- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
E nerden biliyorsunuz adamın fiziğini de pörsümüş diyorsunuz?orada taş gibi uzun boylu adamlar dururken sizin pörsümüş kocalarınızı kim ne yapsın ya?
Hahahah :))) al isteee :))) böyle yorum yapanlara canım feda :)) bana karşı çıkan yorumları da anlıyorum haklılar sadece "senin kocan brad pitt mi, kızlar üstüne mi atlayacak, tasma bağla (cunku kocam evcil bi hayvan), sokağa salma." Bu yorumlara dayanamıyorum. Ne anlatmak istediğimi anlamayip kendi kafalarında kurup yazanlar bunlar :))
Aynen öyle. Tabi ki kadınlar aaa erkekk deyip üstüne atlamayacak :) ama korkuyorum. Seviyorum ve seviliyorum. Artık kendime guvensizligimden mi kaybetme korkusundan mi bilmiyorum. 1.5 yıldır evliyiz ters bi hareketini görmedim. Bi de son zamanlar da sürekli bakımlı olmamı istemeye başladı bi noluyoruz evresine girdim
orada taş gibi uzun boylu adamlar dururken sizin pörsümüş kocalarınızı kim ne yapsın ya?
şahsen ben eşimin direk karışık salona gitmesini isterim.
dışarıdan gördüğüm kadarıyla sadece erkeklere özel olan salonlar genelde pis oluyor ve şartları da kötü oluyor havalandırma duş vs gibi.
Karma spor salonları daha nezih oluyor benim gözlemim de.
Bu tarz konularda neden hep evli erkekleri pörsümüs, kısa, kel, gobekli olarak yansitiyorsunuz?
Evlenince çekip kısaliyor mu bu erkekler? Bence siz her gordugunuz taş gibi, uzun boylu adama bekardir diye yanaşmayin onlar da evli olabiliyor, agir olun biraz. :)
ahaha benim eşimin sadece erkek salonlarına şöyle bir bakınayım diye gitmişliği var, adam kaçarak eve geldi. o kokuda nasıl spor yapıyorlar diyor.
genelde gördüğüm yerler de böyle bodrum katı falan oluyordu benim de
valla kıskansam da kocama bu kötülüğü yapamam, adam azıcık kaliteli vakit geçirecek, içine etmeye gerek yok.
çok ortamdan tereddüt duyuluyorsa eşlik edilebilir nasılsa karma yani.
Konu sahibinin asil soylemek istedigi tam da bu.
Hay yaşa RIVAVIRA
Valla ben benim adamı ittiriyorum "Git, nereye gidersen git, six pack istiyorum artık, sıkıldım" diye, ama gitmiyor
Doğum sonrası kalan kilolarım ve göbek sorunum için gittim karma bir salona, gördüğüm en temiz salondu. Per aralarında o aletler silinirdi. Gün içinde belki en az 15 kere siliniyordur hepsi.
Kuralları katıydı, havlu ve spor ayakkabı (Sadece salon için kullanacağın) kuralını çiğneyemezdin, salona sokmazlardı.
Duşlar sürekli temizlenir, çöpler gün içinde defalarca boşaltılırdı. Yoğun bir salondu da, buranın en iyisi diyebilirim.
3 katlıydı, ilk kat bisikletli grup çalışmaları ve diğer kardiyo aletleri için, bir köşesi de haltere ayrılmıştı, orta kat pilates vb. egzersizler için, en üst kat masaj salonu-sauna vb. şeyler.
Bunun haricinde eski mahallemizde sadece erkekler için bir spor salonu vardı, direkt giriş katı.
Değil içine girmek, dışarıdan bile kokusunu alırdın yani o derece berbat.
Eşimi ikna edebilsem, eski çalıştığım salona yollayacağım direkt, gitsin ya iyice göbek bağladı.
Gitsin fosforlu sarı taytlı aplaların arkasında gaza gelsin kas yapsın, bana yarasın akjbsdajhv
orada taş gibi uzun boylu adamlar dururken sizin pörsümüş kocalarınızı kim ne yapsın ya?
Bulsun tabii :)
Anlamadin anlatiim :) benim yanimda ole yapamaz kimse sevdigim adama demek istedim bogarim demekle.. mecaz anlam vardir ya:)
Ben kendim istiyorum mesela gitmesini spor salonuna. Sosyalleşsin kendine zaman ayırsın isterim. Nasıl kıskanılmaz diyenler var ama gerçekten kıskanmam ve kıskanç değilimdir zaten. Aldatmanın cinsiyeti yoktur, yeri zamanı yoktur. Her an kocam beni aldatıcak düşüncesiyle yaşayamamki tut ki yaptı boşanırım. Hayatıma devam ederim. Haytta hiç bir şeyin garantisi yok. İşim var Maddi gücüm var özgüven de sorunum yok. Hayatım kocamın etrafında dönmüyor beni aldatmasın diye de fanuslara koyamam o da bana yapamaz. Rahat olun biraz evliliğinizin, aşkınızın tadını çıkarın. Paronayaklaşmayın.
ahaha o ablalara en çok gene kadınlar bakıyor,
benim gördüğüm erkekler selfie çekme derdindeler genelde, şöyle olmayan kasları bi şişirelim de profil fotosu yapalım
sen git yazdır kocanı, hocaya de eti senin kemiği benim
Anlattin tabiiki:) o zmn kocanla abini yollamak yerine kendin gidecen :) valla suan ole bi imkanim olsa seve seve giderim ama firsatim yok cocuklar az buyusun haftada bi kac kez spora gidicem kas yapmaya kismetse:) kilo vermeye degil cunku kilo sorunum yok.:) ben çok iyi anladım. Yapan kadınlar var diyorum yaşadım ben bunu. Benim gözümün önünde olan şey dışarda da olur. Sizin de dediğiniz gibi "yanınızda yapamaz kimse" yanımızda oldukları zaman durum ayrı bizsiz oldukları zaman durum ayrı. Neden istemediğimi umarım anlatabilmisimdir
Pörsümüş? Ilk once bi terbiyeni takın haddini bil! Seviyesizlik yapma! Siz kocamı gözünüzde nasıl canlandırdınız bunu bilemiyorum ama kendisi vücudu fit kalsın diye gidenlerden! Boyu da gayet yerinde. Kocam diye demiyorum yakışıklı grubuna girebilecek bi erkek. Şimdi bahsettiğiniz taş grubuna dahil oluyor bu grupta olması kızların dikkatini mi çeker? Hey allahım ya ne tuhafsınız
Esin bu tarif ettigin gibiyse sana son zamanlarda bakimli ol demesi mantikli sende saldiysan biraz tabi.Kafani sana bakimli ol demesi karistirmis ki bence tehlike sinyali bu.Bana normal gelmedi bunu demesi.
Spora gidin, high karbonhidrat diyeti artı sporla kilo aldırırlar size. Üstelik ilerde iskelet sorunları da yaşamazsınız. Spor sadece kilo vermek için değil.Hiç bir şekilde kilo alamıyorum tek sorunum bu. Takı sevmezdim takı takmaya başladım saçlarıma ombre yaptırdım e dışarı çıkarken makyajımı da yapıyorum. Ama genel de spor giniyorum sanırım biraz elbise giymem gerekecek topuklu ayakkabılar falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?