- 16 Temmuz 2010
- 19.690
- 55.175
- 1.123
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Farzedinki birisi bekar zannetti ne olabilirki. Yine dönüp dolaşıp konu eşinize bağlanıyor.Ama olur ya bekar sanarlar bişey olur
Ay bu şey gibi olduO zaman kadınlar için ayrı olan yerlere gitsinler :))
Hanımlar anlamıyorsunuz demek istediğimi herkes kendini düşünerek yorum yapıyo. Evet bende spor salonuna gitsem kimseyi görmem evet kocaminda aaaa kadın var hemen bakayım diyeceğini sanmıyorum zaten yanında abim var. Ama olur ya bekar sanarlar bişey olur
Sorunlu olunuyorsa ben kabul ediyorum. Kıskanırım ve güvenemem. Yapacak bir şey yok malesef.
Farzedinki birisi bekar zannetti ne olabilirki. Yine dönüp dolaşıp konu eşinize bağlanıyor.
Canim ya ben seni anladim. Ama bu dusuncelerinin altinda ya kocana guvenmemezlik ya da kendine guvenmenezlik yatiyo inanki. Sen goremiyosun bunu ama anlasiliyorvanlattigin kadariyla...O zaman kadınlar için ayrı olan yerlere gitsinler :))
Hanımlar anlamıyorsunuz demek istediğimi herkes kendini düşünerek yorum yapıyo. Evet bende spor salonuna gitsem kimseyi görmem evet kocaminda aaaa kadın var hemen bakayım diyeceğini sanmıyorum zaten yanında abim var. Ama olur ya bekar sanarlar bişey olur
Acaba kadınlara suç atacağınıza aldatan adamın da karaktersiz olduğunu hesaba katıyormusunuz merak ettim ???Ya bi de illa erkek gidecek konuşacak konuya girecek değil ki. Allahınız aşkına bu kadar aldatılan kadın var malesef. Evet iki tarafın da hatası sonucu bu aldatmalar oluyo ama yine de bi bunu biraz bastırmak var bi de buna zemin hazırlamak var. Ve kocalarımız bizi erkeklerle aldatmıyor o üstüne atlamaz dediğiniz bayanlarla aldatıyor
Belki kocasi karsilik verecek.. konu sahibi bunu dusunuyo kesin yanibekar sansalar ne olacak ?
diyelim ki kadinin teki esinize asildi , esinizin ne yapmasini bekliyorsunuz?
cok ciddi soruyorum cunku hayatimda boyle birsey dusunmedim ve cok tuhaf geliyor bu dusunceniz bana
olur mu?.erkekler masum , saflar , kadin asilinca hemen kanarlarAcaba kadınlara suç atacağınıza aldatan adamın da karaktersiz olduğunu hesaba katıyormusunuz merak ettim ???
Acaba kadınlara suç atacağınıza aldatan adamın da karaktersiz olduğunu hesaba katıyormusunuz merak ettim ???
Bizde onu diyoruz ama kabul etmiyorki:)Belki kocasi karsilik verecek.. konu sahibi bunu dusunuyo kesin yani
kocam hakkinda boyle birsey dusunsem 1 dakika evli kalmam oyle bir adamlaBelki kocasi karsilik verecek.. konu sahibi bunu dusunuyo kesin yani
Valla ben yazdıklarınızı okuyorumIki taraflı diyorum zaten. Lütfen okuyun :)
Olabilir herkes aldaticam diyerek cikmiodur o yola.. etkilenebilir belki ne bilim ben fazla sogukkanli ve realistim galiba..konubsahibi bunu kabul etmio ztnkocam hakkinda boyle birsey dusunsem 1 dakika evli kalmam oyle bir adamla
cok sukur bu kadar ac adam cikmadi hayatim boyunca karsima
Başka sorum yok hakim beyO zaman kadınlar için ayrı olan yerlere gitsinler :))
Aynen cnm asil sorun neydi onu unutuyorum boleBizde onu diyoruz ama kabul etmiyorki:)
Hahahaha abla yaaaaArada salin kocanizi evin icinde ucsun,kafesi gun asiri temizlemek gerekiyor,yemini suyunu da kontrol etmeyi unutmayin. Tek kalirsa sizinle konusur tabii,yanina arkadas falan almayin sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?