsin ya iyice göbek bağladı.
Gitsin fosforlu sarı taytlı aplaların arkasında gaza gelsin kas yapsın, bana yarasın akjbsdajhv

Konu sahibinin asil soylemek istedigi tam da bu.
Hay yaşa RIVAVIRA

Ben konu sahibinin kiskanmasina yinede hak veremedim. Kadinlar her ortamda her yerde var. Kadinlara guven duymamiz gerekmiyor esimize duysak yeter. Her adam bazilarinin iki göz süzmesinin pesinden gitmez. Bende karma salona gidiyorum, esimde isterse gidebilirdi. Ama eşim daha cok koşarak form tutuyor.

ahaha o ablalara en çok gene kadınlar bakıyor,

benim gördüğüm erkekler selfie çekme derdindeler genelde, şöyle olmayan kasları bi şişirelim de profil fotosu yapalım

sen git yazdır kocanı, hocaya de eti senin kemiği benim

Pörsümüş? Ilk once bi terbiyeni takın haddini bil! Seviyesizlik yapma! Siz kocamı gözünüzde nasıl canlandırdınız bunu bilemiyorum ama kendisi vücudu fit kalsın diye gidenlerden! Boyu da gayet yerinde. Kocam diye demiyorum yakışıklı grubuna girebilecek bi erkek. Şimdi bahsettiğiniz taş grubuna dahil oluyor bu grupta olması kızların dikkatini mi çeker? Hey allahım ya ne tuhafsınız

Bulsun tabii :)

Anlamadin anlatiim :) benim yanimda ole yapamaz kimse sevdigim adama demek istedim bogarim demekle.. mecaz anlam vardir ya:)

:) ben çok iyi anladım. Yapan kadınlar var diyorum yaşadım ben bunu. Benim gözümün önünde olan şey dışarda da olur. Sizin de dediğiniz gibi "yanınızda yapamaz kimse" yanımızda oldukları zaman durum ayrı bizsiz oldukları zaman durum ayrı. Neden istemediğimi umarım anlatabilmisimdir

Bende spora git diyorum çünkü fiziğine önem veriyor. Cokta güzel bi yer buldum her seyi var içinde bana gelmişte adamlar hoduk gibi konusuyor diyo dışarı çık arkadaşlarınla buluş otur kalk diyenlerdenim. Ben sadece karma spor salonuna karşıyım

Aynen öyle, istemsizce totosuna kilitlenir kalırdım fit ablaların. "5 sene aralıksız çalışmam lazım herhalde böyle bir popo için" diye içlenirdim

Erkekler de kendi aleminde oluyor zaten, kendi kaslarını birbirlerine gösterir, şu alette şu kadar yapabilir misin iddiasına tutuşur, selfie çeker oynar dururlar yani en fazla goygoy yapacaklarsa. Ha illa bi kesmeye(!) gelen grup oluyor kadın-erkek fark etmiyor, ama bu onların kendi karakteri ile ilintili işte, gitse ne eşimi bağlar, ne de vaktinde beni bağladı. Rahatsızlık uyandıran olursa zaten bunu bizden önce salon görevlileri, hocalar fark ederdi. O kadar çok tip görmüşler ki direkt anlıyorlar kimin ne için geldiğini oralara ve uyarıyı çakıyor, gerekirse üyelik iptali yapıyorlardı. Bu salon kalitesiyle de ilintili.

Bi ikna etsem zaten hemen göndereceğim. Neredee o evlendiğimiz zamanki adam, neredee 4 sene sonraki adam.
Daha dün sataştım kendisine, ondan konuyu da bulunca yazdıkça yazıyorum. Six pack isterem diye tutturdum şu ara

Anlattin tabiiki:) o zmn kocanla abini yollamak yerine kendin gidecen :) valla suan ole bi imkanim olsa seve seve giderim ama firsatim yok cocuklar az buyusun haftada bi kac kez spora gidicem kas yapmaya kismetse:) kilo vermeye degil cunku kilo sorunum yok.

Buarada bencede karma salonlar daha bakimli.. oyleki gittigim spor salonunun fiyati ucuktu ama.. spa zumba diyetisyen ne ararsan vardi.

Esin bu tarif ettigin gibiyse sana son zamanlarda bakimli ol demesi mantikli sende saldiysan biraz tabi.Kafani sana bakimli ol demesi karistirmis ki bence tehlike sinyali bu.Bana normal gelmedi bunu demesi.

Esin bu tarif ettigin gibiyse sana son zamanlarda bakimli ol demesi mantikli sende saldiysan biraz tabi.Kafani sana bakimli ol demesi karistirmis ki bence tehlike sinyali bu.Bana normal gelmedi bunu demesi.

Hiç bir şekilde kilo alamıyorum tek sorunum bu. Takı sevmezdim takı takmaya başladım saçlarıma ombre yaptırdım e dışarı çıkarken makyajımı da yapıyorum. Ama genel de spor giniyorum sanırım biraz elbise giymem gerekecek topuklu ayakkabılar falan

Spora gidin, high karbonhidrat diyeti artı sporla kilo aldırırlar size. Üstelik ilerde iskelet sorunları da yaşamazsınız. Spor sadece kilo vermek için değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…