Bilemiyorum tavırları çok kırıcı ya parayı verin ya bilekliginizi demeleri çok kırıcıSözleşmeniz varsa neyi şikayet ettiniz ki? 100 ₺nin üstünü almamakta onların kabahati değil. Veresiye işletmeci olmadıkları için elbette çalışanlar görevini “o anda” yapmak zorundalar. Çocuğunuzu, acelenizi, işinizi hesaba katmazlar. Uzatmayın verin istedikleri parayı bence, yakmayın üyeliğinizi.
Büyük ihtimal uzun bir süre unuttunuz siz onu ödemeyiBilemiyorum tavırları çok kırıcı ya parayı verin ya bilekliginizi demeleri çok kırıcı
Ne bileyim ya çok onur kırıcı ben mi abartıyorum sonuçta 1300 lira vermişim peşin 40 lira için salona giremezsiniz demekBüyük ihtimal uzun bir süre unuttunuz siz onu ödemeyi
Onlarda azar işitti
Boşverin
Öyle çocuğu bakacak yer bulmuşsunuz yapışın gitsin
Benim bozuldugum konu o değil 40 lirayı hiç vermeyedebilirim 40 lira için ver bilekligini gelme demelerine bozuldumŞunu anlamadim 100 tl verdiginiz gün bozuk yok diyip bilekligi veriyorlar .
E ertesi gün 40tl ayarlayip gitmediniz mi??
Onlar bozacak diye mi bekliyordunuz.
Bu konu icin cimer sikayeti gereksiz ve fazla olmus bence.
Benim bozuldugum konu o değil 40 lirayı hiç vermeyedebilirim 40 lira için ver bilekligini gelme demelerine bozuldum
Benim bozuldugum konu o değil 40 lirayı hiç vermeyedebilirim 40 lira için ver bilekligini gelme demelerine bozuldum
İyide miktarın ne önemi varNe bileyim ya çok onur kırıcı ben mi abartıyorum sonuçta 1300 lira vermişim peşin 40 lira için salona giremezsiniz demek
Aynen öyle bir de hala üste cikiyorlar40 lirayi neden istediler ki zaten parayi vermissiniz.malesef ki boyle yerlerde parayi pesin verdin mi kimse seni takmiyor artik.nasilsa parayi almislar eee sozlesmede var.canlari her sıkıldiginda gidin deme luksleri var.size ders olsun bi daha hic bir yere pesim para verip girmeyin
40 Lirayı ödeyip size bağıran personeli yetkili kişiye şikayet edin. Bimer, Cimer biraz abartılı olmuş.
Yoo sıkıntı para değil 40 lira için müşteriye öyle davranmalarına çok bozuldumAma kural kuraldir,herkes veriyorsa siz de vermek zorundasiniz.Sanirim 1300 liradan sonra ekstra 40 lira istenmesine bozuldunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?