Spor salonu

Ay bu şey gibi oldu
"Evladım sana güveniyorum çevreye güvenmiyorum "der gibi

Tekrar söylüyorum 3.şahıslar sizi bağlamaz
Bekar sanıp yaklaşan kadına eşiniz kur yapacaksa bunun için spor salonuna gerek yok

Sorunlu olunuyorsa ben kabul ediyorum. Kıskanırım ve güvenemem. Yapacak bir şey yok malesef.

Ya bi de illa erkek gidecek konuşacak konuya girecek değil ki. Allahınız aşkına bu kadar aldatılan kadın var malesef. Evet iki tarafın da hatası sonucu bu aldatmalar oluyo ama yine de bi bunu biraz bastırmak var bi de buna zemin hazırlamak var. Ve kocalarımız bizi erkeklerle aldatmıyor o üstüne atlamaz dediğiniz bayanlarla aldatıyor

Için rahat etmeyecekse ya karma spor salonuna gitmemesi için güzel bir şekilde inatlaşmadan konuş ya da sende git.
Yapack bişey yok.

Ben de karışık olan yere tek gidilmemesi taraftarıyım.

Göndermezdim ben gitmiyorsam. Spor salonu kıtlığı yok ya.

Canim ya ben seni anladim. Ama bu dusuncelerinin altinda ya kocana guvenmemezlik ya da kendine guvenmenezlik yatiyo inanki. Sen goremiyosun bunu ama anlasiliyorvanlattigin kadariyla...

Acaba kadınlara suç atacağınıza aldatan adamın da karaktersiz olduğunu hesaba katıyormusunuz merak ettim ???

bekar sansalar ne olacak ?
diyelim ki kadinin teki esinize asildi , esinizin ne yapmasini bekliyorsunuz?
cok ciddi soruyorum cunku hayatimda boyle birsey dusunmedim ve cok tuhaf geliyor bu dusunceniz bana
Belki kocasi karsilik verecek.. konu sahibi bunu dusunuyo kesin yani

kocam hakkinda boyle birsey dusunsem 1 dakika evli kalmam oyle bir adamla
cok sukur bu kadar ac adam cikmadi hayatim boyunca karsima
Olabilir herkes aldaticam diyerek cikmiodur o yola.. etkilenebilir belki ne bilim ben fazla sogukkanli ve realistim galiba..konubsahibi bunu kabul etmio ztn

Başka sorum yok hakim bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…