Spor salonu

Ben aylardır karma spor salonuna gidiyorum, daha muhabbet etmeyi bırak selamlaşan bir kadınla erkeğe bile rastlamadım özellikle kas çalışacaksa erkekler zaten halterlerin olduğu yerde takılıyorlar kadınlar yerden 5 kilo dambıl kaldırsalar vücut geliştirme şampiyonu görünümde olacaklarını sandıklarından o bölüme yaklaşmıyorlar bile. Daha çok koşu bandı falan

Şahsen benim dikkatimi sadece o çekerdi
Bence zincire vur kocanı etkili olur
Hatta işyeri nede kadın olmasın ne olur olmaz ben olsam zincire vurmuştum

O zaman siz evlenmeyin lütfen:) evliyseniz de eşinize yazık sonuçta eşiniz veya gelecekte ki eşiniz bir tom hardy olmayacak saygılar efendim :) böyle yorum yaparken konu sahibini küçük düşürmeye çalışırsanız kendiniz küçük düşersiniz:)

Koyarım kapının önüne o falan sorun değil. Herkesin başına gelebilir. Ben ayrılırsam ölürüm biterim diyen kişilerden de değilim. Hiç içimden gelmiyo oraya gitmesi

Benden mi bahsediyosun:)eger oyleyse ben doverim demedim:) neresinden okudun yazimi? O suda bogarim dedim :)

Dövmek boğmak:) şiddet bunlar efendim şiddet. Ben birisiyle kavga edecek bi bayan değilim:) diger bayanın yorumunda bi havuz da yoktu napsin illa bi havuz mu bulsun sizin yorumunuza göre:)

Diğer yorum yapanlara göre biz ozguvensiziz. Garibime gidiyor eşlerini nasıl kıskanmazlar. Evet işin ucunda guvenmeme var ama ben dün hangi arkadaşıma sorsam güvenmiyoruz eşimize garantileri mi var dedi o zaman biz arkadaş grubu olarak bi avukat bulup kocalari bosamaliyiz.

Hahahah :))) al isteee :))) böyle yorum yapanlara canım feda :)) bana karşı çıkan yorumları da anlıyorum haklılar sadece "senin kocan brad pitt mi, kızlar üstüne mi atlayacak, tasma bağla (cunku kocam evcil bi hayvan), sokağa salma." Bu yorumlara dayanamıyorum. Ne anlatmak istediğimi anlamayip kendi kafalarında kurup yazanlar bunlar :))

Ay valla bıktım hanımefendi siz kevaselik yapmaya gitmiyosunuz ama kevase kadin cok bunu anlamak zor mu ya sabahtan beri yaz yaz yaz bi bitmedi şunu diyenler. Bi de kevase nedir ya? Kevase de kadınlara denilmiyor mu? Madem dünyada kevase yok spor salonunda yok sokakta yok markette yok.. bu kevase lafi kimlere deniyo?

O zaman böyle senin kocana atlatacak edep yoksunu kadın görünce kocana söyle kendini tutsun. Kocan spor salonundaki kadınla senin istemediğin şeyler yaparsa suçu kadınlarda değil aynı zamanda kocanda da ara. Çünkü kocan öyle bir şey yaparsa o kadın kadar kocan da ahlaksız olur demektir bu.

Güvenin yoksa yollama.

Ben zaten böyle şeyler iki tarafli olur demişim evet herkesin aldatma potansiyeli var benim eşim de aldatabilir demişim neden sırf mualefet olmak için yorum yapılır anlamıyorum. Bakın bi konu açılmış bdv de kac yıldır aldatilan 4 çocuk annesi bi kadin var. Karşı tarafta da 3 cocuk doğurmuş bi kadin var ve diğer kadin adamin evli olduğunu bile bile yapmış. Yani bizim hemcinslerimiz evli olduğunu bile bile bi ilişkiye baslayabiliyor. Herkes biz gibi ya adam hoşta evliymiş deyip arkasını dönüp gitmiyor. Uğraşıyor çabalıyor

O erkek de aynı b.k muş.

Bir çift terapisti adayı (ve ayrıca zamanında aldatılmış biri) olarak söylüyorum, her an aldatılabilirim düşüncesiyle yaşanmaz. Sağlıksız bir düşünce bu ve ilişkinizi olumsuz etkiler. Hep böyle şüpheyle yaşıyorsanız bireysel psikoterapi alın.

Yok her zaman böyle değilim. Arkadaşlarıyla dışarı çıkmasını ben istiyorum hatta ama spor salonuna gitmesini istemiyorum. Evimize uzak yerlerde ayrı yerler var oraya gitmesini söylüyorum. Türlü bahaneler sundu bende bıraktım artık

Bunun guvensizlikle alakası yok yaradilisimizda kıskançlık duygusu var . Insaniz çünkü hangi erkek karısını spor salonuna gönderir de kiskanmaz ? Erkekler daha kıskanç bunun guvensizlikle hiç alakası yok

spor salonuna gidenler hep bekar kızlar mı sanıyorsun?
ufkunu genişlet biraz. hayat yaşadığın yerden ibaret değil.
benim gittiğim salonun yarısı evli kadınlardan oluşuyor ve karma salon.

Dövmek boğmak:) şiddet bunlar efendim şiddet. Ben birisiyle kavga edecek bi bayan değilim:) diger bayanın yorumunda bi havuz da yoktu napsin illa bi havuz mu bulsun sizin yorumunuza göre:)
Bulsun tabii :)

Anlamadin anlatiim :) benim yanimda ole yapamaz kimse sevdigim adama demek istedim bogarim demekle.. mecaz anlam vardir ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…